Спам тема (Спам по детски!) - от 01. 06. до 30. 06. 20г.

• 37 731
  • 3 519
  •   1
Отговори
# 3 270
Ще изпълня малко и за тебе тогава, luna. Днес плейлистите ми в spotify не ме оставят за секунда да си почина.. направих мускули на задник от подскачане на място Grinning

# 3 271
  • Euskal Herria
Яне, нали каза,че те предал пак. Ама явно не съм разбрала.
Туу, мноо работя днес. Кафепия, цигарапуша и чакамдасиходя.
Правилно си разбрала, Дайс. И двата лаптопа ме предадоха.
Щом пиша тук, значи поне единият е сработил. Ама няма гаранция до кога. Научих се навреме да прехвърлям важното в хард диск и да запаметявам периодично документи, докато работя. Че не се знае в кой момент ще изключи. Моля се да устискат, докато се приберем в България, тогава ще се ремонтират.
Време е за едно обедно кафенце. Simple Smile  И след това - по задачи.

# 3 272
Кико, цял ден си мълчиш за Карлсон на покрива.
Ний по кого да подсмърчаме, мислиш ли по въпроса, а?

# 3 273
Скъсах си гъза от работа днес, човек да не си вземе един ден отпуск, все едно светът е свършил, че ме е нямало у петък, та... не можах да шпионирам

# 3 274
Нали си пече д-то, сега ще плащаш.  Blush

# 3 275
Отивам да чистя в мазето. Затва ви се отчитам с новата рокла. И с малко снимки от вчера.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 21:14 от ina.ina

# 3 276
Инче, колко сантиметра ти е талията бе? 40???

# 3 277
Завидях Grinning

Оф, ходих бавно заради окуцяването и похарчих 100 лв. без да искам. Нямам си доверие вече Grinning

# 3 278
  • над кукувичето гнездо
Пак си се разминала. Аз наобиколих няколко магазина по бързата процедура. Явно и с висока скорост не става...

# 3 279
  • над кукувичето гнездо
Луно, ма! Първо се шокирах какви са тези шпионки тука, после загрях че си ти.

# 3 280
Аз така се прекарвам напоследък и колежките ме подкокоросват, едвам ме навиват да ги придружа до някой магазин... Съчувствията ми приемете. Не харча, когато съм забравила портфейла в къщи, което изобщо не се случва.

Исе, щото не можах да си намеря подходящо килната корона. Инак щеше да трепнеш повече. Grin

# 3 281
Дайс е виновна, Исе!
Нищо, сега ще се правя на красива, утре ще ме снимат за лична карта и сигурно пак ще мязам на болен вампир.

Нейно императорско какво? Холдън да се включи, моля.

# 3 282
Ауу, обърках се.
Сменен ник ли имаме? На кого? Grinning

Уф, ние излязохме за 3 часа, не съм доволна. Друго си е в къща - по цял ден навън.. ММ почна да мрънка за тераса вкъщи, та вероятно това ще е следващата инвестиция, да се надяваме скоро. Почнах вече да си мечтая за едно столче, масичка за кафе и много, много, много цветя... Heart Eyes

# 3 283
Сичко е от снимката, Луне. 62 е. Нормално. ☺
Утре ще ви дочитам. ☺

# 3 284
Пфууу аз се боря за 65 и симетрия, Ина вика нормално.. Фръцла!

Общи условия

Активация на акаунт