Ноемврийски бебета - тема 3 - 2019 година

• 22 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ние вече веднъж малко го скъсявахме,защото мн беше дълъг.Сега вече не се противи на куку да й правя и така се справяме с бретона.

# 556
Нашият бебчо има мъничко косичка и ми се струва, че сме доста далече от подстригването!

# 557
Аз и правя 1 или 2 кукоригута 😂 или я връзва на опашка, рядко си маха ластиците. Обмислям обаче скоро да я заведа на фризьор, за да я оформят малко.

# 558
На нашето момче му е много дълга косата,влиза в очичките и все си седи където намери,а не на където я преместим. Grinning
Въздържам се от ластични и шнолки,че все пак е момче,иначе с радост щях да връзвам.
Моето момче вече ходи,проходи на 21.09.,но плахо и по-малко ходеше,сега е доста по-бърз и смел. Heart
Много е благ. Hug
Има си шест зъбчета и си е почти същата драма с храненето при нас. Confused
Как са вашите бебета?
Хапват ли добре,има ли и други проходили в отбора ни от бебета.
Вили , много сладки опашки има малката . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
Моята още не може да сяда сама, но контролен имаме края на ноември. Аз отказах да я заведа август, надявам се седне скоро сама. Иначе хапва добре пу пу, нямам още заместено хранене и още не съм въвела всичко, но не бързам. Иначе пък се опитва да говори, на определени неща вече им измисли думи и аз ги прилагам и така си се разбираме.

# 560
И Сияна 2 дни преди да стане на 11м проходи, доста плахо засега. Днес и се смях, че едва се е научила да си седи сама на краката и вече се опитва да се върти около себе си. Батко й прави така и тя се опитва да го копира.
За хапването може и по добре ама и на това съм доволна. С 4 заместени хранения е и хапва почти цялата порция от детската кухня, но баткото беше по ящен и на мен все ми се струва, че яде малко. Само 8,600кг е, но не се спира. Само дето батко й беше 8,600 на 4м и половина, а не на 11м и все ми се струва слабичка. Докторката ме уверява, че са и добре килограмите и си е супер детето, ама аз пусто като съм свикнала с по едро бебе това все ми се струва хилаво.

# 561
Ето колко различно се развиват децата, моята яде два пъти на ден по 150гр най-много и онзи ден я теглих над 10кг пу пу..синът ми беше обаче още повече, тя си е направо финна

# 562
Моята калпазанка е 8700 кг, яде по 3-4 пъти на ден по 40-50 грама макс

# 563
  • MI
И дъщеря ми е около 8700 (трудно я меря вече, върти се и е дълга за кантара), яде много добре вече, суче също много, но не се спира за минута когато е будна. Не върви още, стои си доста стабилно на краката но още не се изправя сама, кара мен.
Почнаха ли вече и вашите деца с опитите за налагане? От седмица - две започна да хитрува много, изведнъж захитря. Grinning Но пък е много по-интересно да общуваме, успява да обясни по някакъв начин какво иска - къде с някаква о подобие на дума, къде с жестове, поне не е скучно вече.

# 564
Моята още не може да сяда сама, но контролен имаме края на ноември. Аз отказах да я заведа август, надявам се седне скоро сама. Иначе хапва добре пу пу, нямам още заместено хранене и още не съм въвела всичко, но не бързам. Иначе пък се опитва да говори, на определени неща вече им измисли думи и аз ги прилагам и така си се разбираме.
Водили ли сте детето на профилактичен преглед при ортопед на шест месеца?
Все пак да се видят тазобедрените стави на ехограф и да сте спокойни,че всичко е наред. Blush
Кога е родено бебето,т.е.сега на колко месеца е и доносено ли е до термин?Това разбира се също е критерии. Hug

# 565
Водили ли сте детето на профилактичен преглед при ортопед на шест месеца?
Все пак да се видят тазобедрените стави на ехограф и да сте спокойни,че всичко е наред. Blush
Кога е родено бебето,т.е.сега на колко месеца е и доносено ли е до термин?Това разбира се също е критерии. Hug
Не, на ортопед не съм я водила, но когато беше на 2 месеца я гледаха на ехограф. Иначе е на 10месеца и 1 седмица. Тя от полулегнало положение в скута ми се изправя и от корем се подпира на кълка и ръка, но не може да се изтласка сама нагоре. Де да знам, ще изчакам още малко, иначе се роди 6 дни преди термин. Но синът ми по това време се изправяше вече и се подпираше на леглото.

# 566
Извинявам се,че питах и те хвърлих в размисли,но от нашия ортопед на който имам огромно доверие и ходим при него от повече от седем години ни е обяснил , че на шест месеца отново трябва да се видят ставичките на ехограф ,по-добре излишен преглед от колкото по-късно да съжаляваме,че сме пропуснали и неглижирали.
От кой град сте?
Ако питаш мен заведете бебето профилактично,както казваш баткото ви на тази възраст е бил по чевръст така,че ...
Ох извинявай дано не съм те натоварила с мнението си и дано всичко да е наред .
Имаме три деца и тримата сме ги водили така и на шест месеца и на годинка или като проходи ако е преди да е навършило годинка.
Прегръдки и лека вечер!

# 567
Не ме натоварваш, ще обърна внимание ако до седмица, две не седне сама. Четох и в нета, че до 10 мес е нормално да не могат да сядат.

# 568
Към мамите въвели белтък,как сте го въвели колко дни по колко 🤔

# 569
Най-добре според мен в печиво -мъфин,палачинка ,баничка ,кюфте-месно или зеленчуково ,кексче ....
Просто си слагаш едно цяло яйце ,и колкото хапне ,застройка за супа също може ....

Аз вече си въведох почти всичко ,и домат в манджа ,и прясно мляко в палачинка тези дни....И белтък така тези дни .
Май само захар ,сол ,ядки ,ягоди и малини ми останаха ....
Яди си безсолно ,нелюто и неподсладено от нашето ядене ,още сме само със заместен обяд и междинна плод .
След годинка ще го мисля ,готов е ,аз се дърпам и искам да си му е основно АМ засега Joy

Наближават първите рождени дни на бебоците Heart Ще ги празнувате ли,как ,какви подаръци сте измислили Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт