Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 277
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Е не Добри вторник е, но това не са етапи а готови гобленчета, така че са си баш за вторник Wink. Страхотни сладури са Heart

# 451
Добри , страхотни са, толкова сладки и нежни Heart Eyes

# 452
dessislawa1,
много бързо вървиш напред! Давай и предишен етап, че се комплексирам като гледам какви сте фурии! GrinningAnimal BeeFlowers Hibiscus Ще стане чудна картина.

Добри, тук си разбих сума ти представи за себе си, които имах и пак се уверявам, че правя същото..Не обичам зеления цвят уж, а рамката със зелено така ме грабна. Толкова свежест придава на това подаръче за момиченце. А за момченцето по-спокоен цвят като гаранция да бъде стабилен и силен бъдещ мъж. Много са красиви и двете  напълно финализирани с рамките! Flowers HibiscusHands Clap

# 453
  • Бургас
Добри много много сладурски! Kissing Heart

# 454
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile орехче, за дечковци трябва да е шаренко, но за малчо, миУтУ такава е намерил - такава сме сложили.
нали съм се хвалила какъв специалист е станал в рамкирането. Simple Smile трябвало да има и негово участие. Има - признавам го.

Днес леко не ми е ден, но до четвъртъка ще показвам пак.

# 455
Добри,
със съучастника ти в благото дело сте се справили като доказано добър тандем!
И до четвъртък се отдай на активна почивка, за да бъде тогава твоят ден напълно! Hug
Ние ще сме кротички тука дотогава... Heart

# 456
  • Варна
Добри, много сладурски! Обожавам зайци (имам два у дома), но и мечо си го бива! Прекрасни подаръци! Да орисаш децата с късмет!

# 457
dessislawa1,
много бързо вървиш напред! Давай и предишен етап, че се комплексирам като гледам какви сте фурии! GrinningAnimal BeeFlowers Hibiscus Ще стане чудна картина.
Благодаря, Walnuss!
Ето го ушитото от предната седмица. Не е много като гледам момичетата колко са бързи... Аз се опитвам този гоблен на гърба да изглежда прилично, че предните ми два, а особено Йерусалимската света Богородица, която е 1:1, е като китеник отзад....Flushed

Хубав ден, момичета!

# 458
кажете на Дименшъса кога да правя контура? Докато шия или после, след като го изпера?

# 459
Аз го правя преди прането и нямам нито един повреден гоблен/контур от всички 30+ Дименшъна.  А Коледните чорапи и покривка за под елхата ги пера даже в пералня всяка година след ползване / вече 8-9-10 години/ и НИЩО им няма Simple Smile.

# 460
Аз понеже имам печален опит с един кораб на Херитаж. Там правих контура и коучинг по време на шиенето, а след като го изпрах панамата се сви и въжетата увиснаха.

# 461
dessislawa1 и моята икона е като китеник и какво, някой ще отвори рамката да я гледа ли Wink ...е сега момчето дето рамкира я е видяло ама какво Joy

Аз винаги шия контур успоредно с кръстчетата, не мога да си представя да свърша целия гоблен и после само контур. Мноого рядко ми е провисвало след пране, ако е по-дълъг участък някакъв, но като гладя го фиксирам, даже съм издърпвала понякога отзад и съм фиксирала с конец.

Взех си иконата май ми хареса Simple Smile , не бях рамкирала с толкова светла рамка до сега, но мисля, че се получи.

# 462
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудесна е!
леко състарена рамка, паспартуто също...
и най-важното - обрамчват иконата без да се натрапват на окото.
оставят я да изпъкне.
чудесна работа е свършило момчето.

# 463
  • В страната на мечтите
Иконата е чудесна, рамката ѝ подхожда много! Дано бъде оценена подобаващо!

Добри, големи сладурковци! МиУтУ да го поздравиш за участието Wink

# 464
Мибобо,
чудесна е станала с тази рамка! Нали беше Йерусалимската Богородица?!
Преди като си бях накачила гоблените всичко бе с тъмни, почти черни рамки, а имам и два с черни . Хептен минорно да му стане на човек.
Сега ако сложа вече някога гоблен на стена, ще бъде в бяло, сиво или много светъл пастелен тон.
Ами то направо грее.
А твоята икона е четвъртото ми запланувано нещо  оттук. Но предварително няма да купувам. Видях, че я има в Милена стил, откъдето купих и сегашния ми.

Ами Деси1,
пак е доста ушитото. Давай все така да я видим в пълен блясък как изглежда! В Щайер съм виждала подобни порти -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт