Ноемврийски бебета - тема 3 - 2019 година

• 22 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Наблизо
Нели,и ние нямаме зъби.Реве насън,хапе устата,ближе всичко и хапе мен..венецът е троен,но нищо Sad

# 496
Нашия има три зъбчета , излезнаха два горни преди долния .
С няколко почти безсънни нощи , но всичко е ок.

# 497
Мамита, здравейте!
Преди месец се преместихме от София в къща до Пловдив. Малката все още се води при педиатъра в София, който много си харесваме и мисля да е там до годинка (да ѝ сложи той ваксините), но трябва да намеря педиатър в Пловдив, при който да я запиша до края на годината. Същото важи и за мен - аз също трябва да си сменя личния. Та, ако майки от Пловдив четат това, горещо моля за препоръка за добри педиатър и джи пи, няма значение в кой район на града. Също ще съм мноооого благодарна ако ми препоръчате добра козметичка за кола маска. Направо ми се плаче за моята, 10 години ходих при несръчни, най-сетне намерих златните ръце и се преместихме...😥 Но за козметик да пътувам през няколко седмици до София вече е ту мъч 🤣
Благодаря предварително ❤️🙏

# 498
Авокадо мама,  препоръчвам ти доктор Атанаска Ямакова,  педиатър с дългогодишен опит !
Не съм от гр.Пловдив , но и до там съм ходила не веднъж при д-р Ямаков и д-р Ямакова !!! Hug
Страхотни специалисти Simple Smile

# 499
Авокадо мама, аз съм от Пловдив и двете ми деца са при др. Невена Златарева-Харковска. Възрастна е, но е много в час с всичко, дъщеря й е една от най-добрите алерголожки. Работи в 4дкц.
За козметичка, за кола маска препоръчвам Ирина от Леда на главната. За др козметични процедури-дермавист при др. Стоилова.

# 500
Авокадо мама, аз съм от Пловдив и двете ми деца са при др. Невена Златарева-Харковска. Възрастна е, но е много в час с всичко, дъщеря й е една от най-добрите алерголожки. Работи в 4дкц.
За козметичка, за кола маска препоръчвам Ирина от Леда на главната. За др козметични процедури-дермавист при др. Стоилова.

Благодаря 💛

# 501
Момичета, по колко вода пият децата ви на денонощие 🙄
От скоро бебка започна да пие доста вода 300-400 мл на денонощие, като през нощта е най-много, понякога по две шишенца. Искам да сверя с вас, много ли е малко ли е😁 Че имам притеснения, да не би храната, която хапва да е твърде овкусена за нея. (по принцип готвя за нея без сол, захар също не съм ѝ давала, но хапва доста сладки плодове като грозде и смокини, а понякога опитва и от нашата храна)

# 502
Николко, въобще не близва вода.

# 503
  • MI
Около 200 мл, когато сама си поиска. Кърмя на поискване. Според мен не е много, особено ако е на АМ.

# 504
Около 400-500мл. През ноща обикновено изпива едно шишенце 125мл. На кърма е, но само през ноща, след сутрешното кърмене около 8 следващото и е чака 21, през деня е на твърда храна. В сравнение с батко си пие даже малко вода той на тази възраст пиеше над 800мл, но той винаги си е бил жаба.

# 505
  • Наблизо
Моят не пие нищо..добре,че пие мляко сутрин и вечер иначе..

# 506
Нашата госпожица пие по минимум 400-500мл на денонощие.Като жаба е 😁

# 507
Моята беба пие около 100-120мл 🤷‍♀️през нощта не пие вода, като се събуди си пие мляко,а и не искам да и давам вода,защото е слаба и предпочитам да пие мляко🤷‍♀️
Много искам да и заместя АР мяко с кисело ,но не го иска :/
Към мамите въвели прясно мляко, какво трябва да бъде колко %🤔

# 508
Аз сега въвеждам прясното мляко и давам домашно. Но го давам в печиво, утре мисля да правя баница и май ще го смятам вече за въведено.

# 509
Аз сега въвеждам прясното мляко и давам домашно. Но го давам в печиво, утре мисля да правя баница и май ще го смятам вече за въведено.
Аз искам да го дам в кремче,но може би ще го смеся няколко пъти с вода🤔 а кисело мляко въвели ли сте,харесва ли се,моята хич не го иска нито  с бисквити нито чисто нз

Общи условия

Активация на акаунт