Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 459
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 255
  • тук и там
Ние продължаваме със серията.."иди-дойди". В четвъртък заведохме детето на училище,а пък нямали..Днес трябваше децата да са на тенис.За първи път от  януари.Дигнах ги събаХлян,закара ги ММ...и ги върна веднага.През зимата играят на закрито,ама сега тренировките били на откритите кортове..Та заради силният вятър-нямало да има днес тенис.Били пратили и-мейл сутринта,ама кой да го прочете..
Дари,някой отгоре е хвърлил лъжицата.(или вилица беше?)Най-вероятно някое дете.Те не стигат често парапета,и като пуснат някакъв предмет -пада по-често на долна тераса или парапет,а не долу.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 12:44 от Kaisia

# 256
Чесало за гръб е май Wink

# 257
  • Countryside
Мдам, и според мен който и да го е метнал сигурно вече горчиво съжалява Joy

Дари, споко, кой знае някое дете го е метнало или някой пиян...здраве да е.

Каисия, стават такива работи, нещо сте изнервени, четете си имейлите и релакс Hug

Пандичке, всякъкъв алкохол върши работа, стига да ти харесва аромата. Само той остава накрая, а самият алкохол се изпарява. Аз слагам ром, коняк или уиски, каквото се намира налично. Няма генерална разлика, да не кажа хич.

Дрийм, много кофти късмет...

Мече, и повече май ще стават както олабиха мерките, уж да спасяват икономиката и туризма... Аз се притеснявам за учебната 2020/2021г, да не минат пак на ДО по някое време, преди Коледа даже...

# 258
  • софия
Кайсийке,и сестра ми така ме успокои-че някое дете го е пуснали. Че аз нощес се стресирах какво ще търси някой на прозореца ми та да го остави там и не можах да заспя до 3. Сега клюмам на гишето с второ кафе пред мен.

# 259
От вчера се каня да питам- какво ядат таралежите?

# 260
  • софия
По принцип продават храна за таралежи. Но като станат на над 1 година могат и друга храна-аз вече им давам месце, зеленчуци и някои плодове. Миналия ден хапваха пилешко като невиждали храна 😁  Единствено не бива да им се дава кисело мляко-ветеринарният лекар предупреди,че от него повръщат. Моите много обичат и банани - давам им пилешко и банани и грейват 😁

# 261
Едно ми е шеметно, а ще трябва да се развъртя. Голямото чудо утре ще си дойде + гаджето му, ще ги докара негов приятел с кола. Синковеца и гаджето ще останат няколко дни, момчето ще спи у нас в понеделник ще си продължи по пътя, а в края на седмицата ще мине през нас да ги вземе към София. Сега трябва да се разлетя, да изчистя, да измисля кой къде да катурна да спи, да умувам какво да готвя. С две думи бленувания мързел през почивните дни излетя набързо. Чувствам се отпаднала, тези дни ще ми дойде и съм като парцал отсега. Как ще се стегна не знам. И компютъра нещо се бунтува - снощи като застърга направо се ошашках. Дано да е от вентилатора и да е бил прегрял. Като си дойде синковеца ще получи бойна задача да го отвори и почисти.
Очаквах днес да е слънчево и приятно, а то облачно. Вярно, че е топло, но на мен слънцето ми дава сили и енергия.
Ходихме с малкия на гробищата. Вчера ходих до църквата да запаля свещи за тези, чиито гробове не мога да посетя, че са далеч. Да почиват в мир.

# 262
  • тук и там
Да ви развеселя малко.Вчера малкото подари на мен и на ММ по една рисунка в знак на обич.Еднакви. Казахме му че е много хубаво.И "Браво",разбира се..После тактично го подпитахме какво е това..
Скрит текст:

Познайте

Скрит текст:
  Жираф се оказа..Grinning .Явно е хапнал повече..Grinning

Един малък Пикасо си имам аз..

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 14:55 от Kaisia

# 263
  • София
Динозавър? Жираф?

# 264
  • Euskal Herria
Е, как - то е ясно - жираф е.
А вие какво помислихте, че е нарисувало детето?

# 265
  • тук и там
Ние си мислихме че е динозавър..Blush

# 266
И аз веднага познах, че е жираф. Браво на детето.

Още преди ИП си бях купувала хиалурон на ампулки за лицето-от тези за втриване. Днес се сетих за него и реших да си сложа една ампулка. Отварям я- вътре няма нищо.Отворих и другите- празни. Явно със стоене на времето се изпарява, възможно ли е? Вече като си купя веднага ще го ползвам.

# 267
  • София
Ама те динозаврите и жирафите си приличат. Всички сме познали значи. Bowtie Браво на детето!

# 268
Как жълт динозаръв бре?
Баш си жираф отвскъде.

# 269
  • тук и там
Ами не смея да предположа вече,щото миналият път ни беше подарил същото нещо,ама без крака и се оказа..пързалка.Grinning
Оплаквам се ,че продължавам да наддавам  килограми ,както е тръгнало до края на годината може да ударя стотака..Иначе си купих розАв летен панталон,  опнат по снагата ми,щото уж щях да отслабвам ..BlushКазах ли ви че пия хапчета за отслабване,за които се изръсих  70 евро?!От както ги пия ,съм ...качила кило и половина..Blush

Общи условия

Активация на акаунт