Днес бяхме преди обяд на разходка,защото сме на къщата при свекъра и свекървата и сме с помощници.
Ние играем на игри с катерене в последните дни,качвам се на дивана на облегалката на дивана,на детски столчета се качва и се изправя прав , а аз трябва да не го изпускам от поглед и все му треперя.
Научи се да пляска с ръчички и казва бабоо.Маха за здрасти.
Пеем песни и си говорим и постоянно , закачаме го и той нас.
Обича да бута всичко подредено и построено и казва Бам.
Кули от купчета и от конструктор и всякакви такива.
Караме колички лазейки,много обича да бута и други играчки носейки ги в ръка и да лази след тях.
Казва мама,тате,баба,да,не,бам,възклицания като еее и разни такива.
Браштолеви на бебешки разни словосъчетания от срички и все едно нещо ни разказва.
Много започна да разбира , като го къпя всеки път реве като му спра водата и стане време за излизане,защото си играе в банята плиска и му е забавно.Казвам му после пак , но той всеки път реве и това е от месеци.
Вашите правят ли така?
Ходихте ли на море ? Ако да как изкарахте с бебковците?
Ще ходите ли?
Ние ще ходим от септември за десетина дни.Закасняхме тази година.

Не съм я учила да поздравява честно казано, имитира всичко по неин си начин. Сега на мода е да бърчи нос и сумти като е недоволна и да дърпа очила, коси и устата ми. Особено като успее да ми откъсне косъм е много доволна. Говори си на бебешки, само мама и папа' казва добре, то други хора и няма постоянно около нея.