Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 282
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
MilaMira ,
Покупката от този сайт с дизайнерските схеми става с дебитна карта, това ли имаш предвид под "обикновена банкова карта"?
Защото аз се пробвах да си купя схемичка, но по някаква причина ми отказва транзакцията.

# 421
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зелената фея Simple Smile мини формат за 12 долара Simple Smile
https://heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=product_in … ;products_id=7959
Цитат
Details:
Finished Design Size 225 W by 337 H (9 W X 13-3/8H inches on 25ct) (This Chart Contains 87 Colors
Copyright Heaven and Earth Designs 2009
Copyright Rachael Anderson 2009
има и Floss Usage Chart

безплатни модели. Simple Smile https://heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=page&id=19

сменят се, но не разбрах на колко време. Simple Smile всичките ми харесват.
и вярната Пенелопа и дядо Коледа и водното конче, а за ориенталската танцьорка нямам думи.
но нямям кураж затакива подвизи... Sad

# 422
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Добри велика си! Мини форматът е с 87 цвята, но пък е доста близо до размерите на моите 3 досегашни феи!
Благодаря!

# 423
Имам песачинки в очите направо, но успях Simple Smile ...другата седмица ще покажа с рамка . Цветовете не се виждат добре, но нямам сили за фотосесия повече хаха

# 424
  • Варна
Mibobo, много нежна и красива икона и супер скоростно ушита! Нека носи щастие и късмет за когото е предназначена! И сподели, моля, кой е следващият проект?

Аз влизам само за да благодаря най-сърдечно на Нелка за предоставените схема и ключ на чорапчето с шейната, а дргият модел се оказа нов от тази година и в пристъп на лудост, взех, че си го поръчах. Когато пристигне, ако някой иска, предоставям схема, само с ключа не знам как ще се справим, но ще измислим нещо.

Преди чорапчетата, обаче, и след като завърша иконата имам едни коледни орнаменти и едни вълци. Идея нямам в какъв порядък ще ги шия, но съм щастлива когато понатрупам запаси.

# 425

21.06.2020

сега Simple Smile

# 426
mibobo, Flowers Rose
прекрасна е, перфектен изглед даже без специални фотоефекти!
Да носи късмет и здраве на всички, на чиято стена ще виси! И на създателката си също!

пп. За *песъчинките* ползвай изкуствени сълзи. Преумората от немигането, докато се взираме, изсушава очите. Става несъзнателно. Аз съм непрекъснато с изкуствени сълзи, ползвам без консервант, за да мога да капвам по-често. Сега съм с тези https://apteka.framar.bg/30058187/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8 … 8-10-%D0%BC%D0%BB, дават комфорт на окото.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 18:21 от Walnuss

# 427
Walnuss аз за първи път се докарвам така, просто много се преуморих този път за да свърша навреме. Но ще си взема да имам.

Manzhelka на първо време ще пошия дребоси за да разтоваря малко. После ще започна нещо по-голямо. Отидох да си извадя зимните пейзажи, които бях нарочила за започване...а се оказа, че имам още доста "запаси" та ще решавам на момента когато реша да започвам, какво ми е настроението Simple Smile

Добри сладур голям е зайко

# 428
Добри,
зайченцето изглежда нарисувано с четка. Толкова е нежно и сладко, направо да му пипне човек носленцето! А контурът е наистина голяма работа. Картината добива изразност.

Мибобо, усещането за драскане и пясък  всъщност е сухото око. Не ги преуморявай толкова друг път! Но щом е инцидентно няма страшно.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 19:02 от Walnuss

# 429
Бо,моля те ,разтоварването започни с МАКОВЕ ТЕ

# 430
Мибобо,
и ти си от аристократките с толкова наличност от гоблени за шиене! Flushed
Накъсах си съобщението, защото ги разглеждах досега. И маковете са прекрасни, но джудженцето ме плени.
Избра ли кой да е?

# 431
  • Бургас
Мибобо честито! Иконата е прелестна! А колекцията от гоблени ти е завидна!
За песъчинките и дразненето внимавай! Аз така си навлякох неприятности с очите!
Добри зайчето е сладурче Blush За кой е предназначен? Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 20:03 от pyypi

# 432
Eх, бе, Добри! Какво сладурче е този зайко Heart Eyes

mibobo, иконата емного хубава, ти скоростно я избоцка. Нека носи здраве и късмет на получателя си.
Аз бих се "разтоварила" с нещо зимно сега и без туй имаш два Satisfied

Manzhelka за ключове всякакви Дименшънски, можеш да разчиташ на мен и не само ти Hug

# 433
Благодаря момичета, и аз я харесвам много имам си я вкъщи в рамка от много години, тя всъщност ми е първата икона която уших. После я ших още веднъж за подарък на снаха ми, но беше разработката на Милена стил, и сега трети път отново за подарък.

Walnuss и аз не знаех, че са станали толкова Simple Smile  , но съм с далеч далеч малка колекция от други съратнички по хоби Wink

Sherlok аз много обичам макове, за първи път пък видях бели...и са ми подарък от мило другарче, но си натоварих очите доста с иконата със светли преливащи цветове, та май няма да са те.

3ори и мен си ме влекат зимните, може би ще са те Wink

# 434
зори, не са два - три са. Simple Smile
и джуджи е зимен. Simple Smile аз предлагам с него да започне, Simple Smile хем по-бързо ще го свърши. Simple Smile Simple Smile

мечето с патето е за третото внуче на брат ми - момче, а зайко е за четвъртото - момиченце.
с мечо се позабавих доста, но племенничките няма да ми се сърдят. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт