Един татко моли за съвет

• 14 842
  • 480
  •   1
Отговори
# 210
Съгласни сме за гарсониерата. Може да е добре за макс 2ма човека. Ама принцес не искала да плаща ипотека. Е откъде да дойде това жилище по-голямото?

# 211
Ама толкова малки ли?! За първи път чувам. Айде за над 10 години, че сами са избрали, ясно.
Малки, Хайче.
По едното дело детето беше на 4 и половина, когато присъдиха привременните мерки на бащата, така си остана и до СГС, с обжалването. И окончателно , в две инстанции. Другото пак е на 5, пак привременни мерки на бащата. Има много такива случаи.
Но темата е за този автор.

Ако въобще се включи пак и ми отговори на въпросите , може и да прогнозирам Blush
Засега само коментирам коментарите.

# 212
Е, чак пък да не могат да се усамотят в гарсониера. Тя тази гарсониера нали има и мокри помещения, кухня. Детето го качват и при бабата. Той е мекушанчо, а тя киселяк, то на такива и дворец да имат, пак нещо няма да е тамън.

# 213
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Всичките хипотези се базират на “ако е вярно”.
Да благодаря на този, който го е открил в социалните мрежи. Това, което ми излиза на мен е меко казано странно.

# 214
Според мен не е искала да теглят ипотека, защото е виждала проблеми във връзката. Небе искала да се обвърже финансово, защото според мен мамин златен е дърпал към маминка а тя е усещала накъде отиват нещата. Може би не е взела решение все още дали иска или не да се разведат, но според мен въпросът е наболял поне за нея. А си мисля че слушайки как той е спял с детето при майка си, а я оставял сама, съвсем не е чиста монета. Коя жена, дето си обича мъжа ще спи сама всяка нощ? Въпросът вече е защо не го е обичала. И си мисля че не бих заложила само н вина в нея.

# 215
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Ако е вярно, че са от 14 години заедно....

# 216
Изрично аз писах, че ежедневното пиене е алкохолизъм. Останах с впечатление, че жената всеки ден решава проблеми с поне галон алкохол. Не с чашка винце за добро настроение.

# 217
А като знам дъщеря ми като се събуди и пусне тв, почне да търчи и вика и да играе, абсурд е да спя в гарсониерата дето сигурно коридорчето е метър на метър.
А в замък може ли?
Все си мислех, че не е това абсурда - гарсониерата ..

# 218
Замък ще ми е труден за чистене

# 219
  • София
Е, ще си вземеш чистачка, разбира се.
Човек, за когото е абсурдно да живее в гарсониера, има пари и за прислуга

# 220
Търсете добър адвокат и се молете да е адекватна и да не спре достъпа до детето.
Бутилката като най-добър приятел е и неин най-добър съветник. Обречена история.

# 221
Ти какъв мъж си? Едно жилище не можеш да осигуриш!Защо оставяш жената сама да се справя с детето?Как няма да има скандали,повечето жени не биха те  погледнали!

# 222
Ти какъв мъж си? Едно жилище не можеш да осигуриш!Защо оставяш жената сама да се справя с детето?Как няма да има скандали,повечето жени не биха те  погледнали!

Ето я и съпругата на две големи Grinning
В кръга на шегата Simple Smile

Sunshine5666, е майката с паразитиращата дъщеря, които не иска да работи Grinning Ясно, че крушата не пада по-далеч от дървото.

# 223
  • Paris, France
Ама толкова малки ли?! За първи път чувам. Айде за над 10 години, че сами са избрали, ясно.

Когато са малки може да се направи наблюдение и разговор с психолог. Възрастта на детето няма значение ако майката няма родителски капацитет, емоционално нестабилна е, има зависимости.

Мит е, че в България не се присъждат родителски права на бащи. Присъждат се.

# 224
То не става ясно и бащата с какъв родителски капацитет е. С тия борчове и той не ми е много стока.
Да водиш 10-годишно дете по съдилищата да ви гледа сеирите, аз лично не ви разбирам, но и не искам.
В класа на големият ми син едно момиче след развода на родителите си започна да си реже вените, пуши цигари, абе ужас. То пък толкова да не можеш да се разбереш с партньора си, та да си подлагаш детето на това. Намери си там една любовница и я остави тая жена. Съдилища, адвокати, простоии. Ама всеки си знае.

Общи условия

Активация на акаунт