Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 331
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 120
Сигме.... Мнооого секси свод JoyJoyJoy
Ю сексииии мад.. фък.. JoyMicrophone

# 121
Много яки обувки, Сигма!

# 122
А, благодаря.
Щерката ме критикува да не ходя като пет за четири и слушам.

# 123
  • софия
Сигме, и аз да похваля обувките ти, много ми харесват.
Момичета, аз нещо се отпуснах тия два дни, май ми отминава страха от коронавируса. Два дни ходя почти без маска, е сега си купих и мекици от близката баничарница. Още не съм се стресирала дали някой не е кашлял отгоре им. не знам дали това е добре или зле, ама като гледам, че обявяват малко болни тия дни и нещо се отпуснах.

# 124
Привет, мацки!
От понеделник се връщам на работа, а от 15-ти започваме работа и със студентите. Осигуряват нишлемове, ръкавици, аз се чувствам като глава без муха, хем шлем, хем очила, мъка голяма 😂 Задължителната дистанция от два метра е ясно, че няма как да се спазва. То лабораторията е дълга по-малко от 7 метра. 😂 Ама да сме живи и здрави. Радвам се, че влизам вече в нормален ритъм.

Сигма, страхотни обувки имаш.

# 125
Нали от 15ти падат мерките?

# 126
# 127
Те падат, но поради някаква причина от самия университет ни задължават да спазваме тези мерки. Поне такава беше последната разпоредба която прочетох.

# 128
Бойко заранта в 8 и 13 каза, който го е страх може да продължи да си носи маската.

# 129
Мен ме вълнува с яслите какво ще стане и дали ще вземат моето дете, което се води "ново", т.е. не е ходило преди ИП. Ако не го вземат в държавната, ще трябва да търсим частна ясла, половината ми заплата ще отива там.

# 130
  • Варна
Нямам търпение да дойде 15.06 и да хвърля тъпата маска.

# 131
2005, по- скоро няма да вземат твоето детенце. Те тия , дето са им по списък не ги искат...
Чакай, виж какво ми изскочи сега във ФБ
https://www.ruse-bg.eu/bg/events/185/1/18096/index.html
Точно си мислех, че на 15.06 трябва да се съберем по центровете на градовете, тези които не искат маски и дружно да ги хвърлят, както абсолвенти хвърлят шапки Wink

# 132
Пийк, какво означава не ги искат?

# 133
Глупости- не могат да ти откажат прием.

# 134
Може би иска да каже връзки, пари, не знам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт