Тупка ДЕКЕМВРИйско сърчице, а коремчето на мама ще започва да расте ! {тема 3/2020}

• 27 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
И аз да се включа към сериалите, последно изгледах в Netflix 2 испански - Toy boy и White lines. Toy boy повече ме грабна, сюжета е за заплетено убийство и едни стриптизьори и като цяло са радост за окото, сигурно и за това бързо го изгледах Grinning

# 586
  • София
Е, момичета, кажете какво е
усещанетоооо ? Yellow Heart

изгубен, ще пия, разбира се, ако се налага. Няма да си стоя с инфекцията.
алекс, промених ти термина. Flowers Hibiscus
Кво стана сега с тия косъмчета по корема, момче ли ще е ? GrinningStuck Out Tongue Winking Eye
Амааа ти всъщност си доста напред, вчера на прегледа не направиха ли предположение за пол ? Thinking

Аз днес бях пак на училище, на тема 'Първи грижи за бебето'.
Много интересно ми беше, доста информация и се стараех да запомня всичко. Joy

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 23:39 от rave

# 587
Rave, и аз съм с еритроцити в урината, но не ми обърнаха особено внимание, ще се оплаквам с Селена и за това. А предишната бременност и аз бях на феро фолгама през цялото време и пак влезнах да раждам с малко над 90 хемоглобин, после ми го вдигнаха с инжекции и ампули тотема. Стискам палци всичко да влезе в норма! 💗

# 588
  • София
милитта, благодаря ти, че ме мислиш точно сега ! Flowers Bouquet
Ти по-добре ли си, поне малко... Ще ходиш ли в понеделник ?

# 589
Психически се настроих за всеки един вариант... Там съм, поне до петък ще се знае Simple Smile

# 590

Кво стана сега с тия косъмчета по корема, момче ли ще е ? GrinningStuck Out Tongue Winking Eye
Амааа ти всъщност си доста напред, вчера на прегледа не направиха ли предположение за пол ? Thinking

Благодаря Рейв!
За космите не знам, вчера нищо не ми казаха за пола, ще кажат другия път след малко повече от месец. Даже не казаха колко удара в минута е сърцето,че тук не мерили пулс, но иначе каза че сърцето е ОК.
Като каза училище за бременни се сетих, че във фейсбук съм виждала да правят доста често онлайн семинари на различни бебешки теми и май може да се гледат и на запис, ама не се сещам сега коя беше страничката Thinking

# 591
Добро утро на всички. Моята цитонамазка така и не излезе и в понеделник ще отида до Надежда да видим къде се е изгубил резултата.
От водната гимнастика кръста не ме боли. Трябва веднъж на три дни да ходя, ако е по-нарядко от това,  започва да ме наболява . Аз гледам през ден да съм там. Само нещо през ноща явно позата ми не е добра и сутрин съм скована. Мисля да взема от сестра ми нейната възглавница и да видя как е. Ако има ефект ще си купя и аз. То в къщи няма място за нищо, че си продадохме апартамента преди една година и си купихме нов в строеж, който ще е готов сега декември. Сега тримата и с голямото ни куче живеем в две стаи и сме като дядовата ръкавичка.....но ако възглавницата действа, ще я купя и аз.

# 592

Благодаря Рейв!
За космите не знам, вчера нищо не ми казаха за пола, ще кажат другия път след малко повече от месец. Даже не казаха колко удара в минута е сърцето,че тук не мерили пулс, но иначе каза че сърцето е ОК.
Като каза училище за бременни се сетих, че във фейсбук съм виждала да правят доста често онлайн семинари на различни бебешки теми и май може да се гледат и на запис, ама не се сещам сега коя беше страничката Thinking
В страницата на списание 9 месеца много често пускат онлайн обучения. Аз също така следя и Ася Демирева, тя е консултант по кърмене и прави много интересни видеа на тема кърмене и отглеждане на бебе.

# 593
  • София
алекс, ми примерно 'Списание 9 месеца ', също и клиника Надежда най-редовно организират такива онлайн лекции. Можеш да си ги гледаш на запис.
Аз вече две имам да гледам точно от тия места, ама чакам да ми дойде настроението.
Има и други.
Лиинаа, до Ася Демирева не съм стигнала още. Всички много я
хвалят. Hands V
скруби, аз вчера им звънях по друг повод, та викам чакай да питам... Е казаха ми, че цитонамазката ще излезе максимум до 20-25 работни дни. Close
Ама на теб ще ти е доста забавно като дойде декември. Cold Sweat
Според мен възглавничката си струва. Аз започнах да й свиквам вече и се чувствам като в трон. Grinning
Кучето от снощи също я използва, не се гуши в мен, а в нея. Grinning

Момичета, имате ли коремчета вече ?
Моето се появи, еййй голяма радост ! Blush

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 10:46 от rave

# 594
Ох, моето коремче се появи още преди месец, месец и нещо..... Така ме разкриха колегите, дори когато не беше за казване все ище. Grinning

# 595
Лиинаа, до Ася Демирева не съм стигнала още. Всички много я
хвалят. Hands V

Скрит текст:
rave Аз гледам с интерес Ася още доста преди да се появи идеята за бебе, просто начина по който говори, на мен много ми допада. Според мен има какво да се научи от нея. А относно коремчето, аз си имах още от преди, сега е малко по-изразено, но със сигурност все още не мога да кажа, че приличам на бременна. 😁

# 596
Това може би е Ася от форума бг мама,тук преди 15 години още като се създаде форума си беше консултант по кърмене,ако е тя де.
Аз имам корем отдавна...и така искам да си го запазя,да си расте,всичко да е наред.Не искам до тук стигнала нещо да се случи. Така ме е страх.
Само да излекуваме тез гадини, и всичко да е наред. Лежа си иначе.Никой не ми е казал ,но лежа. Даже единия доктор каза живей си живота нищо ти няма,но не е мерил с вагинален че е 2 см. Може би за раждала нормално жена е добре 2 см. Незнам. Но по добре да направя серклаж.
Ще лежа засега докато се лекувам.

# 597
Рейв,  значи няма да звъня на Надежда за цитонамазката. Тенк ю! Ние за 11 години, 7 пъти сменяме апартамента. Това се надявам да е последно поне за следващите 10 години.
Изгубен, и моята шийка с предишната бременност бе около 2, родих в 33+2. Сега съм решила,че ако пак ми я измерят къса ще се шия, защото съм стара да му бера страха.
Ето една снимка и от мен!

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 11:30 от skrubi

# 598
Душичка,каква порода е?
Нашия горкия сега го видях какво прави по цяяяяял ден. Лежи .
Сутринта разходка с бабата,цял ден спи,и вечер към пет разходка с каката.Тва му е живота. И аз като него само лежа.
Скруби, вече не ти ли я мериха?
Аз единствено сега се притесних за инфекции след серклаж. То като четеш по- лошо. Може и със серклаж да се инфектира и да изтекат водите. Абе въобще не прескоча ли 25 седмица все ще ме е страх. А сега съм 15,айде 16 от понеделник. Голямо съм шубе.
Дияна се махна почнах аз....ще извинявате.Close

# 599
  • София
скруби, това коли ли е ?!? Anguished
Леле, те са на изчезване !
Хубаво коремчееее. Heart
Мен направо ме изумяват с някои неща.
Как може всичко от кръвта и урината да излезе за нула време, но кръвната група още не... Unamused
Просто не мога да си го обясня.
Ранно раждане си е това, бебка в кувиоз ли беше ?

Общи условия

Активация на акаунт