Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 183
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Вчера и аз се разсополивих, днес за сега съм добре, а познато дете беше миналата седмица с температура и хрема.

# 1 636
Болните бързо да оздравяват! 🍀🤞🙏

# 1 637
Вчера купих две кутии сладолед, докато си изядем купичките, малката се покри някъде. Изяла сам сама цяла кутия. До полунощ беше дежурна във WC-то. И Ентерол не помогна, докато не се изчисти напълно. Днес е много нещастна, защото я сложих на диета.

# 1 638
Ние днес се разходихме сред природата и се заредих с позитивна енергия.
И аз черпя със снимки

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 18:17 от vita

# 1 639
Вита, от къде са снимките?

# 1 640
Оплаквам се от себе си че съм муня, уж живея в къща (къща ама семейна)  с добре поддържан двор и т.н, ама за мен е уж. По скоро в затвор се чувствам лятото и на терасата не смея да излезна, не че на някой му пука. Не мога да излезна да двора, без да се чувствам навлязла в личното пространство на някого, на терасата пък чувам разговорите на всички и пак. Дали сме куп пари, ММ се труди доста по този двор, а аз не мога и не мога...сега съм се затворила и съм си пуснала климатика, да не им слушам личните разговори.

Vita, много красиви снимки и аз се нареждам да питам от къде са?

# 1 641
  • sf
И какво като им чуваш разговорите?
Слагаш си слушалките, избираш си едно кътче, столче, масичка, коктейлче и си свиркай. Не си им на гости все пак.

# 1 642
Donsita, аз като казвам че аз съм мунята, че все се съобразявам с някой си и как ще ми се интерпретират действията... ама така съм възпитана - мунски.. Weary

# 1 643
Нощес ме глобиха за неправилно паркиране, заради мъжо, а иначе не бях виновна аз. Абсурдна ситуация, яд ме хвана чак 🙄
Цялата съм се сковала, рамената ме болят, едвам се движа. Чудя се дали не е от климатика в колата, на ММ никога не му е достатъчно студено, а бихме доста път вчера и днес.

# 1 644
Имам притеснения. Звънях на докторите ми, те ме успокоиха. Сега място не мога да си намеря , докато не стане време за прегледа ми утре Sad

# 1 645
  • София
Пийк, всичко ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover

# 1 646
Donsita, аз като казвам че аз съм мунята, че все се съобразявам с някой си и как ще ми се интерпретират действията... ама така съм възпитана - мунски.. Weary
Темерутът в мен те разбира идеално. Милион пъти предпочитам да живея в боксониера отколкото да съжителствам с разни роднини, ако ще и Версай да е къщата.

# 1 647
Резерват Червената стена. Екопътеката започва точно срещу входа на Бачковския манастир.

# 1 648
Резерват Червената стена. Екопътеката започва точно срещу входа на Бачковския манастир.
хем съм близо, хим не съм и чула за този резерват. Благодаря!

# 1 649
хем съм близо, хим не съм и чула за този резерват. Благодаря!
Снимките са от местността Клувията в резервата.
Екопътеката е се сенчеста и много лека и приятна за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт