Отговори
# 480
Групата във ФБ е затворена и не се приемат нови членове.

# 481
Как се казва групата във фейсбук да се включа и аз 🙂

Няма шанс да те приемат в групата 🥴,тя е затворена и е за определени хора. Ще следим тук ако има нещо,но повечето вече родиха и нова информация май няма и не се следи много темата.

# 482
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
И във фейса няма активност много много. Повечето момичета родиха, съответно не им е изобщо до чатове, останахме 10-15 момичета неродили и изнервени. В общи линии няма новости, всяка чака да тръгне раждането. За кръв в урината не мога да помогна не разбирам.

# 483
Мами да се похваля - на 11 юни с планово секцио се роди нашата дъщеричка Дария - нашият дар от Бог, тежаща 3,700 51 см Simple Smile

Като админ на групата знам че трябва да ъпдейтвам, но момичета нямам никакво време, а и още се възстановявам от операцията. Вчера ни изписаха, малката е невероятна - за нея си заслужава всяка болка и тя е нашият живот ❤❤❤ Нямам думи да опиша обичта си към нея.

Ще се опитвам да наваксвам с неща, когато мога, но сегс осъзнавам колко трудно е да намериш 5 минути време.

Леко раждане на всички чакащи 🍀🍀🍀 Дано да бъде скоро, тъй като знам всяка колко тръпне!

# 484
  • София
Дриймче, подозирах, че ще ни се похвалиш 😊 Жива и здрава да ви е Дария 💖, много да ви слуша и радва, на мама - бързо възстановяване. 🥰

^Hope^, аз не бих чакала понеделник. Веднага звъни на АГ.

# 485
  • Бургас
Честита да е малката Дария. Да сте живи и здрави. Ние ще си чакаме още малко, пък живи и здрави ще се хвалим Simple Smile

# 486
На мен ми се струва, че кръв и еритроцити в урината отчитат едно и също нещо. На мен ми се е случвало да имам такъв резултат - след консултация с АГ на следващия ден пуснах нова урина + стерилан урина. Всичко беше ок. Каза, че по някой път може да има замърсяване. Така че аз също бих посъветвала да пуснеш още едно изследване на урина и задължително стерилна урина.

# 487
Много благодаря момичета за отговорите, златни сте! Така и ще направя, утре отивам да пусна нови изследвания.

# 488

Книгата е уникална! Заслужава си!

# 489
Здравейте,аз не съм от много активните но ви чета редовно, малкият ми мъж вече е на две седмици и се почнаха коликите,давам капки антиколикин незнам дали има още ефект,но приемам всякви съвети да го облекча поне малко!

# 490
Hope - най вероятно имаш уроинфекция. Тогава се появяват еретроцити. Пусни си още утре нжва урина и стерилна също. За да може като отидеш прш докторката да имаш готов резултат.

# 491
Здравейте,аз не съм от много активните но ви чета редовно, малкият ми мъж вече е на две седмици и се почнаха коликите,давам капки антиколикин незнам дали има още ефект,но приемам всякви съвети да го облекча поне малко!
Пробвай с Био Амика и Коликинд!
Доволна съм! Може и Линекс бебе да включиш за 20 дни.
Коликинд се дава 3x3  или 6х3 хомеопатия
Био Амика се дава 6 х 5
Линекс 6 к.

Към мамите, които са второ секцио: как върви възстановяването?
При мен нещо е по- трудно от предния път.
Взех да се притеснявам чак. Не говоря за болки, но усещане...уж ми беше спряло кръвотечението и пак почна 🤷♀

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 12:12 от AnMary

# 492
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз честно казано съм си както преди май. Не усещам нищо различно, вече не ме боли изобщо, нито ме опъва нещо.
Лохиите е нормално да спрат, пак да почнат. С малкия до към 40я ден се чистих така.

# 493
Привет, момичета!
Дреамче, да е благословена Дария със здраве и щастливо детство! Желая ти бързо да бъдеш като нова и всяка болка да е зад гърба ти!
Ледена, напълно те разбирам, последните дни от бременността едва ги изкарах от нервност и нетърпение, а сега поглеждам с носталгия към 9-те месеца.
Момичета, споделяла съм, че имам две нормални раждания. Този път ми се наложи секцио и такова "чудо" не съм очаквала да преживея. Болки, температура, изтощение, чревни спазми. Днес ми 14 - ти ден. Вече се чувствам по-добре. Наболява ме раната и ме опъва, случват ми се и колики, но това са бели кахъри вече. Лохии си имам, ту стихват, ту се увеличават.
Бебчо Давид е един прекрасник. На гърдата му е най-добре. Давам му да суче на поискване. Вчера цял ден прекара на гърдата. Днес опита за първи път биберон, хареса му, а аз успях дори да сготвя.

# 494
Мами, аз малко нахлувам в темата ви, но толкова мило ми стана като я видях случайно. Аз родих миналата година, бях с термин през юни, но като ви чета се сещам с умиление моята бременност и раждане. Често на всички родили и много търпение и леко раждане на тези, които им предстои. Много да ви радват бебчетата!
Само и да ви кажа за коликите, при нас най- голям и видим ефект имаше чай от копър, който пиех аз. Сутрин си правих една чаша и цял ден пиех. Ако не помогне, поне няма да навреди, а и евтино. Смених 4-5 вида капки за колики и пробиотици, но не помагаха.

Общи условия

Активация на акаунт