Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 278
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета, адмирации.....
И аз завърших моят вълчи тотем, но не е сниман още.
Наскоро виждах графики на Ботев и Левски. Трябват ми за подарък, та ще съм благодарна за всякакво инфо - схема или линк за да си ги купя.
Хубав ден и успешна седмица Ви пожелавам Simple Smile

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам, че някой показва Левски и даже бях сигурна, че съм свалила схемата,но Sad Sad Sad

тук предлагат Ботев, Левски и Алеко. има и дядо Вазов, но е странен http://www.eleana-gobelins.com/index.php?route=product/category&path=48

бележити българи - https://goblen-bg.com/bg/products/belejiti-balgari_l.pl_cid.39

и тук - https://goblenirumiana.com/graphics-1

тук се предлага интересна схема Simple Smile https://www.goblenite.org/showthread.php?11334-%E3%EE%E1%EB%E5%E … CB%E5%E2%F1%EA%E8

# 437
Ето Левски

# 438
Имам песачинки в очите направо, но успях Simple Smile ...другата седмица ще покажа с рамка . Цветовете не се виждат добре, но нямам сили за фотосесия повече хаха

Mibobo, разкошна е иконата! Честито!
Цитат
Имам песачинки в очите направо  
За песъчинките в очите внимавай, вземи си изкуствени сълзи и си капвай когато почувстваш дразнене. Аз съм с очила, цял ден съм на компютър и така ми се получава вечер понякога когато започна да шия.

- Ето и моя етап от Каменната порта на Загреб за последната седмица.
Сега имах повечко време и се върнах назад в темата. Четвъртък ли е денят за показване на етапи на гоблените, които шиете?  Ще се коригирам....Flushed
С какви игли шиете, момичета? Аз си бях купувала отдавна едни, малко дебели, но с големи "уши".
Нямам много опит в шиенето. Досега съм ушила Холандската воденица на Хобемма и Йерусалимската света Богородица на Солария.
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 11:50 от dessislawa1

# 439
Четвъртък сме си определили, но никой не е казал, че не може по друго време Wink . Когато ти е на сърце тогава показвай.

Аз дадох иконата за рамка, утре ще взема. Много трудно избрах и ми е притеснено как ще изглежда, но като не им харесва да си прерамкират по свой вкус. Нямаше това което си представях (а си представям, защото както казах я имам ушита за мен) , избора ми общо взето се сведе до 3-4 рамки. Накрая избрах доста светла  рамка, което за мен е непривично Simple Smile , но и там ме посъветваха, че е най-неутрална в предвид, че не знам интериора на дома където отива.

# 440
Четвъртък сме си определили, но никой не е казал, че не може по друго време Wink . Когато ти е на сърце тогава показвай.

Аз дадох иконата за рамка, утре ще взема. Много трудно избрах и ми е притеснено как ще изглежда, но като не им харесва да си прерамкират по свой вкус. Нямаше това което си представях (а си представям, защото както казах я имам ушита за мен) , избора ми общо взето се сведе до 3-4 рамки. Накрая избрах доста светла  рамка, което за мен е непривично Simple Smile , но и там ме посъветваха, че е най-неутрална в предвид, че не знам интериора на дома където отива.

Мibobo, с нетърпение очаквам да видя Богородицата в рамка.
И моята чака рамка, но се чудя още каква да избера.
Някой може ли да каже, къде в Русе има качествени рамки ?

# 441
  • Испания
mibobo, страхотна е иконата, просто прекрасна и с рамка ще е още по прекрасна. Нека носи здраве и закриля за когото е предназначена.
st.Dobri, много е сладък зайо, да го хванеш и да го намачкаш 😊,страхотен подарък.
dessislawa1, доста си напреднала, много добре става

# 442
dessislawa1 на ул.Борисова в ателие Брикс, аз и Коте Ваня и мисля и парашутани все там рамкираме.
В Еванс също има рамки, но там собственичката е отвратително нагла и арогантна, налага мнение, кара се ако не си съгласен...та само веднъж преди много години съм рамкирала там.

# 443
  • Пловдив
mibobo и  Dobri, благодаря!
Ще попитам човека кое си харесва и ще се задействам.....

# 444
утре ще показвам мечо и зайо с рамки, а след това ще ги пращам Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и ще се задействам по сепийките.

така не ми се е шило скоро...

# 445
  • София
Добри, страхотен е Зайко!
Мибобо, много е нежна иконата! Белите макове на Алиса и аз ги искам. От къде ги поръча? Исках да ги избоцкам за свеки, но още се чудя дали заслужава да се напъвам 😁

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 08:48 от higher-up

# 446
higher-up белите макове са ми подарък. Иначе аз съм казвала и друг път поръчвам през жени във ФБ, сама не мога.

# 447
четвъртък е, нали? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

скрих имената, но се надявам да се вижда изборът на цвят за тях.
Simple Smile

# 448
Да, да, да четвъртък е Yum
Ох, леле, какви са сладурчета Gift Heart

# 449
  • Карлово
Добри, прекрасни са! Но Зайо с глухарчето ми  стана фаворит. Какво нещо е негово величество контурът!
mibobo, иконата е уау, както казва внучка ми...Чакам да я видя оформена.

Общи условия

Активация на акаунт