Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 170
  • 979
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Алисън благодаря. Просто се интересувам от роялите като цяло, а и естеството на работата ми е такова, че имам време да чета.
Днес има малък празник в двореца на датската кралица.  Ще и бъдат представени картините нарисувани от ученици в нейна чест.
Ако някой има време и желание може да гледа в профила им в сторитата.
https://instagram.com/detdanskekongehus?igshid=1fv5zsip7p5ro

# 616
Роклята с омара на Уолис е иконична, много красива.

Тя цялата е много стилна. Ето я в Живанши (ако не се лъжа):

# 617
  • Някъде там
Дам много стилна жена е Уолис. Не е красива но има излъчване.
Бижутата и ми са любими.

Красива снимка на Татяна. За нея не знам дали я харесвам, на моменти ми е много красива на моменти не...

# 618
Най-накрая, първото реално събитие с членове на британското семейство.
Чарлз и Камила са посетили болница, но не са влизали в нея.
Били са на двора

Матилде

# 619
  • Истински се вижда само със сърцето.
На Матилде маските винаги са с десена на тоалета Simple Smile

На тази снимка не ви ли прилича малко на Кейт Уолис ?

# 620
Прилича ни, Илейн Joy
Красива рокля на Матилде.
С тази дистанция са ми много смешни англичаните. Пръснати надалече из двора, като зомбирани. И съответно веднага си спомних филма "Явлението". 
Вече нямам търпение животът да се върне към нормалното и да си имаме пълноценни събития с рокли и красота, без маски и каменни физиономии.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 14:58 от Анонимен

# 621
  • София
Те и испанците са така с разстоянията..онзие ден на снимка бяха застанали на метър и половина един от друг, отпред Фелипе и Летисия на разстояние, зад тях останалите, също...много нелепо!

Матилде...не знам да се смея ли, да се възмущавам ли? Малко е приела маската, като моден аксесоар - смущаваща тенденция.

# 622
Зара и Майк облечени като за Роял Аскът

Има домашен Роял Аскът

# 623
Зара и Майк са хубави.

На последната снимка Уолис изобщо не ми прилича на себе си, а на Кейт - още по - малко.

# 624
Зара и Майк облечени като за Роял Аскът

Има домашен Роял Аскът
Харесва ми идеята за домашен Роял Аскът. Тези двамата обаче не мога и не мога да ги харесам. Когато са неглиже, а не официални, сякаш са по-приемливи и симпатични.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 15:17 от Rayemil

# 625
Матилде...не знам да се смея ли, да се възмущавам ли? Малко е приела маската, като моден аксесоар - смущаваща тенденция.
Да, и за мен е смущаващо. Аз маските не искам да ги гледам, камо ли да са ми желан за носене аксесоар. С радост ще изхвърля всяка една, като свърши всичко.
На последната снимка Уолис изобщо не ми прилича на себе си, а на Кейт - още по - малко.
За болднатото си права: Уолис не прилича на себе си на тази снимка. Много повече прилича на Кейт. Лично мнение.

# 626
И Уилям се показа
На посещение при парамедиците, които работят в линейките

Тези всяка седмица пускат нова снимка на децата

Мери и Фредерик

Максима

# 627
  • София
Всички изглеждат чудесно, даже и Уилям.
Максима е много добре облечена! Най-накрая нормален панталон.

# 628
Кралят на Мароко е претърпял сърдечна операция преди няколко дни

Анн

# 629
  • София
Има статия в дир, че кралицата продължава с изолацията и за първи път от 68 години ще пропусне конните надбягвания Роял Аскот. Ето една много хубава нейна снимка на същото състезание през 1952 г.:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт