Отговори
# 3 765
  • Агент под прикритие
Под "полова ваканция" да не си помислите, че ще ходя в манастир. Напротив, тъкмо обратното Joy
Никой не си го е помислял, Джу. Даже съм почти сигурен, че никой дори не е забелязал, че го повтори... Grinning

# 3 766
Този подарък за рождения ден изпревари другите. Smirk Но... сякаш има някакъв скрит смисъл. Thinking

# 3 767
Хай,лошо няма.Проблем ще е ако всички мадами се навият и ми налетят...

# 3 768
Аз ще те пожаля, Лане. В безопасност си. Relaxed

# 3 769
  • Тра-ла-ла
Никой не си го е помислял, Джу. Даже съм почти сигурен, че никой дори не е забелязал, че го повтори... Grinning
Нещо изнервеничък ми се чиниш. Да не гръмнат тоБките?! Joy ....от жега имам предвид Joy

# 3 770
  • Агент под прикритие
Нещо изнервеничък ми се чиниш. Да не гръмнат тоБките?! Joy ....от жега имам предвид Joy
Благодаря ти! Твоята загриженост (дори и фалшива) значи наистина много за мен! Grinning
Как разбра, че съм изнервеничък? За един, дето монтира видео наблюдение питам.... Joy

# 3 771
  • Тра-ла-ла
Благодаря ти! Твоята загриженост (дори и фалшива) значи наистина много за мен! Grinning
Как разбра, че съм изнервеничък? За един, дето монтира видео наблюдение питам.... Joy
Личи ти как само дебнеш да еВнеш някоя потребителка...ъъъ, да клъвнеш имам предвид Joy

# 3 772
  • Агент под прикритие
Личи ти как само дебнеш да еВнеш някоя потребителка...ъъъ, да клъвнеш имам предвид Joy
Нееее, аз секс не правя, затова и не говоря много за него. Ама знам, че който много говори, също и много прави. Така съм чул де... Grinning

# 3 773
Лан, аз също няма да Те закачам. Толкова се мъча вече седмица и Ти не поддаваш, че не виждам смисъл. Flushed
Джу и Феникс, пак ли се почнахте? Grinning

# 3 774
  • Агент под прикритие
Лан, аз също няма да Те закачам. Толкова се мъча вече седмица и Ти не поддаваш, че не виждам смисъл. Flushed
Джу и Феникс, пак ли се почнахте? Grinning
Ние не сме спирали! Joy

# 3 775
като ви чета, си мисля, че сексът ви за сдобряване е страхотен

# 3 776
  • София
Зависи, златната рибка, на кого е орисала да щрака с пръсти. Joy

# 3 777
Аз ще те пожаля, Лане. В безопасност си. Relaxed
Видяла си го на снимка?

# 3 778
  • Агент под прикритие
Така е, Онзи, така е... Зависи колко вярваш в приказката за Златната рибка. Grinning

# 3 779
  • София
В момента съм толкова бясна, че ми е все едно, ако ще Лан да се пусне с голи снимки. Confused
Аре са, голямо момиче си. Винаги има къде по-навътре, знаеш. Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт