Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 160
  • 979
  •   1
Отговори
# 645
Оо, Симеон май и той ще се окаже столетник. Честит да е.

# 646
# 647
Кирстен Стюард щяла да играе Даяна, в в нов филм за нея, който ще у относно развода й с Чарлс и последната й Коледа в кралското семейство. Филмът ще се казва "Спенсър".
Според мен можеха да направят по- добър избор за главната роля, Кирстен е най- заспалата актриса. Аз лично, никак не я харесвам Joy

# 648
  • София
Има известна прилика, баш в заспалия поглед. Иначе Даяна е по-снажна, висока, спортна, стройна. Кристен е точно като малко момиченце в сравнение с нея.

# 649
Не виждам Даяна със заспал поглед, но Кирстен е ужасно флегматична, не знам как ще пресъздаде харизматичната Даяна. Но нека и дадем шанс Grinning

# 650
Кристен ми е пълна трагедия като актриса. Не мога да повярвам, че са избрали точно нея да играе Даяна.🤔 Даже и физическа прилика не намирам.

# 651
  • София
Аз не намирам Даяна за харизматична, може би за това ми е подходящ избора. Но е имала жестоко тяло.

# 652
Кристен ми е пълна трагедия като актриса. Не мога да повярвам, че са избрали точно нея да играе Даяна.🤔 Даже и физическа прилика не намирам.
+ 1
Бих гледала филма от любопитство. Според мен Кристен Стюарт никак няма да може да се потопи в ролята, има съвсем различен натюрел като актриса.

# 653
На Кристен страшно много й отива да играе проблемни тийнейджърки, има мрачно, бунтарско и ексцентрично излъчване, но как въобще им е хрумнало, че е подходяща да превъплъти Даяна не знам. Даяна изглежда някак много по-емоционална, уязвима, неуверена и...нормална от Емо излъчването на Кристен. Но ще видим, може и да се изненадаме

# 654
  • София
Кристен не поозърна ли време за тинейджърки? Време ѝ е да пробва с наркоманки, алкохолички и подобни. Blush Аз иначе я харесвам чисто визуално. Ако се измие и посреши...и не говори много.

# 655
  • Някъде там
Тъкмо се чудех защо фийда ми е залят със такива сравнения, а то какво  било.
Не е подходяща според мен.

# 656
Нищо общо ням между Даяна и Кирстен.
И на двете не съм им фен, но на Кирстен още по-малко.
Към такива филми съм скептично настроена.

# 657
Точно проблемна тийнейджърка може да го играе. Няма нищо женствено и симпатично в нея.
Нищо общо между двете Joy

# 658
И двете имат налудничаво излъчване, но съвсем различно.
Не понасям Кирстен Стюарт. Ужасна е.

# 659
  • София, България
Кристен е, не Кирстен. За останалото съм съгласна, сега остава да кастнат Идрис Елба да играе Чарлз.

Общи условия

Активация на акаунт