Цветя за терасата - 5

• 24 676
  • 559
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, един малко глупав въпрос, но все пак да питам. Наслагах в сандъците тор от калифорнийски червей. Казаха ми по 2 до 3 лъжици на саксия. Мога ли да ги полея утре вдругиден с разтвор от Лактофол? Или да изчакам с изкуственото торене?

# 301
Ето ги и моите красавици. Снимките не са ми сила.

# 302
  • Варна
Момичета, един малко глупав въпрос, но все пак да питам. Наслагах в сандъците тор от калифорнийски червей. Казаха ми по 2 до 3 лъжици на саксия. Мога ли да ги полея утре вдругиден с разтвор от Лактофол? Или да изчакам с изкуственото торене?
Мисля, че е по-добре да има някакъв интервал, безсмислено ми се струва два тора един след друг да слагаш.

# 303
  • София
Аз нищо не чистя, те се самопочистват, т.е. окапват прецъфтелите обички.
Значи да не ги пипам Hands Thumbsup

# 304
  • Бургас
Тор от кал.червей не съм използвала,но е хубаво да има интервал между каквито и да е торенета!

ПОчистих си и сакъзчетата....Много цвят премахнах! "( Щеше да ме радва повече време,.....
Да спират тези дъждове!

# 305
Ей ги моите убавици от днес. Кога ще ги размножавам, като навсякъде цвят. А от улицата балконът ми е плешив😌

# 306
Tays, първото е уникален цвят, досега не съм виждала такъв.

# 307
Tays, първото е уникален цвят, досега не съм виждала такъв.
Алено червено е. Взех го преди две години от пазара Д. Петков.

Не ми се  "връзва " с другите цветове, чак тази година започнах да го харесвам.
Ей как стоят в редица, въобще не съм готова да ви показвам , толкова работа има още по аранжирането.

# 308
  • На плажа
Скрит текст:
Simple Smile Simple Smile обещавах на някого кливия, а сега не намирам на кого.
ако чете, нека се обади.

има повече от една Simple Smile - колежката ще даде своите.

Здравейте, ако има останала аз бих искала. От София съм ако има значение.

Много красоти видях. И аз съм болна за цветя. Laughing

Ето и част от моите красоти, които са нацъфтели. Мушкатата и сакъзчетата още даже пъпки нямат. Но с това скапано време е така.
калибрахое

Скрит текст:
бегонии

единственото ми цъфнало мушкато

лобелия
Много хубаво е нацъфтяло твоето калибрахое.Как го гледаш-поливане,слънце,сянка...купих си четири,едно върви добре,но другите три вехнат и съхнат.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 21:02 от Дaни

# 309
  • Бургас
Тайс, слагай сандъчета и извън терасата.
И на пода също може да наредиш.
Много са красиви.
Охх, тези калибрахоета, много свежи! Ама, пусто, като нямам място...

# 310
Карзче, аз като тебе ги заничам всеки ден. Joy
Ама ти имаш цели три тераси. Сега чакам в нашия магазин да докарат поставки, последната бяла взех. И едно сандъче бяло, решила съм да сменям дизайна. Ох, седя си вечер на тераската и очите ми все в тях. Голяма любов Heart Eyes
Няма да скрия, че преди години точно от тези теми се запалих, никаква ме нямаше по растениевъдството.

# 311
Много ви благодаря, то с тези порои не че има как да се подхранва с разтвори, днес така хубаво грееше слънце, даже 2ри ден, все се надявах синоптиците да са се объркали, ама - не Confused

# 312
  • Бургас
Тайс, одеве докато си седях на тераската, и на мен ми прищрака, че трябва да съм с бели сандъчета и саксии по терасите.... Ей, така! Ама, няма да е сега. Трябва наново да купувам в бяло.
На вас кой цвят повече ви харесва за балкон-кафяв или бял за саксии и сандъчета?
На мен и двата ми харесват много.
Ама, то мирно не'моа седя 😂

Буба, не бързай да поливаш и ториш, че тез дъждове не спират!

# 313
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
балконът ми е в резеда.
в мигове на върховен бяс си представям как всички сандъчета са цикламени. на резедавия фон!
после си представям как цикламените сандъчета, на резедав фон са пълни с разноцветни китки и се потрисам от себе си.
Simple Smile тъмно сиви са. почти се сливат с циментовия парапет.
само глинените кашпи дават цвят.

# 314
Откакто видях в темата белите сандъчета на една съфорумка, нея забравих поименно, но сандъците -не, и как вътре ги беше подредила белички саксийки, реших, че това ще е моят дизайн. Сега стои празно сандъчето и вътре пробвам всякакви бели комбинации, демек - правя сухи тренировки Joy
А на Венета много ми харесаха кашпите. Но нямам аз нерви да поръчам и да чакам.
Марчева почна сезона с прекрасни цветя, къде  е да покаже пак.

Общи условия

Активация на акаунт