Все от приятелки съм чувала ,че бебетата сучат повече на жегите ....
Иначе хранене с месо /жълтък /риба си замества кърма /АМ.Не е нужно да е млечно .
Плодоветв аз ги водя за по между храненията ,т.е.не го имам за заместено папкане на плод ,нищо че бая хапва Роско .
Моят ,нищо че не е на кърма ,преди последното зъбче много настървено гризеше биберона на шишето ,риташе ,дразнеше се ,в момента като изби и се кротна .Мислех даже да пиша с въпрос ,с каква чаша да му давам АМ.Но беше период .В който пък си търсеше твърда храна ,явно да си чеше венеца.
Едва ли ще се отбие детенцето ,може да иска сега повече друга храна ,после пък само кърма ...Реално нямате заместено май ?
Защо на вечеря само каша ,като се кърмите и през нощта ?Ако е с АМ/кърма и плод ,може кашата за следобедна ,тъкмо да не се притесняваш ,че не суче после .
При нас заместването на обяда не беше целенасочено .Давам ,колкото иска и след това мляко .Пиеше много малко ,плачеше ,дадох вода ,доволен и щастлив заспа.Но той си яде големи порции,сигурно около 300 грама.Дърпа и плаче ,ако му вдигна чинията или купата ...
Освен това догодина ,колкото и да не искам ,ще трябва да е на ясла