Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 422
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 210
Веднъж мъжът ми ме обяви за луда, когато цял ден му се сърдих , защото бях сънувала , че ми изневерява с някаква кифла Wink

# 211
  • София
Сега да не вземем всички да сънуваме мокро тази нощ от толкова приказки? Laughing

# 212
Ооо, дай боже! Joy то много приятно Joy
И сега и тоя Магнум като го гледам.... НЕма да го върна JoyJoy макар, че и той е от блудкавите красавци... SunglassesJoy

# 213
  • софия
Дриймче, и аз сега Магнум гледам. Малко е сладникав,ама няма нищо Grinning

# 214
Не му търсете сега кусури на Магнум Grinning МръсТници такива! GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 215
Вие Магнум, аз пък съм се зазяпала в едни корейски артисти от един сериал. Големи сладури са тези корейчета.

# 216
Веднъж мъжът ми ме обяви за луда, когато цял ден му се сърдих , защото бях сънувала , че ми изневерява с някаква кифла Wink

Пийк, не си луда, съвсем си си добре. Аз и повече мога да се сърдя за такава простъпка. Laughing

# 217
Айде, чавето откърти... Помириса възглавницата и отплува...
Сега малко бири, цигари.... Еее бре курортеее.... Joy ...

# 218
Djoleva кой сериал гледаш? А те корейските артисти идея си нямат за колко мокри сънища са отговорни Joy
Чудя се какво ново хоби да захвана, а с този корем опциите сякаш са доста ограничени а ми се иска да се социализирам малко Thinking  С доста "приятелки" покрай ИП и бременноста ми загубихме контакт ама не знам това за хвалене или оплакване е.

# 219
Djoleva кой сериал гледаш? А те корейските артисти идея си нямат за колко мокри сънища са отговорни Joy
Чудя се какво ново хоби да захвана, а с този корем опциите сякаш са доста ограничени а ми се иска да се социализирам малко Thinking  С доста "приятелки" покрай ИП и бременноста ми загубихме контакт ама не знам това за хвалене или оплакване е.
Гледам"Гоблин".
По БТВ Лейди. Фентъзи е но аз харесвам такива. Корейчетата са страхотни. Малко спечени, но...

# 220
Ох и аз някой път сънувам мъжО с некоя бивша.. 🤣 И се будя и ми иде да му изкъртя зъбите до като си спи. 😁
Магнум не ми аресва. Виж единия от Хавай 5-0 ме кефеше много. Тоя височкия. 🤪
Ма то гладна кокошка просо сънува. Я налазвайте мъжовете..

# 221
Тая вечер много сте се разпищолили 😅

# 222
  • софия
О Ени, и на мен този от Хавай 5-0 много ми харесваше, всички сезони изгледах Grinning 
Момичета, преядох с едни бисквити с фъстъчен крем. Сега ми е тежко на стомаха, ама си мисля какво ще закусвам утре Grinning

# 223
Дарее,аз съм го заплюла ся,недей така. 🤣🤣🤣 За тая нощ де,пък утре ще ти дам ти да го ... сънуваш. 🤣🤣🤣
Цифричке,ми то човещинка. Ама от Дрийма тръгна всичко. Тя е виновна! 😁🥰🤗

# 224
Ма разпищолили.... Не си представям, да сънувам мм с някоя си.. по добре свекИто.... Кво сънувате бре, ей? Joy

Общи условия

Активация на акаунт