Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 350
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте!
Аз съм от групата на "мързеливите". Мога цял ден да откарам в хоризонтално положение с хубава книга и питие според сезона (само дето няма кой да ме остави така) . Не обичам ни да чистя, ни да готвя, ама като няма начин, правя  и двете. Неволята е виновна.
Иначе в периодите, в които съм била безработна ми беше перфектно да се занимавам с домакинството и ми оставаше време  и за себе си. Но като ходя на работа после ми се почива , не ми се гледа домакинство. Ако Господ ми прати мъж-мечта, който работи и печели пари вместо двамата, а от мен се иска само домакинството и детето да гледам, няма да се оплаквам. Но шансът клони към 0, така че си налягам парцалките. Ай стига толкоз мечти.

Детските площадки изглеждаха направо зловещо по време на ИП. Стягаше ми се гърлото. Аз още не съм се престрашила да заведа моето дете на площадка, но планувам скоро и това да се случи.

# 166
Айде след малко отивам с госпоицата с цирковият екип на тържество.

# 167
Моето е на площадката сутрин и вечер. Ако не е там, карат тротинетка с приятели из града с баба му или баща му.

# 168
  • София
Аз кЪде лл,малкият е с 39Т,повръщане и разстройство.

# 169
Аз водя детето вечер в правителствена болница. Прегредът струва 20 лв а педиатрите са много добри.

# 170
  • София
Тя е на смяна,звъннах й и каза да го водя.Поне е лек,ако не може да ходи ще го нося.

# 171
Оо, говорете ми за мързел. Аз съм най-мързеливия човек евър. Не, че се гордея, де. Обожавам да съм сама и да не правя нищо. Никога не ми е скучно. За жалост, не ми се е случвало, от както родих. Ей така, 1 ден да не правя нищо, да се излежавам цял ден с лаптопа, кафенца, цигарки, никой да не ме дърпа и занимава. Това ми липсва най-много, изморена съм до краен предел.

# 172
Пращай вечер мъжът ти да излиза с детето на площадката и то готви нещо на бързо и после опъвай краката. Моите така излизат вечер, да мога да отметна това - онова.

# 173
  • софия
Пандичке, Цифричке, като ви прочетох се успокоих, че не само аз съм специалист по мързелуването Grinning Дай ми на мен да не правя нищо цял ден- рай ми е. Аз затова и си харесвам много работното време - 2 дни може да съм по 12 часа ма работа, но пък после имам 2 дни за себе си и мързелуването ми. Лежа си, гледам си филми, книжки, пушене и кафе на терасата-така през два дни,идеално ми е.

# 174
  • София
Дари, и аз съм с такова работно време. Само дето покрай детето няма мързелуване, но съм доволна и аз от този график. Е, на празници е кофти, че се падам на работа понякога, но то не може всичкото хубаво да е на едно място.

# 175
  • софия
На празници и на мен ми тежи- на Коледа и Великден главно, защото често тогава се падам на работа. Ама дет се вика няма пълно щастие. Та вече съм свикнала, че някои празници съм на работа.

# 176
  • София
Да, въпрос на свикване е всичко. В началото сякаш повече ми тежеше. Сега вече имам нагласата и гледам философски. Даже ми се струва, че ако се наложи да сменям работата и да работя на стандартен график от понеделник до петък ще ми бъде трудно.

Оплаквам се, че ми е някакво чоглаво настроението, но  и аз не знам защо ми  е такова.Laughing

И от друго се оплаквам. Егати апетита ме е подгонил! Close

# 177
Хич не ми липсват площадките, ако мога ще ги заобикалям цял живот отдалече. Добре че около нас много приятели са с деца на възрастта на дребното, та има с кой да се социализира и да играе, без да се налага да понасям всякакви индивиди и децата им. Ей вчера, излизаме с дребната (2.5г.) да правим балони на тротоара на една улица, появиха се две 5-6 годишни да пукали и те балони. Хубаво, ама скачат, блъскат малката, залепят се за мен, няма къде да направя балони. Направих учтиво забележка веднъж, два пъти, три пъти, пък хванах дете и балони и се преместихме. Родителите в близост - все едно нищо.

Миднайт, най-омразният ми детски вирус е този. Да оздравява младежът и да само с него да остане тази история.

Оплаквам се, че са излезли пълни идиоти по улиците днес. Една кокошка претича пред мен двулентовия път от Слатина към Арена Армеец преди Лукойла, на ура, в последния момент. Добре че колата отзад беше далече. Другите 5-6 автомобила до Младост, които ме засякоха или ми навлязоха в лентата, не ги броя, че все пак имах време за реакция.

# 178
Момичета, утре съм в офиса. Няма да обслужвам клиенти, ще се обучавам, че има много нови неща и ще имам изпит после. Най-накрая малко разнообразие Grinning

# 179
Незнам днес какъв ден е, надсякъде беше лудница по магазините.

От туристическата агенция са ми пратили нов договор с дата 25 Септември, вместо несъстоялата се почивка  през Май месец. Мислех, че поне ще имам избор между две дати, все пак не е по моя вина, че Май не можах да отида,а пари не искаха да връщат. 25 Септември, незнам не е ли много късно, да не съм по бански и шал? Още не съм подписвала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт