Отговори
# 450
  • София
Ах , какви сте 🤣 опаснииииии 🥰🥰🥰
Единственото, на което не мога да устоя - са бебета 🤣🤣🤣

Щот не си ни видяла дюнерите! 🤣🤣🤣

# 451
Честито на всички мами и да са ммого здрави бебчетата! 💐
Аз предлагам гърда на всяко измрънкване или плач. Понякога е през 30 минути (ако е заспала на предишното кърмене и не си е дояла), другнпт на час и половина, на 2 или 3 часа. Най-спокойна ми е от 9 сутринта до 6 вечерта. Спи почти през цялото време. Вечер след 6 до към 11 часа има паузи без сън, в които постоянно иска да суче. А не е гладна. Днес толкова яде, че накрая повърна. Чудя се дали са колики и сукането я успокоява? Реално като я сложа на гърда, суква няколко пъти и се унася, но като я сложа да легне, започва да нервничи, да рита с крачета, да върти глава и да търси с уста гърдата. Сега пак суче в просъница, вероятно ще заспи около 23 часа. После ще се събуди в 1.00,3.00 и 6.00 часа да яде. Общо взето нощем няма много сън за мен, но почнах да свиквам. Денем дремя с нея поне веднъж. Броих колко пъти я кърмя - ами излизат ми минимум 11  за денонощие 😅

# 452
Ивеле, същата работа е при нас. През деня е спокойна, но вечер по различно време минават между 1 и 2 часа, през които редува ядене, унасяне и рев. И яде по няколко пъти през това време. Друго не я успокоява. Незнам колики ли са. Възможно ли е да се проявяват веднъж в денонощието? Педиатърката ни изписа био амика, семитикона не бил подходящ още. Дали ще действа обаче 🤔

# 453
  • София
И аз със вас Cry сутрин добре, на обяд започва да учестява, вечер на по час. Снощи така ни изненада с глад, че банята и процедурите ми се сториха наказание... През нощта поне поспива . Яде към 22, после около 1 и 4. Не знам от болницата ли й остана, но поне поспивам през тез интервали. Лявата гърда ми е добре, но нещо дясната ме мъчи. Не мога да намеря удобна поза, и като че ли това е причина да ми е по-болезнено. А Ралица.. Няма такъв гладник... Докато покаже че е гладна, очаква вече да съм се съблякла и надява вой. Толкова бързо суче, че поема страшно много въздух и корема сещате се. Педиатъра каза биогая да взема и да го давам около 15 часа, защото пика на коликите е вечер. Или поне при нас така забелязвам. Ще си взема и аз пробиотик, дано помогне допълнително. Семетикона мисля зачичаше, но за действие, не мога да кажа. Мен ми става обаче гадно за баткото, откакто сме вкъщи почти никакво внимание не съм му обърнала. Всеки път като сядат да масата да се хранят, пита мама няма ли да яде с нас, за игри и други неща даже не ми и предлага. Говорим си, разказва ми разни неща, но...  И съм в чуденка какво мога да направя.
А пъпа и падането му... Най - гадното от цялата работа до тук..

# 454
  • Varna, Bulgaria
И тук да се отбележа.
Момичета, дойде и моят ред. С планово секцио малко след 7 ч. сутрита на 11.06 се появиха нашите дълго чакани принцеси.
Божидара - 2150 гр. 46 см. ❤️
Лъчезара - 2650 гр. 49 см. ❤️

Между другото тук ги увиват като матрьошки и се виждат само личицата им. Даже честно казано приличат на дюнерчета 🤭

# 455
  • София
Живи и здрави да са прекрасните принцеси Дара и Зара!!! На мама Ели бързо възстановяване !!! 🥰🥰🥰

# 456
[Здравейте момичета ,да ви питам някоя от вас скоро да е раждала в Тина Киркова или да и предстои раждане там.? На мен ми предстои там да раждам с планово секцио,но исках да знам каква е ситуацията там.

# 457
Мамчета да се разпиша и аз. Днес в 11и30 се роди нормално Христина,  3400 , 52см. На датата на батко си но с месец по.ряно.  Вс нормално, със система само с напъните ми беше трудно но контракциите не боляха толкова този път.

# 458

Това е Мая! 4140гр. и 52 см. чиста любов Simple Smile))

# 459
Честито на всички мами за бебчетата им ! Да са живи и здрави както и на вас леко възстановяване.Аз свалих 13те качени килограма за 1 седмица..все едно не съм била бременна не съм раждала ..Имам все още тази линия кафява надявам се скоро да изчезне де и  продължавам все пк да се мажа с крем против стрии.Нас ни хванаха веднага коликите :/ педиатърката каза да му даваме за сега еспумизан.Вече ни прави номера.Сложим го в кошарата -тръшка се,взимам го до мен или в мен спокоен.. Тцтц опасен .Днес го нахраних и излязох набързо да напазаря някой неща ами то лятото дошло бее Simple Smile) Лека вечер изобщо не ми остава време вече да пиша ко ви чета и следя кой кога хихи.Стискам палци на тези които ви предстои важното е да не се страхувате както аз нямах време за това хаха .Уж 13ти а то 5ти... Малкия човек е нямал място вече горкия..Аз още не мога да го осъзная на 4тия ден ни изписаха за което много се радвам защото както и очаквах не бяха добри условията в болницата в която бях,но ако пак ще имам бебе ще раждам пак там защото съм безкрайно доволна от моя аг и не бих се доверила на друг Simple Smile

# 460
Честито на всички мами за бебчетата им ! Да са живи и здрави както и на вас леко възстановяване.Аз свалих 13те качени килограма за 1 седмица..все едно не съм била бременна не съм раждала ..Имам все още тази линия кафява надявам се скоро да изчезне де и  продължавам все пк да се мажа с крем против стрии.Нас ни хванаха веднага коликите :/ педиатърката каза да му даваме за сега еспумизан.Вече ни прави номера.Сложим го в кошарата -тръшка се,взимам го до мен или в мен спокоен.. Тцтц опасен .Днес го нахраних и излязох набързо да напазаря някой неща ами то лятото дошло бее Simple Smile) Лека вечер изобщо не ми остава време вече да пиша ко ви чета и следя кой кога хихи.Стискам палци на тези които ви предстои важното е да не се страхувате както аз нямах време за това хаха .Уж 13ти а то 5ти... Малкия човек е нямал място вече горкия..Аз още не мога да го осъзная на 4тия ден ни изписаха за което много се радвам защото както и очаквах не бяха добри условията в болницата в която бях,но ако пак ще имам бебе ще раждам пак там защото съм безкрайно доволна от моя аг и не бих се доверила на друг Simple Smile
Дени при кого ражда?

# 461
Здравейте, момичета! Исках да споделя,че на 14 май в 37 седмица и 3 дни се роди бебе Даниел Heart , 47 см. и 2630, нормално бързо раждане.Честито на всички,живи и здрави да са ни бебчетата! Heart

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:21 от FBID10209338927021027

# 462
Честито на новите мами с бебчета! Да са здравички и много да ви радват! На вас бързо възстановяване! Simple Smile

# 463
  • София
Честито за бебчета - Хриси и Мая Simple Smile
Живи и здрави да са ви, да ви донесат нови прекрасни емоции, да осмислят още повече живота ви! Heart Purple Heart
Възстановявайте се бързо!

# 464
Честита радост на всички! Живи и здрави 💞 много да ви радват!

При мен с Димитър същата работа. До 16 ч ОК и после еее 😢😢😢. В чудо се видим 🤭

Давате ли нещо за коремчето? Капки? Ние сме на Линекс, Био Амика и Коликинд. От Коликиндът съм доволна много.
Как сте с жълтеницата?

Общи условия

Активация на акаунт