Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 265
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
ама ще ви бия! и теб, и орехчето.

Simple Smile като ти е харесал тоя дживгар - добре, направи го.
ама защо ще се мъчиш с разграфена панама и после и фон да шиеш!
сменяш панамата и пропускаш фона.
аз съм мързелива - ако мога да пропусна нещо, пропускам го с чиста съвест. Simple Smile
досега съм снимала. ще полегна малко и после ще ви пусна малко снимки за душата. Simple Smile
Сега пък и до бой стигнахме Flushed Frowning1
Какво значи дживгар? На северозападен диалект ми избива?

Никакъв фон няма да шия, така ще си стоят тия пилци. Ших ги в началото на март като ни затвориха в къщи.

# 481
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ама ще ви бия! и теб, и орехчето.

Simple Smile като ти е харесал тоя дживгар - добре, направи го.
ама защо ще се мъчиш с разграфена панама и после и фон да шиеш!
сменяш панамата и пропускаш фона.
аз съм мързелива - ако мога да пропусна нещо, пропускам го с чиста съвест. Simple Smile
досега съм снимала. ще полегна малко и после ще ви пусна малко снимки за душата. Simple Smile
Сега пък и до бой стигнахме Flushed Frowning1
Какво значи дживгар? На северозападен диалект ми избива?

Никакъв фон няма да шия, така ще си стоят тия пилци. Ших ги в началото на март като ни затвориха в къщи.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile братовчед ми (от Видинско) наричаше дживгари всичко пернато що цвърчи из храстите - врабец, синигер, кос, сойка, орехче...

щом няма да шиеш фон,няма да ти се карам. Simple Smile реших, че сега ще се мъчиш с толкова еднообразно боцкане и чак ме заболя.

Simple Smile

# 482
  • Русе
Mibobo, иконата ти си е намерила точната рамка. Прекрасна е!

# 483
Добри, аз също обичам паспарту. Моята когато я рамкирах, такова нещо не знаех даже, че има. Сега когато ми се е наложило да рамкирам, че е доста рядко винаги слагам паспарту.

Само ето на този зимния прозорец мисля, че паспарту няма да подхожда, т.е. аз даже не знам каква рамка ще му подхожда

Walnuss да, аз затова казах, че не съжалявам, че нямаше като моя профил и мен сега тази по ми харесва...някога може да я "преоблека" и моята Wink
Щях да коментирам зимния прозорец и се отплеснах.
Според мен не му трябва никакво паспарту. Аз бих оставила част от синята панама, например 3-4 см. и тя ще играе ролята на паспарту. Бяла рамка, обемна също ще му "легне" много добре.

# 484
точно.
ще изглежда сякаш надничаш през прозорчето. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

МилаМира, Simple Smile

# 485
Да, и аз си мислех, че може би бяла рамка ще е най-добре, защото той е наситен с цветове а и цветна панама...

# 486
  • Пловдив
Не мога да ви изчета, много писане, но още повече красоти. Мибобо, няма ме по иконите, но тази е красива... Другите няма да ви изброявам, ще пропусна и ще ме е ад. И тъй като и моят е завършен, а в четвъртък ще събирам багаж за море, ще се похваля сега: Контура все се каня да го шия успоредно с другото и все не става така и накрая вече го карах по памет. Капана за сънища е изцяло шит по усмотрение, а не по схема. Като се прибера, ще рамкирам.

# 487
Ехаа разкошни цветове, браво! Приятно изкарване на морето и хубаво време!

Не може да ни изчетеш, че аз някой ден като реша да се включа и всеки втори пост е мой хаха.

# 488
  • Бургас
Капана за сънища много ми хареса!
Мибобо  улучили сте рамката на иконата,  прави я завършена някак!
Коледния прозорец ми легна на сърце и със светла рамка ще изпъкне много добре! Heart Eyes

# 489
  • Испания
Dobri, страхотни са и двете, но зайо с тази рамка просто ме плени, много ми допадна 👏👏👏
mibobo, прекрасна рамка сте избрали, много й отива на иконата, а за коледният прозорец и из съм за светла рамка.
dig_tag, какви разкошни цветове, браво и приятно изкарване
MilaMira, страхотен е този гоблен, аз съм да го завършиш него първи😊

# 490
  • Карлово
mibobo, Направо удар в десятката е рамката. Като естествено продължение на иконата е, браво за избора!

# 491
Много благодаря момичета! Снощи я подарих, много се хареса. Притежателката много се развълнува и зарадва и веднага й намери място ....чувствам се удовлетворена!

# 492
  • Бургас
Момичета да сте срещали схема из нета на тази красота
https://crossstitch.pro/catalog/halloween/sara_guermani_autumn_sampler/

# 493
Sad
но намерих друго...

и френски тикви

# 494
  • Бургас
Добри, радост за окото си ти! Благодаря, че си ми отделила време,
но аз търся другия есенен семплер, той ми легна на сърце!

Общи условия

Активация на акаунт