Отговори
# 510
Каквато и да е причината и аз не знам, но ще се правят изследвания.
Ако знаете какви страхотии четох в интернет 😢

# 511
Maria_nna, не се притеснявай толкова, защото се предава и на бебчето. В Майчин дом, бебенцата с по-тежка жълтеница ги слагаха на фототерапия под една специална лампа. Може да провериш като вариант.

# 512
  • Бургас
Здравейте. Днес бях на преглед и бебчо вече е 3300 гр. Имам 50% скъсена шийка и 1 см разкритие. И в комбинация с падането на тапата вече са доста нещата подсказващи, че тази седмица ще е важната седмица. ❤️🌞❤️ Много се надявахме дори и да подрани все пак да си е раче и успях да го задържа хахаха. 🦀 Може ли родили вече мами да кажат като им паднаха тапите колко време след това са родили? 🌞

# 513
Две седмици след това, като през цялото време имах три сантиметра разкритие.

# 514
  • Варна
Тапата ми  започна да пада на 02.06 и бебето се намести в малкия таз. От миналия понеделник съм с 1-1,5 см разкритие и напълно изгладена шийка, но все още не съм родила...
Дано при теб се случат бързо нещата, защото е много изнервящо чакането особено при наличието на всички тези предвестници за раждане Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 04:26 от Lemons

# 515
  • Кюстендил
Мамчета, да се похваля и тук 😊 Най-накрая след спешно секцио на 21.06.2020г. в 21:10ч. се появи и моята най-голяма любов Калоян 💙💙💙 3700гр. 48см. 💙 влязох в болница с високо кръвно, но тук от първия ден се стабилизира до 110/70. На 20.06 ми падна тапата, а снощи ми изтекоха водите, но примесени с кръв. Бързо събраха екип и извадиха бебчо. Оказа се отлепена плацента със съсиреци вътре в нея. Благодаря на Бог, че бебчо е добре 🤗 По време на операцията докторите си коментираха, че ако не съм била в болницата можеше да има страшни усложнения, но благодарение на това всичко мина добре. Да, доста си болеше, имах контракции, след операцията ме боли доста от свиването на матката, но и това ще отмине 😍

# 516
Честито на новоизлюпилите се бебчета,да са живи и здрави и много много щастливи ама то с такива готини мами като нас как няма да са Simple Smile
Аз ви чета не ми остава време много да пиша но и вие замлъкнахте разбираемо защо.. хихи моя ся нещо се напъва тука до мене милия..
Не знам за вас но аз имам гооолям апетит и все ми се яде сладко :/ Прикачвам снимка на картинките бях ви обещала да кача скимка като ги закачим( междо другото ги закачихме в последния момент,с конракции и разкритие Grinning )

# 517
Здравейте. Днес бях на преглед и бебчо вече е 3300 гр. Имам 50% скъсена шийка и 1 см разкритие. И в комбинация с падането на тапата вече са доста нещата подсказващи, че тази седмица ще е важната седмица. ❤️🌞❤️ Много се надявахме дори и да подрани все пак да си е раче и успях да го задържа хахаха. 🦀 Може ли родили вече мами да кажат като им паднаха тапите колко време след това са родили? 🌞

На 7ми по обяд прокървих, следобяд отидохме към болницата, като ме вкараха в джакузито (уж за успокоение) беше може би към 22:00 тогава видях тази прословута тапа, първоначално се стреснах от вида и 🤣 и на 8ми сутринта родих 🥰  Хайде, дано е скоро.
Но съм чувала, че  не винаги падането на тапата е сигнал за започващо раждане. При някои отива 1 - 2 седмици. 🌺

# 518
Тапата ми падна неделя сутринта,почнаха да ми изтичат водите и понеделник 12:37 родих Simple Smile Успех Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 11:55 от AnMary

# 519
  • София
Момичета, дойде и моето време да се похваля. Днес в 6:13ч се роди нашият 
малък принц - Георги - 3300 , 51 см 💙

# 520
Момичета, дойде и моето време да се похваля. Днес в 6:13ч се роди нашият малък принц - Георги - 3300 , 51 см 💙
Хайде честито! Да е жив и здрав, а ти се възстановявай бързо! Ще те чакаме да разказваш ❤️

# 521
Maria_nna, не се притеснявай толкова, защото се предава и на бебчето. В Майчин дом, бебенцата с по-тежка жълтеница ги слагаха на фототерапия под една специална лампа. Може да провериш като вариант.
Да така е знам, но съм си вкъщи

# 522
  • Plovdiv, Bulgaria

Честит да е Георги! Жив и здрав да е, само хубави моменти да ви носи 💐

# 523

Честит да ти е Георги, нека ти е жив и здрав и много да ви радва с тати! 😊❤️
На теб бързо възстановяване 💐

# 524
Енгрусева честито 🤗 🌺 много се радвам. Живи и здрави 💙
А за жълтеницата Мариана и ние бяхме така. Доста време не можа да се изчисти, даже след изписването два дни ни викаха още да слагат малката на фотолампа и й правиха вливки.  Но спокойно ще се изчисти. Особено добре трябва да се храни и с изпражненията се чистят.

Общи условия

Активация на акаунт