Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 500
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 270
Кайсия, що се тормозиш с тия хапчета, я си гледай живота! То, честно казано, и аз уж отслабвам.... ма йок! Ходих даже да си купувам гащи с ластик, щото нИ моа са побирам в дънките 😀! Спрях сладкото, ям начесто, по малко и кво.... кантара се дигна! И... дотам с диети!
Отварям си бира и наздраве, момичета!

# 271
  • София
Аз пък се оплаквам от вас, само за манджурляци говорите,а аз си рупам марулката, ама пък днес си купих страхотни дънки с висока талия и се огащих като щерката 🤣🤣🤣, са вече съм по модата.

# 272
Днеска опущих козите и изядох няколко меденки. Де е дриймата, да не се задява със сънчото?!

# 273
Много се смях на пързалката на кайсиевия малчо...Joy
Ядох жито и сладолед  тази вечер, два часа преди края на луната...не трябваше, ама...Сега се чудя дали да не се довърша с череши и от утре съм нова:joy:

# 274
И аз предположих динозавър Wink

# 275
Чакам на хлапето да му се приспи.  Няма шанс като гледам, а аз спя седнала. Цяла седмица яде колкото мишка, сега реши, че ще яде... хляб. А днес две манджи отидоха в кофата. Ми ... писна ми.

# 276
Моето цял ден не легна, не се проза и едва го сложихме да спи в 22 ч с адски много рев...

# 277
Мойто наследство е при другият си родител, мъж ми на купон а мен ме хвана глада. Първо ядох сандвичи, после ягоди със сладолед, после пържола и отваряйки хладилника видях една забравена заквасена сметана, та и нея доядох, а междувременно една кутия афтър ейт седи до мен и си я чопля от следобяда.
Пепа, просто Пепа.

# 278
  • софия
А добър вечер от мен. Изтървах ви днес, ама тъй е за който работи в събота. Най-после се дотъркалях до леглото. Скапах се днес - доста хора, и то все нервни. Едва дочаках да стане време да се прибера .

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 00:20 от Дариела

# 279
Оплаквам се.. майка ми е без работа от 3 месеца и не знам дали скоро ще си намери. В малкия град е много трудно, още повече ако нямаш никакви специфични познания или език...

Kaisia, няма смисъл от хапчета.. аз също съм се закръглила, в понеделник отивам за спортен екип и маратонки и на фитнес. Срам ме е да отида на басейн, чувствам се дебела и пухкава и въобще не искам да се събличам, а обичам плажа и слънцето Cry

# 280
  • SF
Да ви развеселя малко.Вчера малкото подари на мен и на ММ по една рисунка в знак на обич.Еднакви. Казахме му че е много хубаво.И "Браво",разбира се..После тактично го подпитахме какво е това..

Познайте

Скрит текст:
  Жираф се оказа..Grinning .Явно е хапнал повече..Grinning

Един малък Пикасо си имам аз..

Жираф си е отвсякъде! Не ми трябваше да отварям спойлера, за да се сетя. Явен, та явен.
Виж му шарките - жирафски са. И с тази дълга шия и малка глава. Вие въобще динозавър виждали ли сте, та това ви заприлича на динозавър????? Simple Smile
Само краката са къси, но това не е забележка. Това е виждането на художника.
Накарайте го да нарисува динозавър и ще видите какви големи глави и усти имат динозаврите.

# 281
Добрутро Hug
*JustMamma*, ей ма на Hug
Вчера на площадката, по едни големи деца с ролери виках... Абе, виснали над мене с по 2 глави, от дума не разбират... По настилката, рекох, не с ролери.... Те, даже и по пързалката се спускат с тях... 2 часа, седнем ли с децата и те сядат, станем ли, почват да обикалят... На края, дойде и един баща, казвам, тука е забранено за сякви превозни средства на колела,по пързалката също... Той гледа като посран...
Има родители, не закачат... Аз очаквам от децата им да ме разберат....
Много се ядосАх... Че, едната госпожица, даже ми каза, че първи били дошли.... JoyJoyJoy Моля се, мойта да не стане такава отворка, че много бой ше яде Joy

# 282
Добро утро!
Още кафе не съм си направила, пускам Тв и гледам Манчев. Хич не го харесвам този човек, много критикува. Сега цял ден на готвене ще ми върви. Отивам да си сготвя едно кафе. Хубав ден на всички!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 10:27 от Sunnyhobi

# 283
  • софия
Добро утро и от мен. Аз станах отдавна,изпих си кафето,закусих стабилно,дотъркалях се до офиса и ей ме на-седя и чета и форума 😁  искам вече да е 22 часа и да си пътувам към вкъщи.

# 284
Имам да чистя, ама ме мързи. Лоча второто кафе и пуша сто цигари, само и само да не стана. И ме е яд, че исках да отида до един магазин по центъра, а вали. Ту вали, ту пече, луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт