Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да отглеждам слънчеви цветя на терасата, които са лесни за поддръжка?
Как мога да се отърва от въшките по моите цветя?
Как да разсадя мушкато от семена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да отглеждам слънчеви цветя на терасата, които са лесни за поддръжка?
-
Как мога да се отърва от въшките по моите цветя?
-
Как да разсадя мушкато от семена?
-
Как мога да направя разтвор за пръскане на растенията си, ако нямам салицил?
-
Как да разредите моспилан за пръскане на растения?
На едно кръгово, мъжът ми спря колата, чака с детето, дъжд, аз китки бера...Различни цветове избирам. Да, гледах да са млади. Чесначета нямаше. Толкоз ми разбира главата, знам ли какво късах. Ами дано се хванат. Утре ще ги изтегля по-нагоре и те вече ще починат от незнаене какво да ме правят.
Може пък и да се смилят над мен и да тръгнат. Ако не, пак ще се ходи до въпросното кръгово движение. То поне сега туристи няма, движението слабо, може да се краде. Почвата е някаква универсална, два вида смесени и малко перлит турнах, за цвят и малко пръст от червеи, май на български е биохумус, не можах да намеря точно име.
Отивам да се срамувам. Извадих, снимах и пак набодох. Ужас. 

и пожелавам на всички цветен ден
има и лилава.
, но не съм в София. При нас свършиха тагетисите по борсите, но дано намеря нещо някъде по магазините. За тревата знам, че е инвазивна и затова я сложих в бъчвата да не бяга