СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 786
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
Любим разказ на Елин Пелин се е паднал на зрелостниците. Много го обичах като ученичка. И всички от  цикъла "Под манастирската лоза". Не знам дали на децата ще им хареса....

# 121
Аз първо бая се стреснах, не знаех дори че го учат този разказ Simple Smile

# 122
Ние го учехме, сигурна съм.

# 123
  • София
Аз не съм го учила.
Сега го прочетох.
Много хубав Simple Smile

# 124
Любим разказ на Елин Пелин се е паднал на зрелостниците. Много го обичах като ученичка. И всички от  цикъла "Под манастирската лоза". Не знам дали на децата ще им хареса....
И за мен любимо! Известно ли е кой е разказът? И есе ли трябва да пишат по него?

# 125
"Чорба от греховете на отец Никодим".
Есе или интерпреративно съчинение

# 126
Човекът и неговите съмнения Simple Smile

# 127
Да сменя рязко темата: С тези маски как става лицевото разпознаване? Simple Smile)))

Да задрасквам ли Косачи от преговора Simple Smile)))

# 128
Ми не знам, ама 3 Елин Пелин път направо ще е супер странно Simple Smile Но знае ли човек, преди години се паднаха два пъти еднакви числа на тотото, та шансовете са равни...ама вие сте по математиката Joy

# 129
То при нашите какво има да се пада..., много място за литература има в теста. Евентуално за теза и за разпознаване на цитати. Не виждам причина да го няма "Косачи" в разпознаването на цитати.

# 130
Да сменя рязко темата: С тези маски как става лицевото разпознаване? Simple Smile)))

По ретината на третото око.

# 131
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Какви времена настанаха - без маска не можеш да влезеш в банка Stuck Out Tongue
Лицево разпознаване и там не правеха, теглиш пари от сметка и не те молят да си свалиш маската да те огледат

# 132
  • Някъде в Европа...
Ми не знам, ама 3 Елин Пелин път направо ще е супер странно Simple Smile Но знае ли човек, преди години се паднаха два пъти еднакви числа на тотото, та шансовете са равни...ама вие сте по математиката Joy
Пууу..мойчкият се прецака...Каза ми миналата седмица, че го бил преговорил 😃

# 133
Аir, aко преговаря като моя, не се коси .. не се е минал много - има няма 10-15мин.
Всъшност най-дългото му учене бе за едно контролно, на което ако имаше 5 щях да му прибера компютъра до 17.06.. Учи това дете цял час и половина .. Много ме беше ядосал, не беше отварял по предмета от началото на ДО, просто побеснях

# 134
  • София
Здравейте! Една питанка - заете ли на какви листове пишат задачите от втори модул - бели или с редове?

Общи условия

Активация на акаунт