Захранване - въпроси и отговори - тема 8

• 45 621
  • 846
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря на всички за отговорите. Аз давам АМ Аптамил, взех безмлечна оризова каша на Тьопфер, като я приготвям с моето АМ. Просто се чудех как процедирате вие. По принцип как разпознавате дали млякото в кашата е преходно? Никъде по кутиите не пише.

# 241
  • Варна
Не е чисто с картоф и тиква е Simple Smile мляко яде по 180 мл ще видя като се наспи(7м)
E, тогава можеш, да Simple Smile

На кутиите на млечните каши Милупа, Хип и т.н. мисля, че пише частично адаптирано мляко или нещо подобно. Ако не пише значи е обикновено сухо мляко.

# 242
В момента гледам състава на Хип млечна каша елда. Пише 45 % преходно мляко обезмаслено мляко на прах, което ме обърква. Как следва да се разбира това? То по принцип нали си е такова?

# 243
В момента гледам състава на Хип млечна каша елда. Пише 45 % преходно мляко обезмаслено мляко на прах, което ме обърква. Как следва да се разбира това? То по принцип нали си е такова?
И аз взех на Хип млечна с банан и пише мляко на прах. Обаче същите неща ги пише и на АМ кутиите и щом тук спрягат, че са с преходно мляко мисля да давам. Аз тъй или иначе започвам въвеждане на млечни, но докато стигна до прясно мляко има време.

# 244
мога ли да въведа нов зеленчук, смесен с такъв, който съм давала?
ако въведа оризова каша след това мога ли да продължа със зеленчуците?

# 245
И на двата въпроса да можеш.
Идеята да се въвеждат по единично продуктите е да знаеш, ако получи някаква реакция от какво е.
Към оризовата каша можеш също да добавиш зеленчуци, за да е по вкусна. Поне аз така правих.

# 246
Следя темата от няколко седмици и все повече се страхувам от това захранване.
Не знам защо ми изглежда толкова сложно.
Можете ли да ми препоръчате някоя книга по темата, но да е писана като за идеоти? Grinning Просто ми трябва целата информация систематизирана на едно място.
Нещо като "Захранването за Dummies". Предпочитам вътре да има и някакви примерни менюта.
Предполагам ние ще започнем захранването до 2 месеца и искам от сега да се подготвя.

# 247
Как въведохте белтък?

# 248
  • Пловдив
Как въведохте белтък?
В застройка на супа, беше на 1г.

# 249
Цяла порция ли се дава или постепенно, като захранване? И колко продължително? По препоръка отложихме, на 1.6 е.

# 250
Може и с някакво печиво, например баница, кекс, мъфини, питка и т.н. може и с мусака, палачинки.. толкова много неща имат яйца в тях. Аз не съм въвеждала специално. Просто започнах да давам от нашата храна към 11 мес.

# 251
Можете ли да ми препоръчате някоя книга по темата
Избрала ли си как ще захраниш - пюрета или захранване, водено от бебето?

# 252
Dara, стандартно с пюрета ще захранвам. Simple Smile

# 253
Белтък застройка в супата от кухнята.
На 8 м е.

# 254
Следя темата от няколко седмици и все повече се страхувам от това захранване.
Не знам защо ми изглежда толкова сложно.
Можете ли да ми препоръчате някоя книга по темата, но да е писана като за идеоти? Grinning Просто ми трябва целата информация систематизирана на едно място.
Нещо като "Захранването за Dummies". Предпочитам вътре да има и някакви примерни менюта.
Предполагам ние ще започнем захранването до 2 месеца и искам от сега да се подготвя.
"по-здрави бебета " Магдалена Пашова
тя тук също има тема в която отговаря на въпроси
https://www.bg-mamma.com/?topic=1218361

Общи условия

Активация на акаунт