Отговори
# 465
  • София
Честити да са Хриси, Мая и Дани!!!
Здраве и щастие на трите семейства!!!

Моите приятелки вчера ми направиха парти изненада. Беше мега яко, доста се забавлявахме, аз се поуморих. Като се прибрах толкова много ми се спеше, че викам тази вечер ще си отспя... да да, ама не... безсънието от сега ми е другар 🤣

# 466
Честита радост на всички! Живи и здрави 💞 много да ви радват!

При мен с Димитър същата работа. До 16 ч ОК и после еее 😢😢😢. В чудо се видим 🤭

Давате ли нещо за коремчето? Капки? Ние сме на Линекс, Био Амика и Коликинд. От Коликиндът съм доволна много.
Как сте с жълтеницата?

Аз съм се заредила с две опаковки Лефакс ,но за пробиотик още не съм взимала. Ще изчакам педиатърката да ми каже какво да взема. Питах я онзи ден дали да взимам предварително и Вит. Д тя ми каза да не изтерясвам. Живи и здрави като ни изпишат и дойде в къщи тогава ще каже какво и защо.
Така ,че ще съибирам инфо от тук за тези неща.

# 467
  • Варна
Хоп и аз да се похваля и тук с моята прекрасна дъщеричка - София. Роди се нормално на 9.06, 3 дни преди термин, 3250 г, 49 см. Ribbon Няма да изпадам в подробности за раждането, но пък искам да изкажа възхищението си от Майчин дом, Варна. Отношението на всички доктори, акушерки, санитарки беше страхотно. Бяха внимателни, отзоваваха се мигновено. Доста често изпитвах неудобство, ако имах нужда от нещо и все се извинявах, но отговора им беше - ‘ама няма за какво да се извинявате, това ни е работата, разбира се, че ще звъннете’. Помагаха ни винаги, когато имахме нужда. Избор на екип ми беше доктор Цонев, изключително доволна съм и от него. По принцип имах някои притеснения, но отношението му надмина очакванията ми. Беше до мен, помагаше ми със съвети, разтриваше ме по време на зверските контракции, имаше моменти в които държеше и ръката ми. Говорихме си и се опитваше да ме разсейва. Дойде да ни види два пъти, като първият път сме си спинкали с бебка. Благодарна съм! Имаше и разочаровани момичета, че хем с избор на екип, нито веднъж не дойдоха да ги видят.. Хигиената беше много добра. Настаниха ни във вип стая с още едно момиче, /поздрави, тъй като знам, че понякога чете/, не сме си я заявявали предварително, просто това беше свободно, тъй като имаше адски много раждания и общо взето настаняваха където се освободи. Храната също не беше лоша, но мм винаги носеше пълни торби с изкушения. Най-важното- вода имаше в изобилие, носеха по 2-3 бутилки на ден, кой колкото му се пие! Grinning випаджийска му работа! Имаме и доста подаръци от болницата. Gift
София е голяма кротанка, хапваше си и си спинкаше. От вчера сме вкъщи вече и тук се чувства също толкова добре. Между цеденето и нейното хранене имам време да си свърша по нещо. Вярно, часовете сън за денонощие са по-малко дори от пръстите на едната ми ръка, но за тази бонбонка си заслужава всичко!

Добре дошли на всички бебчета! Желая им да бъдат здравички и да имат прекрасно детство! Revolving Hearts

Късмет и наистина леко раждане на мамите, които са в очакване на големият момент! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 15:49 от Wigzi

# 468
  • София
Браво, Уигзи, за положителната нагласа и за положителните емоции след нея. Да ви е жива и здрава прекрасната София, много да слушка и да ви радва!!! 💖

# 469
Честито бебче София, Уигзи!
Нека расте здраво, щастливо и будно дете.
Много се радвам, че всичко е минало добре и бързо възстановяване ти пожелавам 💖

# 470
Ние нямаме проблем с жълтеницата,  педиатъра ще ни навести след 1 седмица и затова нз дали и какво ще давам за  колики. Още един ден в болницата и ще се приберем при кака и бате. Дано  остане с в къщи така спокойна и кротка. 
Честито на мама Уигзи!

# 471
  • София
Уигзи - честитоо! Жива и здрава да е, винаги щастлива, борбена и с късмет Simple Smile

Аничка - те от тия болници знаят кога да изпишат, веднага в къщи беше съвсем различно Simple Smile

# 472
Уизги, честито бебче!!! Да ти е живо, здраво и много да ви радва!!!

# 473
Уигзичестита радост! Нека ти е жива и здрава малката София 🙏💐.

Охх хем ме е страх от самото раждане, хем нямам вече търпение... Май вече ми омръзна да съм бременна, а и този 9ти месец мисля че е най-тежкия от цялата бременност 😅.

# 474
Braida знаят така е защото после в къщи се почват колики и стоене будни по цяла нощ 😀 а в болницата само ядът и спят.

# 475
  • Plovdiv, Bulgaria
Честити да са бебоците, за които не съм честитила Simple Smile Живи и здрави!

Тази моята Габи само яде и пълни памперсите 😁 вечер не спя много, но през деня мъжете ме оставят да дремна с  малката. От другата седмица обаче, като мъжа ми тръгне на работа, а малкия не иска да спи на обед, ще стане весело 😁 Ама квото е де, ще се нагаждаме.
Днес бяхме на преглед за Габи, за 1 седмица е качила 330гр 🤪 Ама то с това ядене нон стоп... Вече е 2660 Simple Smile
Докторката много я хареса. Сложи я по корем малко, опитва се дори да държи главата малко, почва някак по да се заглежда, да се заслушва.
 Спокойна е като цяло и ако разреди тия хранения ще е бебе мечта 😁

# 476
Сериозно затихна темичката тук, явно голяма част вече са се преместили във фейсбук. И все пак да попитам, ако някой има отговор. Пуснах урина и ми излезе положителна за кръв и завишени еритроцити (7-9, а трябва да са до 1 на поле). Някой с нещо подобно? При АГ съм чак следващия понеделник и до тогава ще ми е притеснено..

# 477
Пусни пак урина + стерилна

# 478
  • Кюстендил
Сигурно затихна, защото повечето родиха и всеки си има грижа по бебчето. Определено иначе активността във фейсбук е една идея по-голяма

# 479
Как се казва групата във фейсбук да се включа и аз 🙂

Общи условия

Активация на акаунт