Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 550
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 300
Разглобих се, вчера и днес, направо едва мърдам, а имам още да шетам. След малко ще започвам баницата, а диванетата още не са тръгнали от София. Кога ще дойдат направо не знам. Ще ми се да пътуват по светло, но ако се забавят още малко с тръгването ще дойдат по нощите. Ще трябва да си наглася дрехи за утре, че ще разхвърлям младежите по стаите, а аз ще се кривя на дивана в хола. Забравя ли да си наглася нещо ще тръгна за работа без него. Ще си наглася да варианта един за по-топло време и един за по дъждовно. Офффффф отивам да въртя баница, мусаката трябва да е готова вече.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 20:06 от wind and fog

# 301
  • тук и там
От ММ се оплаквам.Не съм  срещала,човек дето да спи повече от него.Това-вчера стана на обяд,следобед легна,вечерта погледа телевизия и пак в леглото.Днес програмата е същата.Стана на обяд,хапна,пак легна..Още спинка.Очаквам къде 19 ч да се излюпи,пак да хапне ,да погледа тв и да си легне.И утре-нищо че е на работа, а аз ще съм във къщи със малкото,пак аз ще трябва да стана в 6,30 за да заведа детето до спирката на училищният автобус..Щото той като е на работа-става към 8 чак..Ми дразня се,то бива бива спане,ама това неговото не е нормално.

# 302
Кайсия, значи заявяваш утре, че ще станеш по-късно и да си навие телефона да заведе той детето до автобуса. Днес ММ го събудих в 8 без 5. Не стига, че вчера заради него се прибрахме в 100 часа, уж той щеше да слага детето да спи, ама беше толкова, че истеряса аз да съм при нея; ММ заспа преди да съм се върнала, че и сутринта, като цъфна дребното в 6:35, на него не му направи никакво впечатление. Ще спи до обяд в друг живот. Joy

# 303
  • тук и там
Това той да заведе детето до спирката се е случвало само когато съм била болна или направо в болницата..Ей-сега мога да ти кажа какво ще ми каже, ако го подлепна за спането.-"Аз май ще се разболявам,боли ме нещо гърлото и се чувствам изтощен и отпаднал".Сценарият ми е ясен,ама да си измрънкам тук..

# 304
Кайсия,  мнооооого познато.  И ММ може да спи.... непрекъснато. Тавана ще ву пада на главата, пак ще спи. Е, тук там и ще яде. Аз имам проблеми със съня, вечно ми недостига, съответно като го видя пак да спи 🤬 ей тези два почивни дни само е спал и ял. Ще се прибере в сряда много уморен. 😡

# 305
  • тук и там
Същата работа.Утре може даже да се обади да работи от къщи,щото нещо не се чувства добре.В петък го хваща изтощението и го кара до  вторник.В понеделник ако е в офиса, се връща  в къщи през обедната почивка  да поспи и после пак в офиса..Вторни,сряда и четвъртък работи в офис,и в петък едва се добира до леглото.,толкова е изморен..И под работи,нямам предвид физически труд..

# 306
Боже, може само опора му дай и е заспал.
Става в 10 в събота/ неделя , в 11 е заспал , докато чака детето да си свърши нуждата на гърнето. Сега пак спи..

# 307
Момичета сетихте ме за този виц. Пиша от телефона и няма как да го сложа в скрит текст.

Оплаквам се, че се порязах лошо на една консерва и сега да не мокря пръста ММ мие 2 дни чиниите. В ролята си на съдомиялна така се е вживял все едно спасява, ако не света, то поне страната, като измие 3 чинии. Joy

# 308
Пък като стане детето и врещи за трима, че го събудил. Аз по кой да викам? Кога да спя?

# 309
  • тук и там
Чебурашка, право в десетката! .. Joy. Точно като във вицът! Ей сега ми съобщи, че утре мисли да работи от къщи, че нещо изморен се чувствал, да можел да поспи  сутринта.. Rolling Eyes.

# 310
Само на мен ли ми се случва, когато работя от къщи, служебният телефон да зазвъни преди 8. При работно време от 9. Лошото на двете сим карти е, че съм задала препращане към другата корта, когато е недостъпна. Тоест, като ме търсят на едната, докато говоря по другата получавам известие за изчакващо повикване. Та изключа ли едната, обажданиата идват на личия номер. Само самолетен режим ме спасява от досадни началници. Като че ли ще се свърши света. Радвам се, че тази седмица ще ходя на работа. Да свършва ИО след ИП и да влезем в ритъм, че ми идва в повече.

# 311
  • Countryside
Кантарджийски рече, че случаите на короната се увеличават. Май ще има затягане на мерките и може Бойко пак да обави ИП. Явно не го мори и лятото тоя вирус, ама почна да мутира яко и казват, че това е признак че отслабва. А дано!
Тая година сигурно няма да имаме нормална почивка лятото, но дано поне децата тръгнат нормално на училище от септември.

Камил, изключвай си служебния телефон вечер към 7ч и сутрин го включвай най-рано в 8:30ч. Да не свикват да те тормозят, служебен, служебен, ама не работиш в спешна помощ все пак.

# 312
От това се оплаках, че даже да го изключа, с настройките на апарата, обажданията идват на личния ми номер. А тях не ги променям, защото често, докато провеждам по-дълги, служебни или лични разговори, баз значение, другата ми карта ще дава "изключен или извън обхват", а това е неприемливо за мен.

# 313
  • sf
Изключвай звука на служебния.
Снощи в 22ч!!! WTF! един звъня на баща ми да пита нещо за една врата. Егати хората, неделя вечер, не е въпрос на живот и смърт все пак!

# 314
Когато си лягам спирам звука на телефона задължително. Работим с фирми в няколко други часови зони и получавам имейли, понякога и обаждания по всяко време на деня и нощта. Понякога, ако се събудя нощем, отговарям. В повечето случаи обаче го правя на сутринта. Мразя да ме буди телефона.

Гледам полети за България. Заради тъпия коронавирус са отменили много полети, тези които все пак са оставени са страшно неудобни с минимум две прекачвания. Ще ми отидат два пълни дена в път в едната посока. Направо се спекох.

Общи условия

Активация на акаунт