Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 329
  • 851
  •   1
Отговори
# 285
Веси, живи и здрави Simple Smile

Карз,стискаме!

Лили, август не е далеч...

# 286
  • На брега на реката
Карз, Мари, стискам!

Веси, здрави и щастливи да сте. Весел празник!

Ени, чудна е Синеочка.

# 287
  • Germany
Веси, живи и здрави да сте със сестра ти! Щастие и късмет да имате!
Лили, дано се пенсионира тази жена и спре да ви тормози.
Али, да се оправя Бела!
Ени, прекрасна е Синеочка!
При нас пак вали. Ще се гръмна вече! Сиво, мрачно и есенно е. Ако е така цяло лято и се наложи да си стоим тук, септември ще ме вземат директно в лудницата....

# 288
  • Euskal Herria
Честити да са рождениците!
И стиснати палци за всички, които пожелаха!

# 289
  • sofia
Благодаря за пожеланията!
Не сме близначки със систъра, 7 години ни е разликата. И тя не е раждана секцио, абсолютно съвпадение.

Айла, на нашите свекърва ми им слага тор всяка година, а сега мъжа ми ги полива редовно и имат плод. Пак се бяха много разпрострели и пролетта доста махнахме, като младите ги насадих на мястото на по-стари корени. Забелязала съм, че имат "сила" 2-3 години и си трябва подмладяване.

На Синеочка редовно й се радвам в Покажи се.

Мони, до преди 1 час беше слънчево и страхотно време, сега гърми и трещи.... честно казано нямам спомени около РД да е било толкова студено и още да не съм извадила сандалите.
Видях се с приятелка и много се радвам за нея, че са й се подредили нещата! И тя имаше проблеми с работата, баш от скрипи породени, но от другата седмица е на нова работа.

Тути, за светена вода не знам, но някакъв хербицид би бил по-ефективен.....

# 290
Благодаря ви, дами. Всичко, което трябваше да свърша отметнах. Сега ще чакам цитонамазка и обаждане от адвокат. Едното няма нищо общо с другото.
Карз, успех и на теб.

# 291
  • София
Веси, честити да сте, много здрави и щастливи! Flowers Bouquet
Ени, много, много ти е красиво момиченцето Hearts
лили, август е близо, така че силно се надявам да се махне тази жена.

# 292
Веси,  честити да сте със сестричката, живи и здрави!

На Бела проблемът и е, че плюе хапчето, маймуната... И то доста време след като го дам,  явно,  защото я следя осторожно. Мислихме чалми с ветеринарката, ще пробвам да и го давам разтворено във вода със спринцовка. Да види хубаво ли е! Дрисла.

Чакам пред зъболекарката ми, после трябва да мина през една приятелка и да пазарувам. Кога ще се прибера и коги ще ям ней ясно 😂

# 293
  • Бургас
Благодаря ви за палците!
За сега подействаха! Утре и в петък може пак да се наложи да стискате!
Бяха за тест по математика. С триста зора тая госпожа писа 3. Но още не го е оформила за годината, гадината. Ще ни държи в напрежение до последно!
И с класната говорих, и аз говорих, но тя си е кучка и това е! Същата като на Лили директорката.
Моя синковец уж разбира математиката. До средата на първия срок нямаше проблеми. До сега не е имал. Но тази госпожа прави така, че всички-деца и родители да я намразят. Лошо отношение, безкомпромисна, не обяснява задачите, а изисква всички да ги знаят. Тя не е никакъв педагог, учител и човек!
И с право се надигнахме всички родители, писма до директора, срещи с класната и госпожата..... Е, успяхме! Догодина няма тя да води математиката на нашия клас! Дано новата госпожа е готин човек и преподавател!
В часът на тази особа, детето направо се панира, стресирано е. А в занималнята, госпожата им е много добра математичка, няма проблеми. Взима участие, разбира какво му се говори.
Та, това е общо взето, накратко. Мога още много да пиша за тая.
Извинете, че ви товаря с нашите училищни неволи, но ми тежи и боли за детето, като гледам как го мачка тая кучка!
Лили, разбирам те напълно какво ти е! Дано август я махнат!

Честити да са рождениците!
Павчо и колело, Синеочка не видях. Но знам че са сладкиши!

Наздраве!

# 294
  • Euskal Herria
Карз, дано се разреши тоя проблем при вас без да има негативни последици върху децата! А досега така ли се е държала? Да не се озлоби сега повече?

# 295
  • Бургас
Такава си е от самото начало. В един момент, вече започна да ескалира всичко, да е против децата, да ги унижи, да ги изложи, че не могат и не знаят!
Целият клас е вдигнал ръце от нея! След вчерашният тест с двойки, много от децата са плакали. Тя просто ги мачка и се подиграва с тях!
В предишното й училище, от което са я изгонили, пак е имало проблеми!

# 296
  • на Мелмак
Да се отбележа 'се пак днес Grinning

Карзче, ужасно е това! Hug

# 297
Ужас! Какви са тия хора. Пфуу.
Дано никога не види учителско място повече, а на директорката - време й е за пенсия.

Днес малката ги събраха в училище на инструктаж. Снимала си е бележката, че иначе не им ги дават, уж да не ги загубят. Само тя е пожелала да я снима. Аз ли не съм наред, другите ли родители не ги интересува, не знам 🙄

И друго щях да казвам ... и забравих 😊

Веси, честити да сте и двете 🎂

# 298
  • София
Веси, честити да сте със сестричката! Много здраве и късмет!
И аз не видях нито Павката, нито Синеочка!
Лили, вашата директорка да не вземе да се кандидатира за редови учител, щом не ги държат след пенсиониране? Не дай си Боже!
Карс, късно прочетох за палцестискането днес, в петък ще наваксам! Успех!

# 299
  • Ямбол
Мери, по едно време имаше такива намерения, даже тя от години си пази един норматив цял по математика(Карз, и нашата е по математика), че ако стане нещо да има да заеме място като учител. Тези часове в момента са допълнителни на колегите, но като ги събере, става цял норматив.
Няма да има обаче тази власт като учител и никой няма да я отразява, затова не ме притеснява. Но си мисля, че няма да стане учител. Аз даже и за това имам контра - за да стане учител, мястото трябва да се обяви, подавам и аз молба за това място и са длъжни да наемат мен, а не нея, защото ще е пенсионерка. И така пак няма да я огрее. Аз съм на друга длъжност сега и затова мога да кандидатствам за мястото по математика. Нещо подобно се опитах да си издействам вчера, но не да взема тези часове, а да се разменим с колежката по математика - аз искам да водя математика, а тя иска информатика, но шефа рече твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт