Отговори
# 390
  • София
Момичета, да се похваля и тук Simple Smile
Днес планово се роди нашия син Георги

3170гр и 49см
Всичко за сега му е супер, кръвната захар също. Голям е гладник, смуче ръчички Simple Smile

Второто секцио повече боли, търпя и стискам зъби, защото знам че само може да става по-добре Simple Smile

Лека вечер и късмет на всичкии

# 391
  • София
Брайда, добре дошъл да е Георги.
Да сте живи и здрави цялото семейство!
На теб бързо възстановяване! 🥰

# 392
Момичета, и аз да се включа малко вечерта с един брой Александър - 3200гр., 50см.

Bryda, честито миличка!
Да са ни живи, здрави и силни синовете. 🌺💙🌺

# 393
Brayda, Galeona да са ви живи и здрави момчетата! 💙 Когато имате сили разказвайте 😍

# 394
Честито мамчета! Да са здрави и много послушни и вашите малчугани!
Аз успях да направя торта за утре, събрах някак си сили в края на деня Simple Smile
Да попитам имате ли отоци по краката? Аз съм като мецана, знам, че е нормално, но не съм сигурна до каква степен...

# 395
Аз съм със страшни отоци.. От 37 номер качих на 40 😳 Купих си едни чехли и карам с тях, друго нищо не ми става.

# 396
  • София
Галеона, честит да е Александър! 💙
Живи и здрави и скоро гушнати вкъщи 🥰

# 397
Брайда,и от тук да ти честитя-да е жив и здрав Георги!

Галеона,
Браво,момиче!!След всички притеснения и тревоги ,ето че най-после стигна до тук-да гушнеш най-желаното щастие!❤❤❤
Пожелавам ти Александър да бъде твоята звездичка на вярата в хубавите неща в живота,да е здрав и да бъдете много щастливи!
❤❤❤

# 398
  • Варна
Галеона, честит да е Александър! Да бъде здрав и много щастлив! На теб бързо възстановяване и пробиране вкъщи ❤
На хубава дата се роди и той! ❤ Късметлия ще е! 😉

# 399
Галеона, Брайда да са ви честити дечицата 💐🥰💕, както и на всички останали мамчета, които съм добавила на първа страничка. Честито на Уигзи, на Мирослава Кулинска, на анибанани и на Криси 🥰💕🍀

На всички останали пожелавам леко раждане. От тук нататък са само слънчеви юнски дати, така че не му мислете много много 💐

# 400
Galeona, честито!!!
Да ви е жив, здрав и много щастлив!!!
На теб пожелавам бързо възтановяване.

И аз днес сутринта родих бебе Филип, 3450 грама, 50см с планово секцио.

# 401
  • София
Честито бебче Филип и на теб, Мирослава! 💙

# 402
  • Sofia, Bulgaria
Галеона честито бебче! Да е жив и здрав и много да ви радва!
Да са ни живи и здрави и останалите днешни бебенца, е на това днешното се казва бебевалеж Animal Hatching Chick People Baby
А дано съм в следващата партида и аз Grinning

# 403
Честито мамчета! Да са здрави и много послушни и вашите малчугани!
Аз успях да направя торта за утре, събрах някак си сили в края на деня Simple Smile
Да попитам имате ли отоци по краката? Аз съм като мецана, знам, че е нормално, но не съм сигурна до каква степен...
Да и аз имам ототци по глезените особено
38 г.с. съм
Даже понякога така се опъва кожата че мисля че ще се пръснат краката ми 🦶🏼🧨

# 404
  • Бургас
Честито на всички мами, да са им здрави бебоците и бързо възстановяване.

За пръв път пиша във вашата група, тъй като официалният ми термин е 03.07, но първо аз не смятам, че бебока ще стои вътре до тогава и второ израждащия доктор каза, че понеже расте по-голям на следващия преглед ще обсъдим секциото като опция за малко по-рано излизане. Така че предполагам ще се присъединя в отбора на юнските мами.

Много активна и приятна компания сте се събрали тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт