Спам тема (Спам по детски!) - от 01. 06. до 30. 06. 20г.

• 37 747
  • 3 519
  •   1
Отговори
# 3 240
  • Euskal Herria
Ако ония космати краци бяха холдънските... козметичката ще си докара половин заплата. Еле
 пък ако започне от пръстите на краката и стигне до върха на главата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз си търся рокля, но засега не мога да намеря нищо за моята фигура.

# 3 241
козметичката ще си докара половин заплата.

кат си запиша час за епилвация и затварят ?студиото? за един месец

# 3 242
Ма то за фотоепилатора, първо трябва да се отскубе всичко Grinning

Аз днес съм си с любимата пола - тежка, с големи джобове, която и ме прави слаба. Сто поли имам такива, ама само тази е магическа Heart

# 3 243
и щегата настрана моите са малките епилирвани крака как можа да си помислиш че така ще се запусна Яна

# 3 244
  • Euskal Herria
Иии, Холдъне, попари радостта ми! Тъкмо си викам "Ееее, намери се един по-космат от мен", пък ти... Тююю! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 245
тоя беше некъв клошар дет викаше че ще ни настинат яйчниците за де седиме на пода. запуснат космарларчо

# 3 246
  • София
Да не е бил Мартин?🤣🤣

# 3 247
много смешно. къде Варадин къде Мартин нищо общо

# 3 248
  • София
За Мартин, дето спи в подлеза питам.

# 3 249
Айдее, тръгнаха и голи. Таман затварям за дезинфекция и насреща ми 1 екземпляр без тениска. Grinning
И се сетих, че четох за бял мъж, че се прави днес. Та да си направите. Joy

# 3 250
За Мартин, дето спи в подлеза питам.

дето го напиках веднъж него и дома му ли

# 3 251
И аз за това се сетих, още съм ти възмутена :X

# 3 252
  • Euskal Herria
Тая история, Холдъне, не си ни я споделял. И въобще - скоро не си разказвал нищо интересно от преживелиците ти в ГТ и парковете. Wink

Инче, ми жега е при вас. Миналия ден видях в квартала девойка по дантелен сутиен и дънки. Явно е мода, защото мъжът ми видял друга в друг район.
Днес е мрачно и вали.

# 3 253
  • София
Холдъна е бил по-пиян от Мартин и затова се е случило.

# 3 254
Тая история, Холдъне, не си ни я споделял. И въобще - скоро не си разказвал нищо интересно от преживелиците ти в ГТ и парковете. Wink

с маски хората не общуват. а и аз съм крив от известно време. те кат съм добре идват маниаците за да ми скапят настроението. та не помня с кой бех на 1001 бири и слизам в подлеза вместо да пресека и на ндк да пикая. /срамежливец кво да правя крия се/ и си пикая в някви боклуци и те започнаха да се движат и да се възмущават. направил си дом човека в подлеза а то беше страшна тъмница без осветление

Общи условия

Активация на акаунт