Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 213
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Пипи, намерих нещо подобно на тази Сара.

# 496
  • Сливен
Добро утро☺!
Моят етап

А трябва да стане това
Честит рожден ден и на двете рожденички,  макар и със закъснение, но от сърце им пожелавам да са здрави и щастливи💕🍀
Mibobo, много красива икона! А аз винаги съм била с предубеждението, че лицата не се получават добре  на гоблен.
Някой започна едно лавандулово поле, което ми хареса, но не съм виждала етап... Интересно ми е как се получава.

# 497
  • Карлово
Добро утро, дами! Много горещо стана и нещо не ми върви тази седмица.

# 498
  • Варна
Хайде и аз със скромен етап:

# 499
  • Бургас
Оленка много е хубав ще ми пратиш ли схемата! Много много благодаря Heart Kissing Heart
Тихерула  прекрасна златна есен, обожавам есенните нюанси Blush Много ми харесва
Тина и твоята чашка е прекрасна, също и богородичка на Manzhelka

# 500
Добро утро, ранобудки! Flowers HibiscusAnimal Bee
Ставам и първо се бухвам в темата, дори не съм пила кафе и ме застрелва това великолепно идейно COFFEE на ТИННА...Чудно става и май не се прави лесно!  Flowers Cherry Blossom Впрочем имат ли име тези гоблени, различно от стандартните? Както примерно семплерите, за които чух най-напред тук.
Щото ми прилича и на мотив като каре/прощавайте за древната дума, но майка ми шиеше в несвяст такива като бе млада/.
pyypi, много красив семплер си избрала и е супер, че Оленка намери подобен. Наистина е невероятно удоволствие човек да прави нещо, което го е пленило. По себе си съдя сега в момента..щото не ме е чак толкова, ама..Flowers Four Leaf Clover

Тихерулка, една есен е избухнала в целия си топъл тон на гоблена ти, май затова изглежда още по-горещо. Но личи, че се работи усърдно. Flowers Watermelon /за разхлаждане/

Манжелка, иконата ти е като от стенопис в църква, толкова автентично и въздействащо почва да изглежда!  И май и тя трудничко се работи..Rolling EyesFlowers Four Leaf Clover

Аз ще покажа етап следобед, сега да си направя и истинско кафе и да тръгна да нареждам деня ...Flowers StrawberryCoffee

# 501
  • Бургас
Walnuss още не знам кой семплер ще хвана да шия, раздвоена съм и разтроена... Всичките ги искам...
Един етап и от мен

# 502
Пипи, ще ти я сваля и пратя на ЛС. Ако не стане много добре-на имейл.
И аз като Орехче сега ставам и ще пия кафе и пуша. Нощес ших до 4.30. В Плевен е толкова топло, че направо съм в собствен сос. Почивам истински след обяд-когато пусна климатика. През останалото време шия и не мърдам.Nature Sun With Face

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 10:36 от olenka63

# 503
Walnuss още не знам кой семплер ще хвана да шия, раздвоена съм и разтроена... Всичките ги искам...
Един етап и от мен
Скрит текст:

Милите котенца, вече действат с кълбенцата и те! Two Hearts Много нежен гоблен!  А аз затова не се впускам да купувам сега други, докато правя мойто чудо, че  има да се мая това ли, онова ли..

...
Цитат
olenka63 в чт, 02 юли 2020, 10:28
Пипи, ще ти я сваля и пратя на ЛС. Ако не стане много добре-на имейл.
И аз като Орехче сега ставам и ще пия кафе и пуша. Нощес ших до 4.30. В Плевен е толкова топло, че направо съм в собствен сос. Почивам истински след обяд-когато пусна климатика. През останалото време шия и не мърдам.Nature Sun With Face

Это та же самая система....не ми се шие през деня и това е, сякаш и очите ми не виждат в светлото. Замрачи ли се навън, че като ми се пришие ...и аз до 2 снощи. До схващане на кръста. Сега капя капките в очите, че злоупотребих...

Офф топик/може би към Мила Мира/, или който знае, щото не знам дали има тема за плетива:
Скрит текст:
https://performanceyarn.bg/produkt/cotton-glamorous-2/ тази прежда позната ли е на някого на опип, струва ли си да поръчам, искам да е хем леко лъскава/не пухкава/, хем добре опечена да стои стегнато при плетката. Благодаря!

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 10:51 от Walnuss

# 504
Пипи, изпратих ти схемите. Само да кажа, че тази жена има много зимни семплери. Етап от мен по-късно, да си оправя висящите конци.Bowtie

# 505
  • sof
Много сте красиви! Благодаря за етапите!

Днес само ще кажа "Здрасти!", щото малко остава до края, а си мислех, че ще го довърша, ама ММ дойде и сме се емнали да действаме... Обаче донесе подарък, ммм, ще си шием тук с вас! - само той да си тръгне...

# 506
  • Испания
Здравейте на всички🤗, и аз тази седмица пропускам да покажа етап, че за 3 квадратчета където успях да набоцкам направо ме е срам😂😂😂, но пък успях да кривна от моето правило докато не е почти завършен един гоблен да не купувам друг - цели 2 си поръчах, пък щях да се захващам с принцесата на ХАЕД, да видим какви ще ги свърша накрая, ама с толкова изкушения тук не можах да устоя 😊😊😊
ТИННА, много нежна и оригинална чашка, много добре става, тихерула, много е красиво и есенно😊 и си личи че напредваш -  бавно, но славно както казват хората. Manzhelka, браво, разкошна е иконата, като истинска и не ти остава много.
pyypi, много са сладки двете котенца, страхотно се получава.
dinkov2, чакам с нетърпение да видя  подаръка😊😊

# 507
Пипи, пак ги изпратих. Ако нещо не се получава, дай имейл на лични.

# 508
Офф топик/може би към Мила Мира/, или който знае, щото не знам дали има тема за плетива:
Скрит текст:
https://performanceyarn.bg/produkt/cotton-glamorous-2/ тази прежда позната ли е на някого на опип, струва ли си да поръчам, искам да е хем леко лъскава/не пухкава/, хем добре опечена да стои стегнато при плетката. Благодаря!
Скрит текст:
и аз отдавна заглеждам преждите на този сайт и съм си харесала няколко. Тази прежда е 100% памук. Подходяща е за летни плетива - блузки, поли, потници, шалове. Имай предвид, че е 50 грама /125 метра/ за тази цена, а и се плете на тънки куки, 3-3,5. На снимката ми се струва, че самата нишка е добре пресукана и ще върви добре на куката.  От подобна прежда, но не тази марка, от по 50 гр. скоро плетох летен потник, отидоха ми почти 4 кълбета. Потника беше за момиче с размер XS. Давам ти го като пример, за да се ориентираш.

И моят етап за тази седмица - Котето вече сяда на прозореца Yum

# 509
Тихерула, Манжелка, много харесвам гоблените, които показвате. Аз етапи качвам от дъжд на вятър, предният път е било преди 3месеца. Имам напредък някакъв, съжалявам за снимките, не са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт