Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 427
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
А добре, Ени, разпределихме го...кога коя да го сънува Grinning Grinning

Момичета, не искам да ходя на работа утрееее. Да ви се оплача. Почива ми се още няколко дни.

# 226
Ма разпищолили.... Не си представям, да сънувам мм с някоя си.. по добре свекИто.... Кво сънувате бре, ей? Joy
Плюй в пазвата, че не е убав сън. Ей на, на моя още му държи влага от сърдитнята Simple Smile

# 227
Ма разпищолили.... Не си представям, да сънувам мм с някоя си.. по добре свекИто.... Кво сънувате бре, ей? Joy
Плюй в пазвата, че не е убав сън. Ей на, на моя още му държи влага от сърдитнята Simple Smile
пази Боже! Имаше някога имот икон с кандилница и кръст. Тука го слагам. Joy

# 228
  • Оптимист по принуда
Е Хорейшо само аз ли го харесвам?

# 229
Ама Сий,и аз не си представях,ама доживях. То моето си има предистория,нали,не е така от нищото. Подразбрах разни неща за оная чума,че го търси,пари искала,не знам какво... Та така. 😃
Даре,и ние утре имаме задачи,не се оплаквай. Я си представи хората без работа и пари.. Иди си с кеф,ей ся ще минат два дена. 😁🤗
Демми,май май ще си само ти... 🤣🤣🤣

# 230
Гласувам за toy boy. Хубавец е,а и показва почти всичко!

# 231
JoyJoyJoy С таа реклама на Камакра JoyJoy умирам от смех Joy ем е тъпа, ем си е на место Joy

# 232
  • софия
Момичета,сигурно ще ми се смеете,че съм шашава,ама да ви споделя какво ме стресна сега по нощите. Ходих да нахраня таралежите преди лягане и като отворих прозореца в стаята,където са, вижте какво намерих от външната страна на перваза му. А имайте предвид,че имам мрежа на прозореца,тоест попднало е от вън някак:
Скрит текст:
 И сега ме тормози как е попаднало там-ако някой от горните етажи го е изхвърлил щеше да падне долу,а не на перваза на прозореца ми, а ако някой го е сложил там - как по дяволите и защо? Стреснах се доста,та сега не мога да заспя.

# 233
  • Оптимист по принуда
Паднало е отгоре, Дари, спокойно. Hug

# 234
  • софия
Ама ако е отгоре според мен щеше да падне на земята долу,а не на перваза ми.

# 235
  • Оптимист по принуда
Защо да не може да е на перваза, абсолютно възможно е. Изобщо не си вкарвай глупости в главата. Бутни го с нещо долу и забрави.

# 236
  • софия
Деми,  бутнах го и падна долу, хем под мен има още етажи. Аз се надявах, че ще падне на долен перваз, та да съм спокойна , че така е попаднал и на моя. Сега не мога да заспя.

# 237
Дариелка, сигурно отгоре е паднало. На височко си ми се струва, не е като някой да се протегне и да го остави там.

Енито си върнала хубавата снимка. Доволна съм! Сега и Кайсия, ако си върне стария аватар с кофата с кайсиите, щастието ми ще е пълно.

Днес и вчера си взех отпуска, че имам да предавам проект в събота. Вчера ми беше много ползотворен деня, всичко си реших и написах с изключение на един въпрос, който оставих за днес и мислех да предам проекта един ден предсрочно. Снощи що да не ме боли корема цяла нощ, с разстройство и крампи, не съм мигнала и един час, днес съм като болно прасе. Ни проект, ни тренировка, ни разходка, нищо! Само се подмятам от леглото на дивана и обратно.

# 238
Хай, мацки! Пу, пу, пак съм първа!!! Днес е последния работен ден и... лайф ис Лайф, ля, ля, ля! Този път нИ съм сънувала, щото мм ма ядоса снощи, таман си бях легнала, вече заспива, звъни на телефона, в таксито съм, казва, слез долу да го платиш, щото нямам пари в себе си! Малиии, скочиха, навлякох гащи, тениска и бегом да го спасявам! Но послееее, ни мЪ ли чухте у бг? 😀Ся вече ми мина!! 😀
Оплаках са!!! Къде и у кого имаше чугунвн тиган? 😀Требе ми и алиби! 😀😀

# 239
Веси, с алиби и багажник мога да те подсигуря. За тиганя някоя домакиня ще трябва да удари едно рамо, че аз нали по-рано се оплаках, че не съм от опрятните домакини, та такова животно в мойта къща не живее.

Общи условия

Активация на акаунт