Отговори
# 495
  • Кюстендил
Момичета, първата ми безсънна нощ в болницата е налице 😁 явно магнезия вече не действа и се събудих с болки, ще видим какво ще се случва до сутринта. Предполагам, че със следващата банка и болките ще изчезнат. Снощи на тоновете поговорих с АГ и каза, че поне 3 дни ще ми вливат магнезий да ни стабилизират, а раждане да очаквам другата седмица. Кръвното ми си е все така 100/70 без прием на Допегит, което означава, че може би диагнозата прееклампсия не е съвсем точна. Така се надявах до края на седмицата да се приберем вкъщи с вързопче, но щом се налага ще чакаме :/

# 496
  • Бургас
Бърз отчет. Подготовката тече и съм се настроила, че ще подрани малко бебока и ще е следващата седмица, а не чак на трети, но тази нощ имах съвсем леки и почти постоянни болки в корема, предимно ниско и леко в кръста. Сега като станах и минах през тоалетната съм почти сигурна, че ми падна малка част от тапата. Добре, че днес имам преглед при следящата ме да видим какво става. Стискаме палци за другата седмица все пак след вторника, че ни се иска да е раче (в кръга на шегата), нищо че днес е последния ден на 37 седмица и в събота беше 3100 и вече има зелена светлина.

# 497
Аз отново се включвам с шантава история Joy Този път бях изиграна от нероденото ми бебе Joy До миналата седмица си седеше седалищно и съответно със следящата АГ се ориентирахме към раждане със секцио, като насрочихме дата за днес. Вчера постъпвам в болницата, почват изследвания, прегледи. Гледа ме дежурния док. на ултразвука и аз точно му обяснявам, че секциото е заради седалищно предлежание и той казва ”Много хубаво, но аз тук виждам глава!” и аз Open Mouth ”Ама как така, я вижте горе да няма глава също” Joy Завъртяла се в последния момент! Егати номера дето ми изигра. Дежурния доктор се оказа голям привърженик на естественото раждане, а аз вече нямах причина за секцио. Дойде и моята аг, направи ми един брутален преглед за разкритие ама да набара къде е главата Confounded Високо си стои. Има веднъж увита пъпна връв, но моето вътрешно усещане е че трябва да опитам всичко преди да се стигне до операция. Т.е. ако тръгне естествено и в хода на раждането се види проблем заради връвта ще има секцио п оспешност, но нищо не се знае. Сега се чувствам изиграна и съм отново вкъщи да чакам да реши само кога да излезе. Запасих се с диня и пъпеш да го натискат надолу Joy

# 498
  • София
Ей от най-приказливата тема, станахме най-мълчаливите 🤣 Кажете нещо, мамииии🥰 Аз бях на тонове, чекнахме се, скачахме като всеки път, ама нещо не ни се излиза. Май ще си чакаме термин 🤣

# 499
  • Sofia, Bulgaria
engruseva ти упорито се дърпаш от приказливото място Joy . И тежко започнах да вдигам и вкъщи се чекна вече за всякаква домакинска работа, и всички вкл. и АГ казаха че до 19.06 трябва да съм родила, ама тц младежа си седи кротко на топло и само ме ръчка, а вече толкова много боли,че не ми се разправя. В понеделник беше уж 3650гр. според мерките на АГ. Вчера късния следобед като започна да ме присвива, викам си айде почна се. Станах изкъпах се, акция косъм направих, сложих водата и маските в сака и зачаках да дойде момента. Е още си го чакам Grinning

# 500
  • София
Хахах защо ли ми е познато. Същата съм. Всичко боли, стяга, място не мога да си намеря... натоварвам се, чекна се, подготвям се... тази акция косъм всеки ден я прилагам ( накрая ако не родя баш като съм я пропуснала пък на🤣 ). Почнах всеки ден да добавям по нещо в багажа, викам за това не тръгва, ама - не 🤣 В началото на 9 месец много му се излизаше, сега сякаш си му е добре така...

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 13:45 от engruseva

# 501
  • Варна
Като дойде момента, изобщо няма да ви е до акция косъм Grinning аз единствено си взех душ и докато стигна до болницата се бях ‘опикала’ до ушите от води... Grinning след това на визитации също грам не се сещах за това, но вече вкъщи като погледна надолу и мога да видя какво се случва е голяма работа Grinning

# 502
  • Sofia, Bulgaria
Wigzi аз съм ненормална в това отношение Joy . Като тръгнах да раждам каката и понеже първият ми преглед беше на 11.11 в 6 сутринта (родих на 12.11 в 7:40) кажи речи 24ч. по-късно, та за тези часове се бръснах около 6-7 пъти, бях си протрила кожата накрая и ме болеше 😁

# 503
Да се похваля на 17 юни се роди нашето прекрасно момиченце Лилия🌸. Раждането мина добре, почти както го исках - нормално, без упойка и таткото беше с нас.  Условията в болницата са страхотни, но друго си е да се прибереш вкъщи, утре ни изписват 😊

# 504
Честито бебче Пандора!!!
Да ти и жива и здрава, много да ви радва!!! 🙂🌷

# 505
Честита радост, Пандора! Нека бъде здрава и благословена малката Лилия! ❤️🍀💐

# 506
Ей от най-приказливата тема, станахме най-мълчаливите 🤣 Кажете нещо, мамииии🥰 Аз бях на тонове, чекнахме се, скачахме като всеки път, ама нещо не ни се излиза. Май ще си чакаме термин 🤣
Здравейте,
Аз пиша, но наистина никакви ви няма😂
То няма и време. Кърмене през 2 часа по 30 мин 🤣 време не остава.
Ние се борим още със жълтеница. Рано излезе тоя момък😉 педиатърката каза, че някои кърмени бебета по- трудно чистят жълтеница. Иначе наддава ✌

# 507
И аз ви следя непрестанно, докато си тръпна в очакване. Много ми е тежичко вече, имам чувството, че ще ми гръмне коремът, а бебо като че ли въобще не му се изпиза.

Честито на всички, които са родили наскоро, а на тези, като мен, за които малко остана-успех!

Maria_nna, не мисля,че има общо кърменето с жълтеницата. Първото си детенце кърмих още от родилния дом, от деня последващ раждането и въобще не е карал жълтеница. Всичко е много индивидуално, знам, че съветват повече вода  да се дава, за да се изчисти по-бързо. Пожелавам скоро да забравите за жълтеницата!

# 508
  • Sofia, Bulgaria
Maria_nna и голямото ми дете като се роди имаше доста дълга и упорита жълтеница. Според лекарите беше, защото се роди дребна 2750гр. изчистихме я с глюкозен разтвор с вода.

# 509
  • Plovdiv, Bulgaria
Сина ми се роди 2800, малката 2400. И двамата нямаха жълтеница. Това май не е показател.
А кърменето и аз съм чувала, че помага, ама то нали с жълтеница се унасят и заспиват.. Та малко не знам как се случват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт