СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 776
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома...
Мисля, че на бели листове.

# 136
😂 Мама TAZ, това ми напомня за едно контролно на моя, не помня по какво беше. Имал много да учи, контролно ще има, нищо друго не можел да прави. Контролно, ей, не е шега. Гледам го по едно време, блажено си цъка на компютъра. К'во става? Нали контролно, това онова, много имаше да учиш днес? Отговорът - наистина страшно много имало да учи, но вече бил готов и много се изморил, хич да не съм се опитвала да му дам нещо допълнително 😂 "Многото му учене" не знам дали и 30 минути имаше.

# 137
  • София
И аз мисля, че на бели - нашата учителка цяла година ги кара да пишат на бели листове, за да свикат да държат права линия.

# 138
Освен бележката от училището, която трябва да издадат до 3 юни, трябва ли да носят лична карта или някакъв друг документ?

# 139
  • София
Да, ученическа лична карта. Ще получим и официален инструктаж от училищата в близките дни, предполагам.

# 140
  • София
Моля мамите на зрелостници да кажат сваляли ли са маските по време на изпита?

# 141
мама Мони, тъкмо говорих с приятелка, които са минали РС за НВО
Маската може да бъде свалена след като седнат на чиновете!!!
Ще застават на някакви X в двора, ще бъдат викани поименно, ще им се мери Т (не знам при нас как ще стане 160 деца, един вход и как ще стане това за 60 мин)

# 142
Големият ми син беше в НТБГ и казва,че са седяли през цялото време с маски и не са им давали да ги махат,но е можело леко да открият носа.В НТБГ е било много студено,някои от квесторите са били и с шлем.На входа са им мерили температурата и са ползвали дезинфектант за ръцете.

# 143
  • Някъде в Европа...
Аir, aко преговаря като моя, не се коси .. не се е минал много - има няма 10-15мин.
Всъшност най-дългото му учене бе за едно контролно, на което ако имаше 5 щях да му прибера компютъра до 17.06.. Учи това дете цял час и половина .. Много ме беше ядосал, не беше отварял по предмета от началото на ДО, просто побеснях
😁 Точно така е..Да не мислиш, че се е затормозил
Днес по случай празника му "подарих" нерешаване на тестовете, които му бях оставила и му казах, че следобедът е негов и е свободен.  Ей, няма такава радост..(че подаръкът - геймърски стол си го получи преди 2 седмици)

# 144
  • София
Моля мамите на зрелостници да кажат сваляли ли са маските по време на изпита?
В стаята на моя син всички са седели с маски, но някои са си ги сваляли в кратките промеждутъци между модулите, които при тях са три. Никой не им е правил забележка.
В 12-класната тема майките съобщават от пълна забрана за сваляне на маската в изпитната зала (и дори следене да не би да е смъкната), до провеждане на изпита напълно без маска.
Явно всичко зависи от квестора на място и как тълкува инструкциите и заповедите...

# 145
  • Пловдив
Може ли снимка на стола, Air? Simple Smile че и аз тр.да купувам.

# 146
  • софия
Еййй, тва квесторите са страшно страшило. Министърът каза, че можело да се махне маската, но те са непоклатими.
Миналата година ги инструктираха, че може да се разкача чернова от белова, но те пак не поддадоха. Няма кой на тях да им каже копче.

# 147
Във 2 АЕГ са седели с маски през цялото време, квесторите с маски и ръкавици, и са ги следили дали си мият ръцете в тоалетната по 20 секунди!
Връхните дрехи и всички вещи в предоставен от тях плик задължително, няма студено нестудено
Били са по 2ма квестори в стая, и двамата нови, единия е бил преди в коридор.
В някои училища са пускали децата в 8,30, тук поне ги пуснаха по-рано вътре
В някои училища са седели задължително на отворен прозорец
Още едно познато дете потвърди маска през цялото време
Първите два модула масово децата ги посочват като лесни, темата е по-скоро трудна и изненадваща за тях, но чак трагична не.

# 148
Е аз просто съм без думи относно маските.. Значи в ресторантите да ядат и да пият може без маски, а по време на решаващ изпит - НЕ ..

@Happy, с каква маска изпрати на ДЗИ детето си?

# 149
Царят дава, пъдарят не дава....
Освен това явно цялото учителско съсловие е толкова наплашено и стреснато, че направо се чудя как не са с химически костюми...

Общи условия

Активация на акаунт