Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 451
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Добро утро и от мен. Спи ми се, приготвям се за работа и естествено вече разлях кафе по пода 😁

# 241
Добро утро, момичета. Аз успях да направя закуска за мъжете и една супа за малкото за обяд, измих чиниите, кафето е изпито и се обличам да вървя в офиса. Хубав ден на всички ❤

# 242
Добро утрооо! 🤗☕
Барби,🥰🤗 да се оправяш.
ММ и той снощи ме събуди и ме ядоса. 🙄 Той после си хъркаа,пък аз блея по нощите. Гад!

# 243
  • София
Добро утро!

Мокри сънища не сънувах. Язък, че се бях наточила. Ще го оставя за довечера.

Снощи си казвам "Утре е събота. Детето си е вкъщи. Ще спи до късно. Я и аз да стана 30 мин. по-късно за работа, че да поспя малко повече". Е, познайте. Когато може да си поспи, щерката се събуди в 6 ч, а за ДГ със зор я вдигам в 7 ч. Та до там с моето спане. Пък после си казах, че тя може да си поиграе тихичко, а аз да откъртя още има-няма 1 час до алармата. Издадох заповед да не шуми и се търкулнах на другата страна. Да, ама не. Забравила съм да пренастроя алармата за 7 ч и тя си звънна както обикновено в 6,30 ч. И тъй. Реших, че кафето ще спаси деня, ама до момента не съм усетила действието му. Стоя в офиса и изглеждам като изненадана кукумявка...

И се чудя на Цифрата как така и супа е направила, а аз едва се довлачих до офиса, който е на 5 минути от вкъщи. Респект, Цифричке!

Барби, бързо да ти минава!

# 244
Здравейте сладурани Hug Много тъжно и яд ме хвана... Сутринта установих, че са ми одрали цялата лява половина на колата с ключ... Много дълбано Unamused На кой преча пред нас, не знам... На комшиите колите не са пипани... Angry Келешчетата малки, само ще да са....
И ние сме правили простотии, но на хората гуми да пукаме, да дерем и джанти да разхлабваме.... Престъпно си е....
Бързо оздравяване, моме Hug

# 245
  • София
Дрийм, много гадно начало на деня. Наистина е прекалено това. Ние едно време спускахме гумите на някои съседи и толкова. Нито сме драли с ключове, нито сме пукали, трошили и т.н. "Лудориите" на днешните деца са си престъпни вярно.

# 246
Дари,добре че не си разляла кафе по дрехите като мен. Искаше ми се да е по пода.
И аз се учудих на цифричка, браво момиче,желязна си!
Dream,огледай се за камери наоколо,може да откриеш зложелателите.
Малкото ме събуди в 7 ,както обичайно,яде и сега не ще да заспива пак,гука и се хили,как да му се разсърди човек!
Оплаквам се,че бавят превода за майчинството. Какво толкова го мислят два месеца, незнам?!!!!!

# 247
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте сладурани Hug Много тъжно и яд ме хвана... Сутринта установих, че са ми одрали цялата лява половина на колата с ключ... Много дълбано Unamused На кой преча пред нас, не знам... На комшиите колите не са пипани... Angry Келешчетата малки, само ще да са....
И ние сме правили простотии, но на хората гуми да пукаме, да дерем и джанти да разхлабваме.... Престъпно си е....
Бързо оздравяване, моме Hug
Вариант да си спряла на "мястото" на някои съсед?

# 248
Не Confused Там си паркирам от 2 години... И съседи имаме само 1, през 2 къщи по улицата надолу Frowning1

# 249
  • софия
Сиси,аз вкъщи никога не го разливам по дрехите си,но виж пък когато съм в офиса не веднъж съм си оливала тоалета с кафе. Бяла риза с кафе по нея-картинка съм 😁

# 250
Много нови ковидни днес чета.
Знам, че не е темата, но си вървим отново нагоре.
А ей това вече ще ми стопира нови планове.
Или викате, да спирам с плановете.

# 251
  • София
Край с плановете. Вселената ни изпрати тази гад, за да се присмее на всички наши планове.

# 252
Дрийм, много гадно, чак аз се ядосах. Преди време един господин с колело, ми беше изритал огледалото. Съседка го видяла. Той карал по тротоара, моята кола, а и доста други на улицата. Говедо.

# 253
  • София
За сладкиши има ли значение какъв ром ще ползвам? Винаги съм ползвала червен, но сега откривам само черен...

# 254
  • Euskal Herria
Не. Аз съм заменяла рома с коняк, уиски, някакъв ликьор - каквото имам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт