Отговори
# 375
  • София
Дении е написала едно към едно каквото бих казала по всяка една от темите, които е засегнала!

Привет!

Ваня, аз лично съм предупредила роднините че ще видят бебка след 1 месец. Чесно казано предпочитам да им кажа директно. 😁 Все пак не искам всеки да ми докосва и целува новороденото бебе и да му диша в личицето/тука някои може да ме сметнат за луда /😄. След като направи месец или 40 дни вече по бих била склонна да я покажа.

Евгения, мисля че вече прекрачи границата да пишеш на момичетата на лично. До сега не съм взимала участия в споровете тук, ама ти прекаляваш не мислиш ли? Все пак темата на разговора тук е друга. Пише я с големи букви. Не ми се четат тъпи коментари и когато видя +50 коментара очаквам някакви хубави новини все пак това е нашият месец така дългоочакван. Когато коментарите ти не с по темата по-добре не пиши нищо. Аз лично не пиша всеки ден когато нямам какво толкова да кажа. Ама да ти чета вече поредната тъпотия ми идва в повече.

И така честито на новите маминки да са ви живи и здрави бебчетата, вие също и бързо да се възстановите! 🙏💐

Омче, включвай се по-често! Толкова увлекателно пишеш... ❤

# 376
  • Кюстендил
Голяма тишина е тук днес 🙊

# 377
Голяма тишина е тук днес 🙊
И аз това си мислех.

Ако съм запомнила правилно мисля че днеска Галеона има планирано секцио, ще я чакаме с хубава новина близките часове 💙

# 378
Не съм се включвала тези дни, ама не се сдържах.Как може да притесняваш чак на лично.Момичета не и се напрягайте на въпросната то си личи по всичко, че си е такава незнам ама съм възмутена.

На всички родили мами тези дни честити бебчета да са ви живи и здрави 💙💗

# 379
Здравейте момичета, много ви е готина темата 🤗🤗🤗🎉🎉🎉 пълна с различни емоции.
Да ви се представя аз съм с термин 29.06.2020 г. втора бременност с момче 💙.
Ще ви следя с удоволствие!

# 380
И аз се включвам, но не относно "свадата". Пак ще ви се оплаквам...някакси по-леко ми става Simple Smile
Тези дни съм като парцал, нямам сили за абсолютно нищо. Не съм се чувствала така никога. Утре с ММ имаме годишнина  от запознанството ни и ми се иска да подготвя поне специална вечеря. Е, не знам дали ще успея. А дали пък малкия бебо няма да ни изненада... С първата  бременност миех прозорци в деветия месец, сега нямам сила да стана и да сложа обяд на детето... И всички около мен ми повтарят "малко остана", но то на чужд гръб лесно.

# 381
  • София
Добре дошла, Gm88! Някой с термин края на месеца, няма да се мъча съвсем сама 🤣

Kmp_ и ти си от моята компания с почти еднакъв термин. Имаш ли някакви симптоми на предстоящо раждане? Ако утре ви е датата, стискам палци и подаръкът да не закъснява 😊

Аз днес имам сили - нямам сили, чистя прозорци. Да видим може ли да има ефектът на дюнера 🤣

Да не забравим да честитим днес Денят на Лимончето! 🎂🥳🎂🥳 Да ни е жива и здрава и скоро да ни изненада с още по-сладка лимонка!🍋

# 382
engruseva, миналата седмица ми казаха,че имам 1см разкритие, имах и регулярни контракции. Тези дни усещам пак от време на време, но все си мисля, че е рано още. Първото ми детенце се роди точно на термин, затова си мисля,че и сега няма да е толкова по-рано,но тази умора направо ме побърква и вкарва в размисли и страсти Simple Smile

# 383
  • София
kmp, същата съм. Аз по принцип съм доста енергичен човек, рядко сядаш на д-то си. Ето сега след три прозореца, трябва да поспя поне 2 часа 🤣
Мен много ме мъчи болката ниско долу. Нито права, нито седнала, нито легнала мога...

# 384
kmp, същата съм. Аз по принцип съм доста енергичен човек, рядко сядаш на д-то си. Ето сега след три прозореца, трябва да поспя поне 2 часа 🤣
Мен много ме мъчи болката ниско долу. Нито права, нито седнала, нито легнала мога...
Дюнерите до Окръжна. Само това ти казвам.

# 385
  • София
Ти да не си на процент там???

# 386
  • Варна

Манди взеха ти бизнеса! 😂

Енгрусева благодаря за пожеланието Simple Smile Черпя всички с по един дюнер за рожденния ми ден! 🌯

# 387
Не знам, усещаш конкуренция ли Grinning

# 388
  • София
Ех, момичета, то се е видяло, че днес ще се яде дюнер 🤣

# 389
  • София
Не знам, усещаш конкуренция ли Grinning
Ами падна ми оборота тия дни...

Общи условия

Активация на акаунт