Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 554
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 315
Юхууу, как сте сладуранииии Kissing HeartHug

# 316
Добре сме,та не се трае... 🤣🤣🤣
Къде сте всички?! Айде,че изядох прЪжените картофки. 🤪😁🤣

# 317
А аз изядох цяла чиния с препържена сланинка и пържено свинско. Егати готината диета. Сега отивам да разходя кучето, да ми слегнат мръФките.

# 318
Тука сме. Ядох тичвички и сега си чакам сериала с корейчетата

# 319
Ние утре май ще хапваме тиквички. Омръзна ми с това готвене. 😃

# 320
Ениии, Дриймо, де сте бе, мацкиии???? Ай как се натъпках с тиквички с кисело млякоооо, то, бива лакомия, ма кат мойта нямаа!!!! И ни моа разбера, що кат са наям, губя апетит 😀😀😀? Ехоооо????

# 321
Пу, странно ама днес нямам от какво да се оплаквам Simple Smile
Ама минавам да ви видя как сте вие

# 322
Телешко варено,да се запиша и аз. Много бързо ми мина деня.Толкова шарени емоции.И имаме някъде лястовички,за първа година ги чувам,такава радост са за ухото с чуруликането си за разлика от онези гадове.
Добър вечер,момичета!

# 323
Веси,акъл губя,апетит-никогаШ! 😁🤪
Кроте,браво бе! Телешко... 🤗
Пийк,все така да си! 😃

# 324
Хелоу. Пуша си на терасата, днеска ходих на целутрон. Не е много приятно, малко ме разтресе тока 😄

# 325
И бира има.

# 326
Кротеее, здрасти!!! Де са губиш, а? 😀

# 327
Аз пък след вечеря се натъпках с череши. Бременните да не четат, че пак се захласнахме по г@зоугодни неща.

# 328
.И имаме някъде лястовички,за първа година ги чувам,такава радост са за ухото с чуруликането си за разлика от онези гадове.
Ние имаме лястовички, които си правят гнезда на селската къща. Толкова са много. Всяка сутрин една през друга носят различни неща към гнездата. И малки имат. Имахме и малки стърчиопашки. така се бяха дегизирали в едни скали, че ги открихме чак след като бебетата се бяха излюпили.

# 329
Аз си храня и поя едни обикновени врабчета. 😃 Чакат си храна на къщичката,а вода от една кофа пият. Гледам да е все пълна.

Общи условия

Активация на акаунт