Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 8- ма тема

• 43 483
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Фемили Гардън официално има разрешение за строеж.
А ти видя ли , че разрешителното за строеж е издадено на " ЯВОР ГАРДЪН  ООД и други " . Много странен запис . На всички останали разрешителни , тези " и други " са доста подробно описани . Например братята арменци , които ще строят нещо на ул. Антон Страшимиров 17 с разрешително номер 100 . На Марто сградата е с разрешително издадено на Явор АД .
https://agup.varna.bg/index.php/registers/2013-04-23-07-00-18/ra … -stroezh-2020-g-2
   Ти всъщност с коя точно фирма имаш договор  за апартамента ?

и снимка за тези които не им се рови в сайта
Скрит текст:

# 436

Ти всъщност с коя точно фирма имаш договор  за апартамента ?

Toва теб как те засяга точно?

# 437
  • Варна
Човекът прави разследване,не му се сърди.

# 438
Toва теб как те засяга точно?

Никак . Просто ми стана любопитно ,защото според търговският регистър няма регистрирана фирма " ЯВОР ГАРДЪН " ООД . Това към днешна дата . Или от общината са объркали начина на изписване на фирмата във сайта , или са успели да издат разрешение за строеж на несъществуваща фирма . Искренно се надявам да е първото .

# 439
  • Варна
Просто ми стана любопитно ,защото според търговският регистър няма регистрирана фирма " ЯВОР ГАРДЪН " ООД.

Не търсите добре.
Скрит текст:

# 440
  • гр. Варна
Не търсите добре.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 441
А това как точно да го тълкувам ?

# 442
  • Варна
Добре де, какво значение има на коя фирма са издали разрешително? Не е ли важно да си изпълнят ангажимента?
Ахат и Опал също имаха разрешително на друго име, интерком нещо си, ако не се бъркам. Аз лично не виждам драма в това, или?

# 443
  • Варна
А това как точно да го тълкувам ?

Формата на регистрация не се използва при търсенето.

Добре де, какво значение има на коя фирма са издали разрешително?
Светецът се притеснява да не би да са издали разрешително на фирма-фантом.

# 444
Добре де, какво значение има на коя фирма са издали разрешително? Не е ли важно да си изпълнят ангажимента?
Ахат и Опал също имаха разрешително на друго име, интерком нещо си, ако не се бъркам. Аз лично не виждам драма в това, или?

Предполагам че го правят да си ограничат отговорността

# 445
  • Варна
И после да не си изпълняват гаранционните ангажименти,нали? 😁
Наистина ли на никой не му е ясно защо почти всеки нов обект се строи с нова фирма?

# 446
Формата на регистрация не се използва при търсене
Да светнеш за какво става въпрос ? До сега , а аз съм почти на 50 години , като напиша някоя фирма в търговския регистър , ми излизаше всичко от до . Как изведнъж се оказа че не знам как се ползва това  нещо ? Да обясниш в картинки къде и какво да се въвежда ? Благодаря предварително .
  И да те попитам още нещо ? От къде и знаеш булстата на тая измислена фирма ? Щото тя може да бъде открита само ако и знаеш булстата . Благодаря отново .

# 447
  • Варна
светецът "ООД" е формата на регистрация. Името на фирмата е "Явор Гардън". Вижте в картинката от предния ми пост какво е написано в полето "Фирма/наименование" - там не присъства форма на регистрация - ООД, ЕТ, АД и т.н.
Не е необходимо да знаете ЕИК, за да търсите фирма.
Скрит текст:

Може да търсите и по част от името - "Явор" , "Гардън", но излизат много фирми.

# 448
  • гр. Варна
И после да не си изпълняват гаранционните ангажименти,нали? 😁
Наистина ли на никой не му е ясно защо почти всеки нов обект се строи с нова фирма?
Защо да не си ги изпълнят? Яворците нямат закрити фирми или такива в несъстоятелност откакто се занимават със строителство. А всеки обект предполагам по различен начин го инвестират, откъм земя, съдружници, парични/непарични вноски. Те си имат и друг бизнес, с метални изделия.

# 449
  • Варна
Трябваше да го сложа в кавички.Беше с ирония.Някой назад в темата беше развил такава теория,която за мен е безумна.

Общи условия

Активация на акаунт