Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 28

• 29 536
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Юля е руско. Използва се наравно с Юлия.

# 646
Хелия,на е гръцко.От Хелиос-бога на слънцето.На мен ми харесва.

Алара, Анаел, Асияна, Благодара, Весислава, Виа, Вилия, Даниелали, Девайла, Деянира, Евиа, Емелина, Емима, Желислава,  Зоринела, Ивелия, Индияна,  Кристиандра, Ода, Полислава, Стония, Тедислава.
 Дарян, Делиан, Елислав, Емислав, Йонислав, Маркиан, Мелиан, Нивалин, Радаян, Радостиан, Раймил, Янисън, Яснеи.

Амбра-Рос, Андиа Елена, Анеа-Теодора, Арабелла Озара,
 Боряна Никол, Вая-Никол,  Едит-Грейс,
 Изабелла-Грация, Ина-Дарена, Камий-Саво, Рада-Мария-харесва ми, Рос-Мари, Соня-Никол,  Стефани Грейс, Теа-Евелин, Теа-Мария, Урания-Мария .
 Тройни имена: Анн Мари Роси, Ева София Катерина.

Атанас-Станислав, Божен-Теодор, Виктор Емануел-това ми харесва,   Кай Себастиан, Роберто Йоан,
 Самюел Грегор, Себастиан Магнус,  Стоимен-Лука.
Кристофър Грант

Всички с българска фамилия

Не мога да си избера фаворит...
Колебая се между Янисън,Виа,Раймил , Камий Саво и Даниелали.
Ей тоя пост е номер 1!!! Къде ги намери, те са кое от кое по-нелепо?! 😁 Урания-Мария ми е чудно как са го съчинили и защо, и Нивалин не беше ли някакво лекарство? Скрийншотвам си този пост, не мога!!! 😁

# 647
  • Sofia
От надписи на бг филм-
Габриелина
Майски Желязков
И една фамилия - Пишмишева

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 16:16 от Doli

# 648
Ох, умирам от смях.
Урания- и аз се впечатлих. Но на второ четене си харесах Арабелла Озара.
И почти всички, де.
Не знаех, че има тройни имена. Горките деца.

# 649
Малко извън темата, но в телефона си съм записала майки от ДГ и от училището на сина ми с името на майката и на детето. Тъй като има повторящи се имена, да не се чудя. И като си сменях телефона, се загледах и видях, че са се получили доста интересни двойни имена. Мария Лора, Мария Кристи, Вили Ана и тн. Не са реални, но звучат като двойни записите на майка дете

# 650
Ако пет деца в клас са с имена като от списъка на -veni-, госпожата няма да хване кой е там и кой е избягал от час Joy

# 651
  • Най-красивата страна
Един анализ за имената на новородените през 2017г.
Бяха изброени тези ,като най-впечатляващи.
Случайно попаднах на статията.

Особено ме впечатлиха тройните имена.Не знаех,че и у нас се срещат такива.
Явно двойните вече не са достатъчно интересни.

# 652

Урания- и аз се впечатлих.

И защо? Тя не е кръстена на елемента уран, защото името и е по-древно. Урания е музата на астрономията и геометрията. Сега, че е неудобно и странно име, така е. Но не е чак толкова впечатляващо.

# 653
Как не са се сетили Нивалин да го напишат НиЛалин и тогава щеше да се чете и наобратно по същия начин, какво по-оригинално от това! 🤣🤣🤣 Вече запопнах да се замислям за името на следващото дете!

# 654
Как не са се сетили Нивалин да го напишат НиЛалин и тогава щеше да се чете и наобратно по същия начин, какво по-оригинално от това! 🤣🤣🤣 Вече запопнах да се замислям за името на следващото дете!
Тогава можеш да си позволиш вариации - НилОлин, НилАлин, НилЪлин, НилИлин и дори НилЮлин. А, таковата , само отбелязвам Wink

# 655
Тогава можеш да си позволиш вариации - НилОлин, НилАлин, НилЪлин, НилИлин и дори НилЮлин. А, таковата , само отбелязвам Wink
Верно! А ако започна и със съгласните да експериментирам, непременно ще вляза я в някоя топ класация за най-оригинално име, я в следващия анализ на годината 😁 Едно име, а толкова много възможности!

# 656
От списъка на Вени има и доста сполучливи съчетания на имена: Соня-Никол, Едит-Грейс, Стефани Грейс, Ева София Катерина, Себастиан Магнус... Възможно е на някои от тези деца майките им да са с чужд произход, а бащите да са българи - затова да са с български фамилии. Все пак и майките трябва да бъдат зачитани Simple Smile

Някои деца пък може да са родени в чужбина, там не е задължително да се носят бащини имена, затова и три собствени имена в такъв случай не са нещо твърде необичайно.

Моите фаворити от списъка са: Радаян, Радостиан, Янисън, Яснеи... Онемях като ги прочетох.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 22:01 от Radilena

# 657
Едно рядко име, поне аз за първи път го срещам :
Рубинка, жена над 50-те.

# 658
Пърлана - възрастна жена. Интересно ми е какъв му е произхода и значението.

# 659
Четох за едно Константин-Александър дето майка му извикала да внимава да не падне,и то се изтърсило преди да си чуе цялото име. Предпочитам по едно име,двойните са ми претруфени

Общи условия

Активация на акаунт