Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 28

• 29 543
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Ингеборг Братоева-Даракчиева - филмов критик

# 631
Ингеборг/а е скандинавско име

# 632
  • Sofia
Д-р Хелиана Дундарова

# 633
# 634
Елжвета е полска форма на Елисавета.

Млада българска певица пък кръстила сина си Кай:

https://www.mama24.bg/article/8854724.

# 635
Сега пък всички се нахвърлиха на Кай - момчета, момичета, няма значение 😁 не виждам какво му харесват на това име. Даже и за куче не бих го сложила.

От мен - Койя, момиче 20+

# 636
Кай е момчето от Снежната кралица. Среща се и по аниме филмчетата, но кой знае от какво е провокирана тази мода.

# 637
Халваджианови кръстиха така момиченцето си и значело море на някакъв език.

# 638
Имена, които за мен са странни, срещнах ги днес:

Златимина
Сребрина
Планимир (м)
Денис (ж)

# 639
Денис знам, че се ползва и за мъже, и за жени, означава море или океан на турски. Поправете ме ако греша. Simple Smile

Кай е момчето от Снежната кралица. Среща се и по аниме филмчетата, но кой знае от какво е провокирана тази мода.
Ако гордия носител на това име има по-голяма кака, която е фенка на анимации - нищо чудно. Joy И аз се сърдих известно време защо не кръстиха брат ми Алф. Joy Joy

# 640
  • Най-красивата страна
Хелия,на е гръцко.От Хелиос-бога на слънцето.На мен ми харесва.

Алара, Анаел, Асияна, Благодара, Весислава, Виа, Вилия, Даниелали, Девайла, Деянира, Евиа, Емелина, Емима, Желислава,  Зоринела, Ивелия, Индияна,  Кристиандра, Ода, Полислава, Стония, Тедислава.
 Дарян, Делиан, Елислав, Емислав, Йонислав, Маркиан, Мелиан, Нивалин, Радаян, Радостиан, Раймил, Янисън, Яснеи.

Амбра-Рос, Андиа Елена, Анеа-Теодора, Арабелла Озара,
 Боряна Никол, Вая-Никол,  Едит-Грейс,
 Изабелла-Грация, Ина-Дарена, Камий-Саво, Рада-Мария-харесва ми, Рос-Мари, Соня-Никол,  Стефани Грейс, Теа-Евелин, Теа-Мария, Урания-Мария .
 Тройни имена: Анн Мари Роси, Ева София Катерина.

Атанас-Станислав, Божен-Теодор, Виктор Емануел-това ми харесва,   Кай Себастиан, Роберто Йоан,
 Самюел Грегор, Себастиан Магнус,  Стоимен-Лука.
Кристофър Грант

Всички с българска фамилия

Не мога да си избера фаворит...
Колебая се между Янисън,Виа,Раймил , Камий Саво и Даниелали.

# 641
Даниелали и Амбра Рос ме убиха Grinning

# 642
  • Sofia
Направо свят ми се изви, докато прочета на Вени поста Satisfied

От мен една малка Ана-Мирела.

# 643
Всичките имена са трепач, а взети заедно, още повече 😁
От тях най-нормално ми звучи Делиан.
Даниелали, Емима може би са ми фаворити, но приза е много оспорван. Рос-Мари - всъщност са си кръстили детето розмарин... навън така ще го чуват. Божан-Теодор е всъщност Божан-Божидар или съвсем преведено Божи-Божидар, малко вповече идва...
Едно време поне имената са значили нещо, сега често са просто хрумки без смисъл в името да си интересен.

# 644
Ако гордия носител на това име има по-голяма кака, която е фенка на анимации - нищо чудно. Joy И аз се сърдих известно време защо не кръстиха брат ми Алф. Joy Joy
Е все пак родителите трябва да имат малко разум. Аз ако бях слушала дъщеря ми сина ми трябваше да е или Диего (ледена епоха) или Олаф 😒 Сега искала сестричка Елиа- от някакво детско била ама идея си нямам кое 😂 Добре че приключих с децата

От мен една Юля и една Армена (с бг презиме и фамилия)

Общи условия

Активация на акаунт