Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 211
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и спорен ден на всички в едно бързо влизане за днес! Nature Rainbow

Walnuss казаха че е от астигматизма и че като сложа очила ще се оправя. Но ето че пак се възпалиха! Ще се ходи пак по лекари май...
Пипи, за жалост с едно ходене понякога не се получават нещата. Но и аз не виждам нещо връзката  с недоброто фокусиране при астигматизма и кожното възпаление на клепачите.  Желая ти бързо решаване на проблема, даже понякога става толкова бързо с точното лекарство, че се чуди човек как не са се сетили точно това да изпишат! Flowers Four Leaf Clover

CvEtEmOe, този цвят на Смарагдовата фея ми харесва. Тежко, царствено зелено.Green Heart
Но не ти ли омръзва да шиеш еднакви неща, готовите феи вече навсякъде летят вероятно у вас като заспите нощем..Simple Smile А и тази серия ако направиш, ще почнат да се блъскат в пространството. Thinking
Шегувам се, но с нотка завист за последователността и търпението ти. На мен дори ми омръзва с един и същ цвят да бродирам и винаги сменям конците, затова и толкова различни форми щръкнали в разни посоки в линията ми на шиене на гоблена..Трябва ми редуване на нещата, които правя, монотонността ме депресира и ме отблъсква..Но ти  следваш девиза на Рачето - последователни и неотклонни.Simple Smile
В интерес на истината, тази нова Смарагдова фея ми хареса повече като идея и визия от първите. Тази е аристократична, а другите са като ефирни елфчета.
Чака те работа! Green HeartGreen HeartGreen HeartGreen Heart

# 526
  • София
CvEtEmOe, поне няма да те мислиме. На мен и другата зелена ми хареса. Heart

pyypi, да, Богородица с младенеца бродирам. Wink

Walnuss, избоцкала си ги лотосите и мостът е готов, а и кафяватата гама си вкарала - супер!

# 527
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хора, големи сте срадури!

Walnuss не ми омръзва все още. Отложих рамкирането на другите две от серията на МиленаСтил, докато не завърша и това чудо.
  Нормално е ХАЕД да ти допада повече от нашите родни, поизмислени и поокрадени разработки, но аз съм доволна, че ги има. Като дилетант, едва ли бих стартирала с нещо така сложничко....
  Честно казано, обичам да шия подредено. С разхвърляното боцкане и честа смяна, имам чувството, че греша повече... Това си е моята тиха лудост. Joy

Ваня77 никакво мислене, имам идеи за още 3 живота... Joy Благодаря се, че се удържам да ги натрупам и физически, че ще ми изгонят от вкъщи, ако се затрупам... А и няма да им издъжа емоционално, на напъна.

Спорен ден, прекрасни! Heart

# 528
Ама прекрасни сте, икони, зимни картини, лилии и прочее, ще изпусна някой със сигурност, но да знаете, че всички ме радвате много Simple Smile Аз нито време за форум, нито за боцкане имам, та с етап няма да се похваля, че е срамно колко малко съм го бутнала за две седмици.. Но от края на месеца се заемам активно, с нови сили и повече свободно време.
Пипи, при мен се възпаляват очите от сенната хрема, сега с липите особено е нещо ужасно, сърбеж, зачервяване и подуване, не знам дали симптомите при теб са подобни, но е възможно да е алергична реакция? Аз с един ксизал стопирам всичко - хем хрема няма, хем очите се успокояват, опитай, нищо няма да ти навреди някое хипоалергенно, а може да е разковничето.

Зори, срам не срам, ще помоля за схемата, ако не ти е проблем. Едва ли ще го захвана тази година, но много ми се ще да го имам. Чудя се всъщност дали да не го поръчам през някой, той тъкмо до коледа ще дойде, но пък и цената му е малко..множко.

# 529
Пипи, имаш поща.
Скрит текст:
Съгласна съм с Орехче и Цвете мое-очилата са си очила, блефарита е друга работа. Смени очния или пробвай както те е посъветвало Цветето с нещо за алергия. Аз цял живот ходя без грим заради очите. Добре че не съм суетна иначе представяте ли си каква трагедия би било.....Disappointed Relieved
Цвете, тази фея има 3-4 цвята с по 20 нюанса. Това така ще те измори и натовари очите.

# 530
Момичета , благодаря за цветното настроение , което създавате , за вълшебните места , на които ме пренасяте , за приказните феи и за всички пухкави създания , които са просто очарователни. Ето го моето етапче ( този път съм доволна от напредъка си ). . Жълтият пясък , които се вижда през едното стъкло обаче ме дразни , не ми харесва как стои и най - вероятно като приключа с всичко , ще го сменя с цвета от съседното стъкло.

# 531
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
елфи_ф подкрепям за смяната! Страхотно се получава!

Оленка най-вероятно си напълно права, но какво да правиш! Краста! Просто се влюбих!
Ще видим до къде ще я докараме Hug

хибискус поздрави и за теб! Heart

# 532
  • Испания
MilaMira, прекрасно става котето, другата седмица ще видим и котето и прозореца готови, много си бърза 😊😊😊
koren63, може да е бил предният етап преди 3 месеца, но си заслужава чакането, става  превъзходно, страхотни цветове и как се преливат👏👏.
Vanja77, много добре става и как бързо напредваш😀
CvEtEmOe, просто прекрасна става феята, браво че се осмели да й смениш цвета, аз не бих посмяла🤗🤗🤗. Пък за другата фея съм за, нали знаеш, чак и се загледах и аз ама нали нямам спирачка ги загледах всички, 200 живота ми трябват за всичко, което ми се иска да ушия😂😂😂😂😂.
Walnuss, браво на теб, много хубаво става, имаш си и мостче вече пък и малко остава 👏👏
higher-up, страхотно се получава, като че ли се пренасяш в друг свят.
Зори, прекрасно е просто, много красиво, чак ми идва да тръгна по пътечката и да се изгубя в тази красота🤗🤗
st.Dobri, всеки има нужда от почивка, а твоята е и заслужена след готовите подаръци, дано да си изкарала добре на екскурзията🙂🙂
KoteVania, оооо, страхотен е новият гоблен.
Olenka63, браво много хубаво става чорапчето и почти си го завършила вече.
pyypi, аз не мога да ти дам съвет какво да правиш за очите, защото с това не съм запозната, но иди на друг оофталмолог и търси причината за блефарита и го лекувай и много се пази.
Хибискус, чакаме те с нетърпение 🤗🤗🤗.
elfi_f, прекрасно става, а за смяната,  не че съм против, но според мен го завърши първо и тогава прецени дали да смениш цвета😊😊😊
За който е издържал до края😂😂😂😂, ще ви покажа какво измайсторих за годишнината ни от сватбата. Знам, че има още много да се желае, но за първа моя инициатива, започнато без да ми е много ясно как ще изглежда и с много разучаване на буквите, мисля, че е станало горе долу. Мъж ми просто остана очарован/то това лесно де/ и с негово позволение:

# 533
Carelia много е хубав! Честита годишнина, много да се обичате!

Но си личи, че са ви все още малко годишнините ...аз преди години, такова поздравление ших за нашата Wink
Скрит текст:

Браво за всички етапчета!

# 534
  • Бургас
Благодаря Ви момичета за съветите. Ако нещата не се подобрят, защото разбрах че трябвало време на очите да свикнат , ще търся друг специалист. А блефарита не е нито вирусен нито бактериален. Когато има не ликуван астигматизъм  също води до възпаление на очите.
Ще видим Blush
Оленка като се прибера в къщи ще си отворя пощата. Много благодаря! Heart
Много хубав летен пейзаж видях! Елфи покажи  картинка...

# 535
  • Испания
mibobo, благодаря ти много  и твоето е страхотно, вземам ти идеята - почвам да го мисля и превеждам за догодина😊😊😊. Те вярно са малко годишнини, ама понякога ми се струва, че са 5 пъти повече😂😂😂😂.
pyypi, на мен ми излизат мастни кисти по клепачите ( запушват се каналчетата, но само се събира мастна тъкан вътре и е доста неприятно и болезнено) и на мен ми каза един офталмолог (преди много години), че е от астигматизъм и прекалено много взиране. Направиха ми очила, но не можах да свикна с тях ( то и аз си ги избрах едни артистични 🤣🤣🤣🤣), но след това по други причини спрях да шия и да стоя на компютъра и ми се пооправиха. Може би освен време да свикнат очите ти имат нужда от малко почивка 😚😚😚

# 536
  • Бургас
Carelia  по същия начин, като спра и си дам почивка от шиене и взиране и ми се оправят веднага. Ама пусто как ми се шие.... Поздравления за годишнината ви! Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 17:36 от pyypi

# 537
  • Испания
pyypi разбирам те напълно 😂😂😂😂

# 538
pyypi , ето картинка . Засега няма да го пипам , ще си го завърша първо , но като се познавам веднъж щом съм захапала, все ще ме дръгне Simple Smile

# 539
pyypi , ето картинка . Засега няма да го пипам , ще си го завърша първо , но като се познавам веднъж щом съм захапала, все ще ме дръгне Simple Smile

Елфи и според мен не е доизмислено. Поне да се преливаше плавно, или с някаква извита линия. А то е като отсечено... Не ми се връзва.
Също така, подкрепям решението - първо го виж цял, пък после разшивай!

Общи условия

Активация на акаунт