Гобленарска 143 късметлийска тема.

• 32 212
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря на всички за споделените красоти! Hug

Аз съм до тук с моя:

# 511
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мибобо иконата ти е перфектна! Рамката също е точно на място! Радвам се, че стана прекрасно всичко с нея, и че човекът, за който беше предназначена я е оценил и харесал! Hug
И твоята с тъмната рамка, е прекрасна!
Синият зимен прозорец навява мисли за греяно винце пред камината! Heart Eyes

Добри мъниците, които си ушила с толкова грижа и любов са просто прелестни! Много да им се радват децата! Hug

Зори ти си неизчерпаем извор на информация!

Дид_таг вълчицата стана чудесна! Грее просто! Легна ми на сърцето! Heart
Да покажеш и следващият ти проект!
Лек път и приятно море! Донеси ни малко морски пясък и вълни! Animal Dolphin

Десислава 1 портата на Загреб върви прекрасно! Много красив гоблен!
Heart Eyes
Относно иглите - не съм си купувала никога. Шия с тези, които са сложени в комплектите... Joy

Walnuss как можа да кажеш/напишеш, че не харесваш зелено! Аз планини обръщам за зелено! Joy Joy Joy Joy Joy
Това, разбира се, е шега! Kissing Heart

МилаМира феята ти е прекрасна. Простреля ме в сърцето с метализираните си крила! Направо е приказка!
Птиченцата са много пролетни! Heart Heart Eyes
П.С.:"Дживгари клюцат барабинци на скалите"
Превод:"Врабчета кълват мравки на стълбите" Joy
Котката се показва полечка, лечка! Страхотна е!

пипи харесала си си страхотен семплер. Ще ми е интересно да наблюдавам процеса! Heart Eyes
А, котките, о, котките! Няма по-сладко нещо от бебенце, без значение от животинският вид! Направо се разтапям!

Тинна ех, че хубава чашкаааа! Прекрасна игра на формите! Heart Eyes
Благодаря, за пожеланията!

тихерула пълниш ми душата с тоя прелестен есенен пейзаж! Просто балсам! Heart

Манжелка колко много си ушила! Страхотно е! Hug

оленка завид, завид, че успяваш да пребориш жегата с шиене! Аз вече мога права да заспя... Blush

Динков нямам търпение да видя подаръка! Kiss

Карелия здравей и от мен! Kiss

корен63 къде го кри това чудо до сега?!? Невероятно е! Kiss

Ваня бързичко напредваш! Heart Eyes

Направо сте уникално-невероятно-прелестни всички колежки бързоръчки!

Ето го и моят напредък.
Преди:

След:

# 512
Следобеден отчет вече...Simple Smile
Поздравявам всички момичета първо, които виждам днес - Динков2, Carelia , koren63 , Vanja77 и емоцията Цветемое! HugAnimal Bee

Цветовете в гоблена на koren63 са разкошни, много мои като вкус, пастелни, студени тонове..Много искам да го видя завършен, чудесно върви.Flowers Sunflower

Vanja77 , към синьото вече има добавен и друг нюанс, тръгват нещата като яснота! Simple Smile

Цвете мое, не се сърди, че не ми допада на мен зеления цвят, ...както виждаш, когато е на място, даже ме грабва. Ти си развяла вече зеления шлейф на роклята на феята, успешно вървиш към финал. А иначе подозирам, че работиш бързо, защото това е цветът на спокойствието и отмора на очите. HugFlowers Four Leaf Clover 

МилаМира много нежни тонове и гърбенцето на котето и то наистина вече личи. Ама чекмеджетата отдолу разкошни. Иде ми да ги натъпча с дреболии, които при мен все са в повече.Sweat Smile
Кога сколасваш всичко, бе човек?!
Благодаря ти за отговора за преждата, ти явно си човекът-оркестър, носещ всички отговори в себе си.Kiss
Скрит текст:
Зная, че е памучна, искам дълга лятна жилетка, затова се спрях на нея. Но щом върви толкова много, а тези кълбенце са 50грамки ще си помисля.Трябва да се поразходя по магазините май, искаше ми се по мързеливия начин онлайн, но вероятно някъде ще има подобна. Докато движа гоблена има време.

Моят етап днес, аз категорично не мога да правя добри снимки.Но вече имам мост, от който любителите на лилии могат да ги съзерцават. Изгубих си и иглата, старата 25-26 годишна ветеранка, търсих я повече от половин час и отидох да взема друга. В момента, в който я вдянах и старата изскочи.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 17:43 от Walnuss

# 513
  • София
Момичета, етапите са чудни! Добри, Мибобо, много ми харесват рамкирани гобленчета!
Човек се изкушава, като ви гледа какви красоти творите!
Етап и от мен:

# 514
higher-up, прекрасен изглед е станал! Пренесе ме в Англия. Nature Sweat DropsNature Sweat DropsNature Closed Umbrella Скоро ще го видим в цялото му великолепие.

# 515
Мили другарчета, искам да се извиня, че този път няма да мога да коментирам поименно, защото имам 5 минути да ви разгледам и да пусна най-после етап. То пък днес изобилие от красоти, етапи, завършени и рамкирани  Hug

# 516
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес съм на екскурзия.
дъждовен Лондон, слънчева Тоскана, парка с водните лилии в Рим, Жеравна (или Трявна)...
Simple Smile само аз мързелувам, но нали се разбрахме, че всеки ден е четвъртък... Simple Smile

# 517
  • с.Николово, обл. Русе
Показвам началото. Финалът, най-рано след една година.

# 518
  • Бургас
Леле мале, днеска направо ми се кръстосаха очите от красоти
Мила Мира бая големичък е май гоблена, но пък чуден!
Коренче невероятен гоблен шиеш, винаги съм въздишала по него!
Vanja  това трябва да е Богородица с младенеца нали? Blush
Цветенце феята в зелено доста добре изпъква Kissing Heart
Walnuss вижда му се края, още малко! Лилии, мостче.... Blush
Хайгер ъп много е красив, вече си личи, че се сдрачава и вали дъжд в пейзажа ти!
Оф,  Зори като видя тая пътека между лозите, ме хваща мерак да тръгна по нея и хич да не се връщам Blush Много много красив!
Добри по мързелувай си, човешко е!
Коте Ваня честито начинание! Ще те следя, определено ме грабна със този зимен Дименшънс!

# 519
Преди:
Сега:

Браво на момичетата за етапите. Красота!

# 520
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
higher-up страхотен романтичен гоблен! Дъждовна нощ.. влюбени хора... Разкош!

Зори ти си магьосница! Да те се намира вълшебна пръчица? Stuck Out Tongue Winking Eye

КотеВаня ще следя с интерес този вълшебен зимен рай! Невероятно изглежда!

Оленка чорапчето е просто разкошно! Фенерът свети, като истински! Красота!

пипи благодаря ти! На мен също много, много ми харесва да я шия, а също и как изглежда Grinning

Walnuss езерцето ти става чудесно!
А всичко останало, което излиза от клавиатурата ти, пак е мило, с вкус и положително мислене! Толкова е ценно това в днешно време... Благодаря ти!
   Не смятам, че шия бързо, просто му хванах цаката, вече на третия път Joy А и наистина ми харесва. Като ме "юрнахте" да почна роклята изпитах такъв кеф, толкова бях щастлива, че щях да литна. И до сега като я погледна се усмихвам.
   Отделно от това, много ме сърби да захвана да комплектовам, избирам панами и т.н. за ХАЕД-ската Смарагдова фея...
Скоро ще започна отново работа, и гледам да наваксвам максимално, сега докато още съм вкъщи с дребния човечко.

Добри ти отлично се отчете в малкият четвъртък, по известен като вторник! Имаш право на заслужена почивка! Kissing Heart

# 521
  • Бургас
Оленка само чувала останал и е готов!  Прекрасен е!
Аз взех да се отчайвам със моите очи, уж очила сложих, а блефарита пак се появи. Не мога да шия Cry

# 522
Оленка само чувала останал и е готов!  Прекрасен е!
Аз взех да се отчайвам със моите очи, уж очила сложих, а блефарита пак се появи. Не мога да шия Cry

Пипи,
трябва да има причина за тоя блефарит. Тоест ако се открие какво го провокира, да се лекува.
Напълно те разбирам колко е гадно да не можеш да шиеш, четеш или каквото и да било свързано с взиране.. Hug Понеже перманентно имам все някакъв проблем с очите, вече му хванах цаката. Грим ако сложа, то ще е за един ден, а десет ще го изстрадвам. При едно такова възпаление, сърбежи и тн, ходих и на очен, и на дерматолог - никой не ми помогна. Една алерголожка само с едно евтино мазило сложи край на драмата.А се влачих от един май до август с едни и същи оплаквания.
А за сухотата съм се примирила, капя редовно изкуствените сълзи. Ама пусти кеф цена няма.

Оленка, много съм добре явно..Joy Гледам, гледам това преди и след, и не откривам разлика, викам си - то и двете неща завършени, направо ми стана като намери разликите..Добре, че Пипи спомена за чувала, та схванах накрая. Много е приятен тоя сюжет за гледане сега в жегата.Flowers Hibiscus 

Добри, за теб изобщо не е задължително да показваш нищо маса време напред, предвид всичко онова, което наизвади и показа преди сегашната ти екскурзия. Simple SmileFlowers Hibiscus Важното е, че наблюдаваш да има контрол тука. Stuck Out Tongue Winking EyeFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Цветемое, чувствително сърчице такова! Two HeartsAnimal Bee А Смарагдова фея звучи интересно. Какъв ли би бил този зелен цвят?!

А сега така ме е яд...разпъргавих се твърде и ших в захлас, додето усетя, че е с грешния цвят. За днес втори път ще има яко разшиване
Лека и спокойна нощ, да оставим и за утре работа!

# 523
  • Бургас
Walnuss казаха че е от астигматизма и че като сложа очила ще се оправя. Но ето че пак се възпалиха! Ще се ходи пак по лекари май...

# 524
Скрит текст:
Оленка само чувала останал и е готов!  Прекрасен е!

Пипи,
трябва да има причина за тоя блефарит. Тоест ако се открие какво го провокира, да се лекува.
Напълно те разбирам колко е гадно да не можеш да шиеш, четеш или каквото и да било свързано с взиране.. Hug Понеже перманентно имам все някакъв проблем с очите, вече му хванах цаката. Грим ако сложа, то ще е за един ден, а десет ще го изстрадвам. При едно такова възпаление, сърбежи и тн, ходих и на очен, и на дерматолог - никой не ми помогна. Една алерголожка само с едно евтино мазило сложи край на драмата.А се влачих от един май до август с едни и същи оплаквания.
А за сухотата съм се примирила, капя редовно изкуствените сълзи. Ама пусти кеф цена няма.

С очите трябва да се внимава много. Доколкото съм запозната Пипи блефаритът е възпалителен проблем. Вземаха ли ти проба за микробиология? Очилата сами по себе си, едва ли ще помогнат на възпалението... Не спирай да търсиш причината, че очите са особено чувствителен орган...

Скрит текст:
Оленка, много съм добре явно..Joy Гледам, гледам това преди и след, и не откривам разлика, викам си - то и двете неща завършени, направо ми стана като намери разликите..Добре, че Пипи спомена за чувала, та схванах накрая. Много е приятен тоя сюжет за гледане сега в жегата.Flowers Hibiscus  

Добри, за теб изобщо не е задължително да показваш нищо маса време напред, предвид всичко онова, което наизвади и показа преди сегашната ти екскурзия. Simple SmileFlowers Hibiscus Важното е, че наблюдаваш да има контрол тука. Stuck Out Tongue Winking EyeFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Цитат
Цветемое, чувствително сърчице такова! Two HeartsAnimal Bee А Смарагдова фея звучи интересно. Какъв ли би бил този зелен цвят?!

Понеже бая време занимавах форума със себе си, ще ти пусна снимка

Това, което ме притеснява е, че е доста сложно нещо, различно от всичко, което съм шила до сега. Но, с това ще се преборя! Другото, което ме тревожи е, че е част от серия!!!

А сега така ме е яд...разпъргавих се твърде и ших в захлас, додето усетя, че е с грешния цвят. За днес втори път ще има яко разшиване
Лека и спокойна нощ, да оставим и за утре работа!

Този номер и аз съм си го спретвала. Като се отплеснеш в шиене на тъмно, задължително се появява и грешката...

Общи условия

Активация на акаунт