Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 362
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 180
Аз бих се пазарила за първите две седмици на септември, особено ако планираната почива е била след средата на май. Ако не, винаги могат да ти върнат парите.

# 181
  • Варна
Съни,и в края на септември е хубаво. Всъщност там винаги е хубаво.
Аз се наслаждавах на тишината и спокойствието по време на ИП.

# 182
След  почивката на морето направо ще се настройвам за Коледа.

# 183
  • тук и там
На мен ми предложиха същите дати,при същите условия -но за 2021 гд.Или да отиваме.Резервациите ни са за август,ОИ за Бг Черноморието.Още го мисля и не знам какво да правя.Не съм убедена че хотела ще спази условията по резервацията, както и нужните мерки за безопасност. Миналата година беше натоварен ресторанта и всичко останало,та тази година не ги виждам..Още повече че имаше организирани детски дискотеки и разни занимания за деца,тази година  едва ли ще има,и няма да е  толкова забавно за децата ,а  заради тях ходим.За догодина..знам ли как ще е тогава и дали въобще на ММ ще му разрешат отпуск  пак точно за тези дати..
Как ли ще се спазва тази дистанция и на плажа и най-вече в морето?Този спасител на луд ще стане..

# 184
  • София
Това море и аз много го мисля тази година - да ходим, или да не ходим. Но дилемата ми не е като вашата. Ние имаме къде да отседнем - бащата на детето живее на морето и му я водя всяко лято да се видят. Но се притеснявам, че никой там няма да спазва мерки, защото хората ще се отпуснат по време на почивката си и ще стане мазало. Без атракции да държа детето не става. Тя свързва морето както с плажа, така и с атракционите. Хем част от мен вярва, че короната е вирус като всеки вирус, хем друга част от мен я е страх и ми нашепва, че все пак е нов за нас вирус и не е добре изучен, така че е разумно да се пазим повече.

# 185
А аз сънувах един колега... Дет изобще не е мой тип.... И първия човек, дет видях, щом паркирах, беше той... Ухилен до уши с намигване.... Чак се зачервих и ми стана неудобно от себе JoyJoyJoy викам си.... Той знае! Joy ама не знае....
Егати.... Цял ден само глупости.....
Съня, нали не е изневяра... Чеее.... Тцтцтц.... Joy

# 186
Уа Дрийм, и аз сънувах стар колега, ма не го срещнах Grinning
Разходихме се с детето. Доста е горещо. На море ми мирише. Всичко давам за малко гръцко безвремие.

# 187
  • София
Хахах, Дрийм, много яко,разсмя ме.

Аз пък тази сутрин пратих въздушна целувка на щерката през оградата когато я оставих в ДГ. Но точно в този момент тя влезе в сградата, а един татко, който заведе детето си до самата врата се обърна да излиза и видя целувката. Усмихна се многозначително. Дано не е помислил, че на него пращам целувка! Laughing

# 188
Дриймчеее, в една тема прочетох, че дори мисълта за изневяра вече била изневяра.
Така, че ти с твоите сънища и намигвания, направо си вътре с двата крака.

# 189
  • Fairbanks, Alaska
Признат грях, не е грях. Така, че Dream, чиста си от всякъде.

# 190
Аааа, момичетаааа... А Пандата, дет праща целувки на татЮвците.... Айде сега JoyJoyJoy загазили сме го.... Напоследък съм много положително сексуално излъчваща и приемаща JoyJoyJoy сигурно е от ретроградното... кво там беше Joy всички наопаки, я на иначе Joy

# 191
Бе грешни сте отвсякъде Grinning

# 192
  • София
Ми сега ако вземе да се разведе този татко заради моята целувка, трябва ли аз да го прибера?

# 193
  • софия
Ако е симпатичен-трябва Grinning

# 194
Дриймче, разсмя ме. Знае вика Joy

Общи условия

Активация на акаунт