Отговори
# 60
Нанди,малката е отрязала главата на баща си. smile3521

# 61
  • София
 Laughing Embarassed
така е Краси... няма нищичко от мен ... може би само нослето

# 62
Laughing Embarassed
така е Краси... няма нищичко от мен ... може би само нослето
Айде второто го орисвам,на теб да прилича. fingerscrossed

# 63
  • София
Нанди, много са хубави снимките, а и Мими толкова много е пораснала..Гледам, гледам и ми се струва, че сте били на една крачка от Рая, толкова красота си събрала на тези снимки...
Спор няма, че Мими прилича на татко си, но както Краси е "орисала", нека второто ви детенце да прилича на теб. Вие само се заемете сериозно с бебеправене, пък ще видим после дали случайността ще му ориса топчесто носле като на Мими.

Подкрепям мнението, че в такива тежки моменти като загуба на близък човек, да не говорим за невинно детенце, човек има нужда да остане сам за известно време..Много е тежко, но всяка проява на внимание в такива моменти, може да не бъде разбрана правилно, а просто да се изтълкува като грубо и чуждо вмешателство в личната болка.
Миналата година моята кума загуби второ поредно детенце в началото на деветия месец и моята спонтанна реакция беше веднага да и се обадя, за да изразя съчувствие и подкрепа. Но чувайки мъката в гласа и разбрах, че моментът е много тежък и всяка следваща проява на внимание, ще я обремени още повече. Затова мина доста време преди да се осмеля да и звънна отново...

# 64
  • София, "Младост 3"
Нанди, благодаря ти и аз да кажа -и аз чакам бебенце! много сте хубави и тримата... много
НАде, толкова ви се радвам - дано преборите трудностите... съжалявам за това, че не ви понася Войтата - знам колко разчиташ на нея и колко страдаш всеки път като се провали...
Просто не знам какво да ти кажа... май съм изчерпана и освен да се самосъжалявам, да съжалява и да съм тяжна - друго в момента не мога... Знам само, че бих искала да мога да ти вдъхна кураж и вяра, че утрешния ден ще бъде по-добър за трима ви....
ЦЕлувки

Благодаря ви момичета, но наистина ако само знаех как да спра да мисля... не че това ми е силна черта, но май когато става дума за лоши неща - направо съм цар... А и обикновено имам 6-то чувство или поне някакви представи какво може евентуално да стане - а сега съм празна - напълно... нямам никакви усещания и даже бегла представа... и тов направо ме побърква...

# 65
Много ми е мъчно за загубата на бебчетата, дано сега са на по-добро място.Почивайте в мир, малки душички   Flowers Rose Flowers Rose

# 66
Нанди много сте сладки на снимките,радвам се че излизате семейно на разходки.Мен това щастие още не ме е огряло.Трудни моменти преживяхме ,сигурно и още ще има ,но човек трябва да прави опити и да си почива.А когато е и семейно,щастието е пълно.браво на Мимка с босите крачета във водата.
Catnadeen много прегрътки от нас, за вас.  bouquet

# 67
  • София / Пловдив
  Йосарянче, добре си си дошла!
  Ние слушкахме, папкахме, само дето не спинкахме достатъчно Mr. Green

Наденце, защо така Дяволов не може да те вмести в графика? Той каза ли ти директно, че няма да раждаш при него?

# 68
Днес ходихме на преглед при д-р Минева.Толкова обстоен преглед до сега не бяха и правили.За година и десет месеца напредъка ни е никакъв.не мога да повярвам,човек си мисли че като се старае и прави всичко по силите си нещатата се оправят,но уви.Как човек да има сили да продължи.Все си мислех че нещата ще се подредът макар и бавно,а сега си мисля че не мога повече.Уморих се да бъда оптимист.

# 69
Днес ходихме на преглед при д-р Минева.Толкова обстоен преглед до сега не бяха и правили.За година и десет месеца напредъка ни е никакъв.не мога да повярвам,човек си мисли че като се старае и прави всичко по силите си нещатата се оправят,но уви.Как човек да има сили да продължи.Все си мислех че нещата ще се подредът макар и бавно,а сега си мисля че не мога повече.Уморих се да бъда оптимист.
Как така ще е никакъв? newsm78Ако ти виждаш напредък,след като си постоянно с това дете и го познаваш най-добре,не може да няма изобщо напредък.Тази докторка с каква специалност е,че името и нищо не ми говори? Embarassed

# 70
Докторката си е добра,вижда ни за първи път.И се оказа че детето нищо не можа да и покаже.Аз в случая съм разочарована,защото си мислех че ще накара все пак детето да помръдне,да покаже нещо- минимално и да ме зарадва.На уви истината е че тя нищо не може да прави.А аз си го знам, и си позволих да летя по облаците.

# 71
Докторката си е добра,вижда ни за първи път.И се оказа че детето нищо не можа да и покаже.Аз в случая съм разочарована,защото си мислех че ще накара все пак детето да помръдне,да покаже нещо- минимално и да ме зарадва.На уви истината е че тя нищо не може да прави.А аз си го знам, и си позволих да летя по облаците.
ConfusedАми в такъв случай,не знам какво да кажа.Просто се дръж!Понякога нищо друго не ни остава,освен да се примирим с някой неща,за съжаление. Rolling Eyes

# 72
             Bebo4e, дишай!
        Има и други лекари. По въпроса за епилепсия ако е иди при проф. Чавдаров. Последния път клиниката му беше близо до подлеза на НДК. Мога да намеря координати. Родителите с които говорих в чакалнятя му бяха много доволни.
        Не изпадай в депресия. С това няма да помогнеш на момиченцето си.
        Момичета, да помагнем на Bebo4e!

# 73
            Bebo4e, дишай!
        Има и други лекари. По въпроса за епилепсия ако е иди при проф. Чавдаров. Последния път клиниката му беше близо до подлеза на НДК. Мога да намеря координати. Родителите с които говорих в чакалнятя му бяха много доволни.
Готово!Но кажи как.Аз съм насреща.

# 74
  • София
            Bebo4e, дишай!
Готово!Но кажи как.Аз съм насреща.

И аз.
Бебоче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт