Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 165
  • 979
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там
За мен тази година баба ще си остане в изолация а и годината я отписан от към пищни събития като балове и прочие.
Нови снимки на люксембурското сладурче. Явно и него ще виждаме често, което е супер.

# 631
И Уилям се показа
Скрит текст:
Не помня някой друг да пружи пръст така, като английските рояли Simple Smile Всички до един! Кралицата може би маалко по-елегантно го прави, другите сякаш са хванати от нивата. Много ме дразнят Rolling Eyes
Другите кралски особи май не съм ги виждала.

# 632

"Херцогинята на Кеймбридж утре ще ръководи онлайн асамблея за Националната академия Оук.
За това миналата седмица Катрин разговаря с ученици от началната академия Ватерло за важността на добротата"

Блузата ѝ е 12 евро
https://t.co/qZJzBHrZdY?amp=1

# 633
Хубави снимки на люксембургското бебе и родителите му. Изглеждат щастливи. В темата четох, че детето е дълго чакано.
Дамата от втората снимка е със странен ръкав. Или перушината е отделно?

Не че съм запозната със семейното планиране на Йорките, но бих се радвала за тях, ако в скоро време и те си имат бебе. Мои си разсъждения, без да има конкретен повод за това в темата или извън нея.

# 634
  • Някъде там
Хубави снимки на люксембургското бебе и родителите му. Изглеждат щастливи. В темата четох, че детето е дълго чакано.
Дамата от втората снимка е със странен ръкав. Или перушината е отделно?

Не че съм запозната със семейното планиране на Йорките, но бих се радвала за тях, ако в скоро време и те си имат бебе. Мои си разсъждения, без да има конкретен повод за това в темата или извън нея.
Към тоалета е перушината като гледам е по целите ръкави.
Това е бабата на бебето. Великата херцогиня Мария Тереза.

Йорките не са споделяли за планове. Поне аз не съм чела. Те много пъти я спрягаха Южени но не беше истина.

Блузката на Кейт е с много хубава кройка. Харесва ми модела.

Роклята на Мери. Разкошна е но доста скъпа, за мен.
800 евро.

# 635
Велика херцогия и херцогиня....каква е разликата? Някой проучвал ли е?

# 636
  • София
Великата херцогиня изглежда като набор на снахата.

# 637
  • Някъде там
Велика херцогия и херцогиня....каква е разликата? Някой проучвал ли е?

Великия херцог на Люксембург е неговия държавен глава, затова и велика херцог (велика херцогиня е жена му).
Люксембург е единственото в света независимо велико херцогство.
 То е била част от територията на средновековното Кралство Германия и Свещена Римска империя докато не става суверенна държава през 1815.

# 638
Наистина е прекрасна роклята на Мери. Тази жена има страхотен вкус, ако сама си избира тоалетите.

# 639
  • Някъде там
Блузата на Кейт я има и като рокля.
Пишат, че може и с роклята да е.

В Монако погребват братовчедката на Алберт, баронеса  Елизабет Ан  Маси. Не слагам снимки защото са потискащи.
https://www.instagram.com/p/CBiM32kn5ZS/?igshid=1op6schyke2kd

Вики и Даниел на среща в градината на двореца си вчера.

# 640
Блузката е готина, роклята- не! Кейт изглежда, най- накрая е улучила фондьотена си. Хубава е.
Съжалявам за баронесата от Монако.
А, люксенбургското бебе е сладурче. Дано има повече и по- близки снимки с него!

# 641
  • София
По-добре да е блуза това на Кейт, но едва ли. Десенът не ми харесва изобщо, но поне блузката е симпатична. За роклята ще си замълча. 
Виктория е много готина - кецове, дълга рокля и дънково яке - отличен!

# 642
Да, Виктория - много добре. И е свежа в лице.
Мери е с убийствена рокля Heart Eyes
Кейт - не. От доста време насам е все по-зле.

# 643
Много ми хареса и на мен роклята на Мери. Доколкото разбирам е от някакъв тип вълна, ако съм запомнила добре  Thinking

# 644
Симеон вчера е имал рожден ден, става на 83 г. Само това намерих като инфо от вчерашното парти. Има няколко снимки:
https://haskovo.info/129632/димитровградчанка-сред-отбраните-го/

Общи условия

Активация на акаунт