Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 332
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 135
Означава , че мен всячески ме убеждаваха да не пускам детето на ясла. Нали съм имала баба, да не го водя.

# 136
Ами то хубаво, ама аз баба нямам. Като не им се работи това, да си намерят друга работа.

# 137
Не знам защо почти навсякъде се обажда ха на родителите да не си пускат децата на ясла или градина
И то самите госпожи.Три колежки имам с малки деца и на трите са звънели-"Ана вие нали работите на смени, ама нали има баби" Не знам каква е целта.

# 138
е целта е прозрачна, или да не отвори групата, защото "няма желаещи" или да са малко деца и да не гърчат с 30, като лятно време в сборните групи

# 139
Аз също писах декларация,че няма да ходи,обачеее сега май ще се наложи да почвам една работа и не знам дали ще я вземат. Ще звъня да питам госпожата. Добре мислех да пиша,че ще ходи и да не я давам. В краен случай ще я водя с мен този месец,но другия ще я давам.

# 140
  • sf
Поръчах си магически кецове, ама ме мързя да меря и са ми тесни. Ама ще стискам зъби и ще ги нося 😣

# 141
Я па ти, Donsita. Ко е туй нещо?

# 142
  • sf
Бели са, а на слънце стават цветни. Много са яки, децата имаха такива тениски преди години. Ама ей на, номер 40 си взех, каквито иначе нося, ама са умалени.

# 143
И на мен учителката на детето ми звъня .. няколко пъти. Ама нали имаш баба. Все едно бабите са длъжни да гледат децата.
В нашата ясла всяка сряда се заявява присъствието за следващата седмица. Не знам как е на другите места

# 144
  • София
Аз нямам баби и ние с мм ги гледаме.И големия си беше вкъщи винаги,когато може.Но аз не съм привърженик на дг.

# 145
Връщам се назад във времето. Да, сама съм си ги гледала, без мм. При появата на бебето ме гледаха втрещено, че искам голямото да си остане на градина. Репликите бяха-е нали сега си по майчинство, защо не си го гледаш. Ами-аз си го гледам, не съм го зарязала, но беше във възраст, в която търсеше игра с деца, а и не е тяхна работа всъщност.

# 146
  • софия
Поръчах си магически кецове, ама ме мързя да меря и са ми тесни. Ама ще стискам зъби и ще ги нося 😣
Kaкви са тия магически кецове? Магии ли правят, ако да- искам и аз едни Grinning

# 147
Диването иска утре да ходи на тържеството ТАКА

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 22:43 от sigma

# 148
  • София
Е що, какво му е, прекрасна ти е куклата, жива и здрава да е!

# 149
Пусни я, пък след години ще има да се забавлява със нсимките си Simple Smile Ако те питат защо е облечена така може да кажеш, че това са единствените дрехи, които ѝ стават след ИП Simple Smile
Утре ще е жега

Общи условия

Активация на акаунт