СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 799
  • 801
  •   1
Отговори
# 390
Интересно, тези неща преподавани са им? Защото нашата учителка по музика е много взискателна, но яко преподава извън ДО. По време на ДО обаче не ги тормози.
Тези с проектите на килограм НЕ са учители. Те са едни хорица на заплата. И аз бих направила проектите и толкоз.

# 391
  • sofia
Amanda.D., преговора по литература го правим с това помагало
https://www.book.store.bg/p262365/bylgarskata-literatura-v-tabli … vo-za-7-klas.html
  Може да ползвате всички подобни на него. Не че всички закупени помагала ги отворихме, но това го ползва наистина.  Най- безсмислената книжка, която купих беше "150+ тези".  Още като я взех не ми хареса, но нали трябваше да се придържаме към формата, а и аз тогава "прохождах" в подготовката и реших, че вероятно това са очакваните тези😉.
 Тези се научи да пише в курса и до някаква степен в училище, както и под влияние на моята убийствена критика😁.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 08:35 от googlish

# 392
  • София
https://bntnews.bg/news/variant-2-se-padna-na-vtorata-zadalzhite … -1057873news.html
Тук пише, че маските не са задължителни. Дано и квесторите го знаят.

# 393
googlish, много ти благодаря! Сигурно вече  работят книжарниците на издателствата... Иначе би се забавило, ако е онлайн
Ужасно беше всичко около този коронавирус. Побърках се от работа и тъпотии, които се случваха. Накрая всичко за последния момент...

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 08:30 от Amanda.D

# 394
От къде намирате ПИ по МАТ за упражнение? Ние изрешихме всичко, което се е падало на Нво до 14’ и една тестова книжка на просвета.
Дайте още идеи, моля!

Дали е излязла статистиката на регалия по мат?

# 395
Имаме го това, ще го погледнат. Госпожата им е дала подобна синтезирана таблица на файл. Към това помагало има и малка книжка с тестове по всяко произв. , но до нея не знам дали ще стигнем, няма време.

Лисинка, поносима трудност и добро разнообразие имат тестовете на регалия по тазгодишната програма. Иначе моите се готвиха основно по Книга за ученика на Архимед.

# 396
Amanda.D., преговора по литература го правим с това помагало
https://www.book.store.bg/p262365/bylgarskata-literatura-v-tabli … vo-za-7-klas.html
  Може да ползвате всички подобни на него. Не че всички закупени помагала ги отворихме, но това го ползва наистина.  Най- безсмислената книжка, която купих беше "150+ тези".  Още като я купувах, не ми хареса, но нали трябваше да се придържаме към формата, а и аз тогава "прохождах" в подготовката и реших, че вероятно това са очакваните тези😉.
 Тези се научи да пише в курса и до някаква степен в училище, както и под влияние на моята убийствена критика😁.

Какво им е лошото на 150-те тези 😁🙃? Ние пък от там задобряхме.

# 397
  • Пловдив
Я кажете от 6-ти клас на какво се наблегне като преговор по Математика?

# 398
  • у дома...
Преговора по БЕЛ го правят в час. Преди седмица приключиха със "Заточеници" и сега през ден правят тестове на произведенията, които ще влязат в НВО-то.

# 399
  • София
За БЕЛ аз смятам да си прочете нещата за произведенията, които е писал в курса, да прочете по веднъж произведенията, имаме някакви таблици за граматиката и това е. По Мат. има още няколко теста от книжката на Регалия+техния електронен практикум и това е. Трябва да вдигне оценките от 1-та част и да вземе колкото може от втората (това основно за математиката).

# 400
  • Някъде в Европа...
Аз по ЛИТ го карам да прочете произведенията пак и да изгледа уроците в Уча се - само това успявам и то с огромно нежелание от негова страна..Още е непрочел произведенията от 6 клас 😵..Вече много му е писнало всичко, вместо сега да се мобилизира, е точно обратното - пълна апатия, граничеща с агресия като се опитвам да му поставя някаква задача. Стигнал е до момента "да минава всичко, просто за да е минало и защото след 17.06 ще мога по цял следобед да съм навън с колелото"

# 401
  • sofia
Linskia, радвам се, че при вас помагалото за тезите е помогнало. Изказвам лично мнение.

# 402
  • у дома
Я кажете от 6-ти клас на какво се наблегне като преговор по Математика?
Моето решава годишния преговор от учебника по математика за 6 кл на изд.Архимед-да уточня ,че не особено мотивирано и без желание и с много ръчкане от моя страна.Към всеки раздел си има подбрани задачи и тест-на мен ми харесват-на набора не.Ако не се лъжа съм качвала учебника във фейсбук групата..

Успех и късмет на всички деца на втория ДЗИ днес!Да са спокойни и уверени-знанията съм сигурна,че ги имат.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 08:59 от svetlaem

# 403
  • у дома...
Децата ни просто прегарят. Изморени са доста. А и корона вирусът. Стреса тази година е в много повече.

# 404
  • София
И аз се чудя какво да преговаря в малкото оставащо време.
Препрочете "Немили-недраги" (главите, които влизат) и "Една българка". Прави преговор на произведенията. Ако има време ще препрочете още някое произведение.
Вероятно по математика ще му дам миналогодишното НВО, ако вече не го е правил в клас примерно и това ще е.
По български ще прочете каквото има от присъствената школа записано в тетрадката.
То време не остана Stuck Out Tongue .

Общи условия

Активация на акаунт