Афро Плитки

• 941
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте дами! Бих искала да ви попитам къде мога да си направя афро плитки в Пловдив единствено със моята си коса без прежда и т.н. Където също да не ми стлува стлашно много.
Чувала съм също че преждата и като цяло тези плитки изтощават косата.. Какво мислите вие?
Благодаря предварително Simple Smile

# 1
Аз бях на такива плитки почти месец. Косата ми не се изтощи . Когато ги разплетоха падна доста коса, което е нормално, защото като е сплетена косата няма къде да паднат космите които се падат ежедневно и после наведнъж пада всичко при разплитането . С прежда бях , някаква специална беше която уж не тежеше толкова. Ама аз съм от Бургас и лятото като излизах от водата на плажа и няма да ти казвам как ми падаше главата на една стана от тежестта като се намокрят плитките Хахха . Но въпреки всичко си стои яко . Ако ще слагаш прежда не слагай много , за да не тежи и да ти се накъсва косата. Simple Smile

# 2
Според мен, плитките с изкуствена или естествена чужда коса даже предпазват собствената коса от цъфтене. Не знам тази прежда каква е, звучи ми зле.

# 3
Трети път съм със туистъри... Супер доволна съм.. Цялата ми коса е сплетена по главата ми... По този начин се предпазва... На море без тях не отивам...много ми е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт